ببــينم....
مگه دبيرها و اينا هم مثل مادربرد و سي پي يو و اينا هستن كه سوال ميپرسي؟
زمان ما چه خوب بودااا
ميرفتيم مدرسه....با يه دفتركتاب متاب نميــبردم من
سوسول بازي تو مرام من نبود
![]()
ببــينم....
مگه دبيرها و اينا هم مثل مادربرد و سي پي يو و اينا هستن كه سوال ميپرسي؟
زمان ما چه خوب بودااا
ميرفتيم مدرسه....با يه دفتركتاب متاب نميــبردم من
سوسول بازي تو مرام من نبود
![]()
ای ول ، منم یه چیزی بودم تو مایه های تو ، سال آخر یه خودکار داشتم با یه دفتر(با همین یه دفتر و خودکار سال رو به آخر رسونیدیم ،آخرش دفتر م نصف برگاش هم پر نشدزمان ما چه خوب بوداا
ميرفتيم مدرسه....با يه دفتر ، كتاب متاب نميــبردم من ،سوسول بازي تو مرام من نبود) ، هیییییی یادش بخیر ...
میومد مدرسمون درس میداد . من هنوزم میگم خوب نیست . هندسه که اصلا بلد نیست درس بده . بار علمیش هم زیاد نیستاسلامی چرا افتضاحه ؟کجا اهاش کلا داشتین ؟بد درس میده ؟
کامیار کی گفته خوب نیست خوبه !
چرا ترسناکه ؟ کجاش ترسناکه ؟
چرا دعواش شد؟ دبیر خیلی عالیی بود ! اگه باهاش پیش میرفتی تراز گسسته از 7000 پایین نمیاومد ولی اگه تستایی که مشخص کرده بودو نمی زدی تنبیه میشدی از نوع فیزیکی![]()
عبدالهیان روزی که برای گرما تعطیل شده بود اومد مدرسه دیده بود تعطیله روز بد به شدت با مدیر و ... برخورد کرد
به خدا عزیز ترسناکه,مثل اسلامی جذبه نداره اما ...من هیچی از حرفاش نمیفهمم لهجش یه جوریه. حالا معلم خوبیه؟؟؟؟
ولی اسلامی تا اینجا که خوب درس داده اخلاقشم خوبهشاید امسال متحول شده
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:20 AM ----------
اگه مثل مادربرد و سي پي يو بودن که مشکلی نبوداونا به راحتی عوض میشن ولی اینا نه
من باید روحیم رو اماده کنم که تحمل کنم تا 1سال با 10 خودکار و 10 دفتر سپری بشهتموم شه بره پی کارش
![]()
اره عالیه عالی ....بابا بریید یه ذره پاچه خواری چیزی بکنید برشگردونیدحالا معلم خوبیه ؟؟؟دوست داره ازین جمله ها بشنوه !
موضوع مرگ وزندگیه ! کنکور دارید .....سر ما هم با یکی از دبیرا دعواش شدحالا اسم خودشو search کنه بفهمه من امارشو دادم وای چی میشه
کامیار لهجه دارهاره یه مدلیه قبول دارم
ولی خوبه عادت میکنی
کامیار نه عزیزا... لهجه داره من نمیتونم تحملش کنم,میخوام دیگه سر کلاساش نرم به نظر شما چیزی از دست میدم؟؟؟یعنی نکته ای میگه که سر کلاسش نباشی نفهمی؟
عبدالهیان با همه دعوا کرد رفتالان 2جلسه هست که نصیری جاش میاد اشکال نداره اینم خوبه
![]()
نه برو حتما سر کلاسش . نکته هم میگه . مگه کنکور نداری ! 1 ساله یه عمر زندگی بستگی به این 1 سال داره
امسالو باید تحمل کنی .
چشماما جدی جدی نمیخواستم برم,اما الان دیگه میرم
![]()
من سری اول رو میشناسم.مطیع فر خیلی خوبه اسلامی خیلی تند تند درس میده ولی ادم باحالیه از دستش خیلی میخندی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)