شرمنده سوالم رو اینجا مطرح میکنم....
تاپیک موزیک که بسته شد...
از دوستان کسی سایتی یا لینکی سراغ داره که آهنگ های تکنو توپ مناسب ماشین داشته باشه
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
شرمنده سوالم رو اینجا مطرح میکنم....
تاپیک موزیک که بسته شد...
از دوستان کسی سایتی یا لینکی سراغ داره که آهنگ های تکنو توپ مناسب ماشین داشته باشه
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
برای ساب پایونییر d2...امپلی چند وات بندازم ذکر مدل و قیمت لطفن
سلام
یکی از رفیقام 405 خریده میخاد تا 300 تومن یه جفت باند و ضبط توپ برای ماشینش بگیره!
کیفیت صدا و بیس خوبی داشته باشه.
USB هم حتما بخوره.
یه چند مدل خوب معرفی کنید ممنون میشم.
مرسی داش حمید از راهنماییت![]()
اگه من بخوام باند 500 وات بگيرم و يه ساب 600 واتي آمپلي بايد چند وات باشه ؟
يعني 500 + 600 = 1100 و براي همين بايد 1200 وات آمپلي بست ؟
من اطلاعاتي ندارم در اين ضمينه
نميدونم بايد چي بخرم
واسه پرايد ميخوام.براي باند جلو فابريك پرايد ميشه كامبونتي جايگزين كرد كه صداي خوبي داشته باشه و با باندها و ساب مشكلي نداشته باشه
و آيا خازنهم بايد بزارم
احتمال 90% يكي از ضبط هاي زيري رو ميگيرم
قيمت JVC-KD-DV5606 و JVC-KD-DV5605 رو 195 هزار
قيمت JVC-KD-DV7406 و JVC-KD-DV7405 رو 265 هزار
آيا اين ضبط ها mpeg 2 رو راحت پخش ميكنن ؟ و تماس تلفني رو ميشه باهاش برقرار كرد ؟
و سوال آخرم در مورد ضبطهاي سيلكس هست.بهد از آخرين مدلهاش كه 23000 بود مدلش و مانيتور 7 اينچ تاشو بود و قيمتش 190 تومن بود چندين مدل 2010 جديد زده كه تا 320 قيمت دارن.اين ضبط ها خوب هست واسه خريد ؟ يا همون jvc بخرم با يه مانيتور فله اي ؟
سلام،بفرمائيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآمپ زياد قوي نياز نداره، 400-500 وات RMS بهش بده حالا از هر برندي خواستي بگير.
خواهش ميكنم امير جان
ببين دوست من براي انتخاب آمپليفاير براي درايورهاتون،بايد توان نامي يا RMS اونهارو در نظر بگيريد و آمپليئي كه براش انتخاب ميكني يه 20% الي 30% توان بيشتري رو بتونه خروجي بده. البته اگر سيستم از نظر تامين برق مشكل نداشته باشه (كه همچين سيستمي تو ايران من كم ديدم)نياز به توان بيشتر امپلي نيست.
در مورد نصب كامپوننت براي استيج جلو پرايد به هيچ عنوان توصيه نميشه.يعني هيچ هزينه اي براي اسپيكرهاي فابريك استيج جلوي پرايد ننمائيد.اگر ميخواهي كامپوننت ببندي بايد حتما تو كيك پنل باشه و روي در نصب شه.
در مورد پخش هاي JVC من اطلاعاتي ندارم ،شرمنده
پخشهاي متفرقه مثل سيلكس رو هم نشنيدم
از برند پايونير ميتونه استفاده كنه ولي كيفيت اصلا تضمين نميشه(تو اين رنج قيمت)
از برند اینفینیتی امپ 2 کاناله میخوام که رو 2 اوهم 30-125 وات بده ممنون میشم بهم معرفی کنید![]()
با سلام خدمت حمید خاناقا من 1دونه kiker l7 رو با آمپ ph 5000 درایو کردم می خواستم یک دونه ساب l7 دیگه بگیرم ایا با این امپ جواب می ده ؟ باکسم الان 140 لیتر به نظرت تا 200 می تونم تو پرشیا بزارم؟ یا اصلا بی خیال ساب دوم شم یک ساب بهتر با یک آمپ بهتر بخرم بودجشم تا 850 بدون ساب و امپ فعلی (کم و زیادش خیلی مشکلی نیست)ممنون می شم راهنمایی کنی
سلام قیمت
pionner 308f
ممنون
امروز رفیقم ساب بست رفتیم بیرون ولوم دادیم بعد30 دقیقه بو امد تو ماشین و بعد از چند لحظه آمپ خاموش شد فک کردیم سوخت دست گذاشتم رو آمپ سوخت دستم یه چند دقیقه که گذشت باز شروع به کار کرد آمپش infinity 7541
مشکلی داره؟
تا قبلش که ساب نداشت اینجوری نشده بود.
Last edited by isbn; 29-08-2010 at 21:12.
سلام
هم سابتون خوبه و هم آمپتون،براي پرشيا كافيه، براي چي مخواهي يه ساب ديگه اضافه كني؟برقت چيه؟سيمكشي؟دينام؟
باكست رو خودتون ساختي؟پورتده ديگه؟اگه ميشه يه عكس بزار از سيستمت.
ميتوني باكس بزرگتر هم جا بدي ولي بايد دقيق اندازه بزني تا بتوني جابجاش كني.
قيمت ندارم ولي بايد حول وحوش 60-65 باشه دقيق نميدونم
همين ساب؟حتما فري اير بستي،گرم شدن بيش از حد آمپ ماله Free بستنه.آمپت بيش از حد گرم شده و مدارهاي حفاظتي فعل شدن و پروتكت كرده.البته به نظرم سيستمون تنظيم نيست. من نشنيده بودم 7541 پروتكت كنه.البته راستش تا حالا با ساب تست نكرده بودم.هميشه با اسپيكر بوده.
زماني كه موزيك گوش ميداديد صدا ديستورت نبود؟
چه بوئي آمد ؟ساب نو هستش؟شايد بوي كوئل باشه؟
عكس بزار از نصب سيستم.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)