تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 83 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 823

نام تاپيک: سایپا 111

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

حق دارید خب.
    قدیمیا می گفتن:
    گذر پوست به دباغ خونه می افته
    بیا سایپا ببینم حرف از کدوم قطعه و کدوم گارانتی می زنی؟؟!! کی قراره براتون زرتو زورت قطعه عوض کنه!!!!؟؟؟
    مصرف صدی 6 و خورده ایم بعد خریدنش متوجه میشی چقدر درسته یا غلط.!
    اما عقل حکم می کنه حرف کسیو که روزی 50 تا پرایدو جمع و جور می کنه گوش کنی
    گرچه بازم قدیمیا گفتن:
    صلاح مملکت خویش خسروان دانند!
    تو كه راست ميگي............
    آفرين....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اتفاقا فکر کنم اصلا رنگ سفید بهش نمیاد,, اما بر عکس 132رنگ سفیدش فوق العادست
    111فقط 3رنگ داره سفید نقره ای و نوک مدادی که دو رنگ اخر 100تومان گرون تره
    اپشن هایی که روشه رووی پراید دیگه نیست در ضمن قابلیت نصب ایربگ هم داره که فکر کنم حدود9,500در بیاد!

(دانستنی های 111)

برچسب انرژی از حرف b به c تنزل کرده ومصرف یه جزئی بالا رفته که نشان از سنگین تر شدن اتاق داره
    با باز و بسته کردن دربهای جلو به وضوح متوجه قرص شدن اونها میشیم
    و هم چنین در زیر ماشین در قسمت کفی به جای یک یال شاسی کوتاه تقریبا 50 سانتی(متدادل در پراید های معمولی) یک شاسی سرتا سر در کف اتاق تعبیه شده و مقداری تغیییرات دیگه در قسمتهای مختلف اتاق جهت ایمنی بهتر این خودرو ایجاد شده )
    در قسمت تزئینات جلو داشبرد-رودریها- وصندلی خودرو نسبت به سابق کلا عوض شده مخصوصا که پشتی اون کمی بلند تر شده
    و روکشهای معمول تو بازار براش کمی کوتاه هست همونجا حواسشون جمع باشه بزارا چند دقیقه ماشین روشن باشه حتی کولر هم بگیرن اگه مشکل داشت همون جا ارجا بدن
    شتابش به نظر میاد یه جزئی کم شده باشه ولی باز نمیشه نظر داد چون ماشین صفر تا یه 5000تایی راه نره وقطعات (گیربکس وموتور) خوب باهم مچ نشه دقیق مشخص نمیشه
    دقیقا اهرم جلو برای تنظیم ارتفا جلوو اهرم عقب هم برا تنظیم ارتفا عقب در صندلی ریویی!اين اهرم ها كه به صورت فلكه مانند هست قسمت جلو و عقب كفي صندلي رو در سطح عمود بالا و پائين ميكنه اين كه خيلي واضحه مثل صندلي ريو
    کولر قویی تری نسبت به پراید های دیگه داره

در سایت کاشان تولید میشه که مکان ساختش با پراید های دیگه فرق داره
    داشبورد حتما باید با واکس چند روز یکبار اغشته بشه تا نرم بشه
    __________________________________________________ __________________________________
    ريو و سايپا 111 آپشن به بازار مي آيد
    خودروهاي ريو، سايپا 111 و صبا، بصورت آپشن دار به بازار کشور عرضه خواهد شد
    مجتبي هنري مدير روابط عمومي شركت مهندسي بازرگاني خودرو سايپا(ستکو)، در گفتگو با خبرنگار موج، با بيان اين مطلب گفت: در راستاي سياست هاي گروه سايپا و براي رفاه حال مشتريان و در پاسخ به نياز آن دسته از متقاضياني كه خواهان خودروهاي آپشن هستند، اين خودروها از طريق نمايندگان منتخب سايپا در سراسر كشور عرضه و وارد بازار خواهد شد.
    وي با بيان اينکه در فاز اول اين طرح خودرو پرايد هاچ بك(DM) بصورت آپشن عرضه مي شد، اظهار داشت: در فاز جديد مراحل نصب اقلام آپشن سه خودرو مذكور قبل از تحويل به مشتري و ارسال به نمايندگي در محل فروش سايپا انجام مي شود. همچنين مطالعاتي نيز در دست بررسي است تا در آينده نزديك ديگر محصولات سايپا شامل اين فرآيند شود.
    هنري از آمادگي شرکت ستکو براي فعال کردن نمايندگان فروش سايپا که خواهان ورود به عرصه فروش محصولات آپشن هستند، خبر داد.
    مدير روابط عمومي شرکت ستکو ادامه داد: در اين فاز پس از بررسي هاي صورت گرفته و با در نظر گرفتن تمام شرايط سعي شد علاوه بر پنج قلم آپشن انتخابي قبلي شامل رينگ و لاستيك، راديو و ضبط با قابليت هاي مختلف همچون DVD, USB ,SD ,TV و ساير قابليت ها، دزدگير و قفل مركزي، اقلام ديگري همچون سنسور و دوربين دنده عقب به همراه مانيتور روي آئينه، روكش صندلي چرم، آئينه بغل اسپرت، چراغ هاي جلو و عقب اسپرت و ... به آن اضافه شود.
    وي اظهار اميدواري کرد تا با توجه به مطالعات و بررسي هايي كه با رويكرد مشتري مداري در حال انجام است در آينده نزديك و در فاز بعدي تنوع اقلام بيشتري حاصل شود.
    هنري از ورود تمامي فعالان و تامين کنندگان قطعات آپشن و استاندارد براي همکاري در پروژه محصولات آپشن سايپا استقبال کرد و گفت: در انتخاب اقلام مذكور، به نكاتي همچون كيفيت، قيمت مناسب و نيز خدمات پشتيباني آن توجه خاص شده است.
    مدير روابط عمومي شرکت ستکو با توجه به اينكه همواره قيمت مناسب خودرو يكي از دغدغه هاي اصلي مردم و نيز مديران گروه خودروسازي سايپا است، بيان کرد: حداقل افزايش قيمت در ارائه محصولات آپشن سايپا لحاظ شده است و در آينده نزديك نيز با افزايش تيراژ توليد اين گونه خودروها، كاهش قيمت بيشتري را تجربه خواهيم کرد.
    هنري در پايان همچنين از رويکرد جديد شركت مهندسي بازرگاني خودرو سايپا براي حضور پر رنگ تر در نمايشگاه هاي خودرو کشور خبر داد بطوريکه اين شرکت در دو نمايشگاه خودرو همدان و مشهد حضور موفق و تاثيرگذاري را پشت سر گذاشت.
    بله همونطور که فکر می کردم رنگهای تیره ش قابل تحمله. البته تا به حال هر چی اینجا دیدم سفید بوده که بدون تعارف از نظر ظاهر افتضاح هست.

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

بله همونطور که فکر می کردم رنگهای تیره ش قابل تحمله. البته تا به حال هر چی اینجا دیدم سفید بوده که بدون تعارف از نظر ظاهر افتضاح هست.
    تایید میشه
    اما وقتی نمایندگی میری هی میگن سفید بردار خیلی خوشگله که!روو دستشون مونده انگار...اما سفید اسپرت خورش بهتره مشکیم که نداره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه AIRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

فکر کنم سایپا می خواد اینو مثل پراید قبلی صبا بکنه و 80 درصد بازار رو سفید کنه اگه چنین کاری بشه دیگه .....
    ولی فکر کنم تنها ضعف بزرگش جلوشه که مثل 132 است من که جلوش رو دیدم احساس بدی بهم دست داد

آخر فروم باز rozy_1500's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ♪♫

پيش فرض

این ماشین رنگ مشکی نداره؟
    راستی برا من طراحی داخل اتاق بهتره
    طراحی داشبورد و صندلی و در و... 141 بهتره یا این
    مقایسه گذاشتین ولی نظر خودتون چیه؟
    راستی با توجه به این که پراید دنده اتوماتیک هم داره خواستم ببینم اینم آپشن دنده اتوماتیک داره؟
    Last edited by rozy_1500; 30-08-2010 at 02:55.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

فکر کنم سایپا می خواد اینو مثل پراید قبلی صبا بکنه و 80 درصد بازار رو سفید کنه اگه چنین کاری بشه دیگه .....
    ولی فکر کنم تنها ضعف بزرگش جلوشه که مثل 132 است من که جلوش رو دیدم احساس بدی بهم دست داد
    اتفتقا بزرگترین ضعفش پشتش هست که هیچ هماهنگی با ماشین نداره

تایید میشه
    اما وقتی نمایندگی میری هی میگن سفید بردار خیلی خوشگله که!روو دستشون مونده انگار...اما سفید اسپرت خورش بهتره مشکیم که نداره!
    به نظرم اسپرتش هم تعریفی نشه چون هیکل ماشین ایراد داره و مخصوصا همین که مشکی هم نداره .

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

متاسفانه برخي از دوستان هنوز اين ماشين رو از نزديك نديدند و با توجه به 2 تا عكس ميان و نظر ميدن......
    لطفا" ملت رو گمراه نكنين اصلا" به شما چه ربطي داره كدوم رنگ بهتره......؟؟؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

متاسفانه برخي از دوستان هنوز اين ماشين رو از نزديك نديدند و با توجه به 2 تا عكس ميان و نظر ميدن......
    بله بنده برخی از دوستان هستم و خدمتتون عرض کنم جایی نگفتم از نزدیک ندیدم. اتفاقا از نزدیک هم رویت کردم. ملت هم نظر خودشونو دارن و ما برخی ها هم نظر خودمون رو اینجا می نویسیم همونطور که شما هم اینکارو می کنی. ضمنا اگر به بنده ربط نداره به شما هم همونطور بی ربطه چرا که شما وکیل ملت نیستید. (از علامتهای تعجب و سوال هم فاکتور گرفتم. متن رو هم یادم رفت درشت کنم عذر میخام)

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

حالا مگه چی شده?!؟

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

بیا مارو بزن داداش

---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------

این ماشین رنگ مشکی نداره؟
    راستی برا من طراحی داخل اتاق بهتره
    طراحی داشبورد و صندلی و در و... 141 بهتره یا این
    مقایسه گذاشتین ولی نظر خودتون چیه؟
    راستی با توجه به این که پراید دنده اتوماتیک هم داره خواستم ببینم اینم آپشن دنده اتوماتیک داره؟
    خیر رنگ مشکی نداره شاید بعدها بیاد
    طراحیش از مدلهای دیگه پراید حتی141 خیلی بهتره و تازگی داره کاملا عوض شده جز ای بی اس و ایموبلایزر و هیدرولیک اپشن انتخابیش ایربگ هستش
    Last edited by irinn65; 30-08-2010 at 19:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •