تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 106 اولاول ... 252929899100101102103104105106 آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 1056

نام تاپيک: S8300 با دوربین 8 مگاپیکسل و 2.8 اینچ صفحه نمایش amoled تاچ اسکرین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

منم سوال دارم .برای ارتباط این گوشی با کامپیوتر که بخوام از جی پی ار اس اینترنت داشته باشم روی کامپیوتر امکانش هست؟ با توجه به اینکه جت رم 2 یا 8 داره رو خودش یعنی یه جورایی هم سرعتش بیشتره هم قیمتش مناسبتر .بابت یه رم 8 گیگ چقدر پول باید بدم؟با افزایش حافظه میگن سرعتش خیلی کند میشه هرچند من یه کاربرد معمولی ازش میخوام نمیخوام موشک هوا کنم ایا درسته؟گفتی کیفیت عکسش معمولیه؟؟؟؟؟؟هرجا من خوندم و دیدم کیفیتش میگن عالیه.اگه بهتر از اینوو8 باشه که محشره پسر

---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------

جناب پژو با گارانتی پارسه بخرم منو فارسی هستش؟میگن مایکروتل پول اضافه میگیره
    راستش من برام مهمه
    1 دوربین خوب
    2 مالتی مدیا قابل قبول
    3 کارایی معمولی و آسان
    ببین یه چیزی تو مایه های کا 800 ولی با توان بالاتر البته به قیمتش بیارزه
    سوال اینست
    آیا 8300 جواب کار منو میده؟یا برم سراغ پیکسون 12 یا شاید هم ویواز البته جت هم میگن خوبه اما دوربینش 5 کیفیت عکسشم مالی نبود

داره خودمونی میشه adelarak21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    اراك

پيش فرض

سلام دوستان من هم چند روزيه كه اين گوشيو خريدم
    اما چون گارانتي نداره منو فارسي هم نداره و اس ام اس فارسي رو هم مربع مربع نشون ميده
    كسي آدرسي از ورژن جديد اين گوشيه داره ؟به نظرتون ببرم نمايندگي آپديتش كنم يا خودم انجام بدم؟نمايندگي چند ميگيره؟
    راستي براي كاركردن با جي پي اس بصورت آفلاين بايد نقشه توش بريزم؟
    بازي مناسب با شتاب سنج سراغ داريد؟
    thanks
    Last edited by adelarak21; 30-08-2010 at 16:07.

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

1

منم سوال دارم .برای ارتباط این گوشی با کامپیوتر که بخوام از جی پی ار اس اینترنت داشته باشم روی کامپیوتر امکانش هست؟ با توجه به اینکه جت رم 2 یا 8 داره رو خودش یعنی یه جورایی هم سرعتش بیشتره هم قیمتش مناسبتر .بابت یه رم 8 گیگ چقدر پول باید بدم؟با افزایش حافظه میگن سرعتش خیلی کند میشه هرچند من یه کاربرد معمولی ازش میخوام نمیخوام موشک هوا کنم ایا درسته؟گفتی کیفیت عکسش معمولیه؟؟؟؟؟؟هرجا من خوندم و دیدم کیفیتش میگن عالیه.اگه بهتر از اینوو8 باشه که محشره پسر

---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------

راستش من برام مهمه
    1 دوربین خوب
    2 مالتی مدیا قابل قبول
    3 کارایی معمولی و آسان
    سوال اینست
    آیا 8300 جواب کار منو میده؟یا برم سراغ پیکسون 12 یا شاید هم ویواز البته جت هم میگن خوبه اما دوربینش 5 کیفیت عکسشم مالی نبود
    راستش منم بین این گوشی و پیکسون 12 موندم...ولی اینو بگم پیکسون از این گوشی بهتره...من فقط به خاطر قیافه ی این گوشی نمی تونم ازش بگذرم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه pgu83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

راستش من برام مهمه
    1 دوربین خوب
    2 مالتی مدیا قابل قبول
    3 کارایی معمولی و آسان
    سوال اینست
    من بدون گارانتی خریدم منو فارسی داره(ده ماه پیش)
    عکسش خوبه (مخصوصا تو روز و محیط باز)
    فیلمبرداریش خیلی خوبه ولی ضبط صداش جالب نیست
    مالتی مدیا متوسط هست
    با کا 800 که اصلا مقایسه نکن.شکلش می ارزه رو تمام کا 800

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اما چون گارانتي نداره منو فارسي هم نداره و اس ام اس فارسي رو هم مربع مربع نشون ميده
    كسي آدرسي از ورژن جديد اين گوشيه داره ؟به نظرتون ببرم نمايندگي آپديتش كنم يا خودم انجام بدم؟نمايندگي چند ميگيره؟
    thanks
    سلام همشهری
    از کجا خریدی؟چند خریدی؟از تو ملک خریدی؟ رم توی جعبه داشت؟
    گارانتی چیه؟پارسه؟
    منم چند وقته تو کف این گوشیم نمیدونم چکار کنم بین این گوشی و پیکسون گیر کردم

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

منم که کشته مرده ی قیافه و دوربین این گوشی بودم مخم یکم تکون خورد!!!!!!!!!در مورد برنامه خوریش نگفتی؟؟؟؟؟؟؟؟برنامه و بازی میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟چندتا برنامه و بازی برای این گوشی وجود داره؟؟؟
    برنامه هاش بد نیست
    بیشترش رو باید بری سایت سامسونگ بگیری...یا از برنامه های جاوا استفاده کنی
    هنوز هیچ پک نرم افزاری برای گوشیهای جدید سامسونگ توی بازار وجود نداره

به شخصه با تمام مشکلات هوز راضی هستم چون منم مثل شما و دوستان محو قیافه و کلاس نسبتا بی همتاش هستم(صفحه کلید و صفحه لمسی)

سلام

1- عزیز جان این گوشی صفحه کلید داره ! همینطوریش وقتی با صفحه کلید با اینکه صفحه کلید کوچکی هست باز میشه از یک گوشی با صفحه نمایش 3.5 تا 4 اینچ هم بلند تر میشه ! ...غیر این مسئله دراز شدن به فکر خوش دستی هم باید بود نباید فکر کنید که وقتی صفحه کلید رو باز میکنی و میخوای گوشی رو در دست بگیری باید بتونی به راحتی با صفحه کلید کار کنی ؟ الان تعادل خوبه .. ولی یکم بلندتر بشه لٌم دار میشه و وقتی دست میگیری گوشی به سمت عقب بر میگرده که باعث میشه محکمتر تو دست بگیری و در نتیجه خستگی دست و ...در هر صورت نظر شخصی شما قابل احترام و امیدوارم در اینده با 3.1 هم داشته باشیم با همین خوش دستی و با همین وزن البته

.
    .
    .
    برای بنده اجرا میشه .. منظورتون از کیفیت بالا رو نمیفهمم

این دیگه اصلا ! ..هدفون گوشی خیلی خوبه ! ... هدفونش هم استاندارد هست .. الان همه برندها هدفونهاشون به همین صورت هست .. یعنی لوله ای ... دیگه خیلی کم پیش میاد هدفون قدیمی استفاده بشه البته غیر از نوکیا که هنوز استفاده میکنه .. باید برای هدفونش لاستیکش رو بگیرید که با توجه به گوشتون تنظیم کنید .. اگر سوراخهای گوشتون بزرگ هست .. لاستیک بزرگ استفاده کنید ...

در ضمن من از هدفون createve 630 و یک مدل philips 22 هزار تومانی استفاده کردم ... هدفون خودش بیشتر راضیم کرد ...

در کل این گوشی یک گوشی کامل نیست و خیلی از گفته های شما هم درسته ...

خیلی خوب .. شما اگر میتونی و برای هزینه مشکلی نداری همون جت یا پیکسون رو بردار ... فقط صفحه کلید سخت افزاری نداری

برنامه و بازی زیاده براش ... اکثر برنامه های جاوا با رزولوشن 240*320 یا 240*400 میخوره .. مگر اینکه مخصوص یک برند خاص باشه .. اونایی که عمومی باشه بهش میخوره چه تاچ باشه چه نباشه ..

داداش منظورم این هست که بدون تغییر انداره گوشی صفحش 3.1 اینچی بشه
    اگه دقت کنید دور صفحه کلی جای خالی هست که می شد به صفحه اضافه بشه

من صداشو با مدلهای ارزانتر نوکیا و سونی اریکسون سنجیدم و گفتم متوسط رو به پایین هست

یعنی در حد گوشیهای ارزان تر از خودش در مدل های دیگه هست

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

thanks
    منم بدون گارانتی گرفتم

ولی فارسی داره...اس ام اس فارسی رو هم نشون میده

---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------

سلام همشهری
    گارانتی چیه؟پارسه؟

باید داخلش یک مموری 1 گیگ باشه

ولی نامردا مموریش رو بر میدارن

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من بدون گارانتی خریدم منو فارسی داره(ده ماه پیش)
    عکسش خوبه (مخصوصا تو روز و محیط باز)
    فیلمبرداریش خیلی خوبه ولی ضبط صداش جالب نیست
    مالتی مدیا متوسط هست
    با کا 800 که اصلا مقایسه نکن.شکلش می ارزه رو تمام کا 800
    سلام شما می دونی چطور شب زیر نور مهتابی یا لامپ عکس خوب گرفت؟

من هر کار می کنم توی شب کیفیت عکسش خیلی پایین هست
    در حد 2 مگا پیکسل
    یکم تار هم میشه

البته حجم هر عکس 2 مگ هست ولی کیفیت توی شب خیلی پایین هست
    من قبلا k850 داشتم

توی تنظیماتش دوربین یک قسمتی برای عکس گرفتن زیر نور مهتابی در شب داشت که وقتی انتخابش می کردی و شب عکس می گرفتی واقعا عکسهای خوبی گرفته می شد

داره خودمونی میشه adelarak21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    اراك

پيش فرض

سلام همشهری
    گارانتی چیه؟پارسه؟

سلام.240تومن گرفتم رفته بوديم شمال تو راه برگشت از علاالدين گرفتم بدون گارانتيه يه رم 1 گيگ توش بود
    در كل بد نيست ولي دوربينش نوشته8 ولي به ان 86 نميرسه
    اگه بين اين دوتا شك داري ميتوني سوالتو تو موبايلستان مطرح كني

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

این که معلومه تفاوت قیمتشون حدود200تومنه .
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •