سلام بچه ها
من یه سوال دارم.من الان 18 درصد بازی رو رفتم پس کی میره به شهر دوم(شهر وسطی)؟![]()
سلام بچه ها
من یه سوال دارم.من الان 18 درصد بازی رو رفتم پس کی میره به شهر دوم(شهر وسطی)؟![]()
وقتی که خونه اولیتون اتیش بگیره میرید اون جزیره کوچیکه (بالای شهر اول)
بعد از این که چندتا ماموریت از همون جزیره کوچیکه رفتید یه نفر به اسم playboyX به شما میگه که منو ببر خونم از خونم دیدن کن خونه اونم شهردو هست
بعداز این ماموریت دیگه شهردو ازاد میشه![]()
سلام دوستان
من 59 درصد بازی رو رفتم رسیدم به اون مرحله که به هلیکوپتر رومن و لیتل جکوب آویزون میشه ولی هر چقدر اسپس رو میزنم نمتونم خودمو بکشم بالا 100 بار نتونستم یه هفتس بازی رو گذاشتم کنا کمکم کنید
اسپس رو با ضربات آهسته و تند تند میزنم دستم داغون شده
سلام
خب اره منم یه همچین مشکلیرو دارم منم هرچی اسپس میزنم نمیپره بالا
لطفا به منم کمک کنید؟
من فکر کنم مشکل از بازی باشه!!
سلام بچه ها
یه لیست از شماره ها و سایت های قابل استفاده میدید ؟
قابل استفاده یعنی مثل : love-meet.net
9485550100
911
سلام
من سیو 100 % بازی رو میزم ولی وقتی میخام لود کنه ارور میده چه باید کرد؟
ممنون
اگر دسته دارید با دسته امتحان کنید.به راحتی میشه.
[COLOR="Silver"]محتوای مخفی: !
Last edited by Rhodes; 09-09-2010 at 22:02.
برای این پچ 1.07.0 کرک سالم و اختصاصی اومده یا نه ؟ چون من خیلی گشت زدم چیزی پیدا نکردم و یا اگه کرکی که با این پچ 1.07.0 سازگار باشه می شناسید؟ لطفا اگه لینکی چیزی در اختیار دارید دریغ نکنید. می خوام برای یه بار هم که شده با پچ نهایی بازی رو امتحان کنم من هر بار با نصب پچ 1.03.0 و کرک اختصاصی 1.03.0 بازی کردم. همیشه هم کمترین فریم رو گرفتم.
راستی من اگه پچ 1.07.0 رو نصب کنم می تونم از کرک اختصاصی 1.04.0 استفاده کنم؟ چون کرک 1.04.0 رو دارم
Last edited by Spaniuly; 10-09-2010 at 13:38.
زدی به هدف.دقیقا پچ 1.7 با کرک 1.4 کار میکنه.
برای 1.7 کرک اختصاصی نیومده.
خوب آخرین پچی که برای بازی عرضه شده پچ 1.0.7.0 هست که یکی از کار هاش از بین بردن سوشل کلاب هست و توی بهبود بازی نقش موثر داره این پچ رو می تونید از این لینک مستقیم دریافت کنید
این هم کرک اختصاصی و بدون مشکل برای این پچ که همون فایل اجرایی هست که برای ورژن 4 بود البته + یک فایل dll که وجودش الزامی هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم ترینر 11 کاره متناسب با کرک و پچ 1.0.7.0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Spaniuly; 11-09-2010 at 11:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)