سؤال ها رو توی Unity Answers بپرس ... زودتر جواب میگیرینوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سؤال ها رو توی Unity Answers بپرس ... زودتر جواب میگیرینوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه سوالی داشتم
من وقتی میرم به یوتوب و آموزشهای یونیتی رو سرچ میکنم یه تعداد خیلی زیادی پیدا میکنه اما خیلی بهم ریخته چه طوری میشه اینا رو بصورت دسته بندی شده پیداشون کرد ؟
نمونه تانک ساخت خودم ( سورس )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونی فیزیک واقعی تانک رو پیاده کنی؟
من نمیتونم ولی میشه باید طرز استفاده از فیزیک race رو بلد باشی
سلام
امروز متوجه ساخت یک میان افزار جالب برای یونیتی شدم ... اسم این میان افزار Fractscape شاید خیلی ها میخوان که توی بازیشون یک جنگل پر جزئیات یا کوه و بیابون داشته باشن ...
یونیتی برای این کار از ابزار Terrain استفاده میکنه که انصافا ابزار بسیار عالی به خصوص در بخش دادن تکسچر به Terrain هست ، اما طراحی یک جنگل پر جزئیات با Terrain کار آسان ولی زمان بر هست
به همین خاطر میان افزار Fractscape طراحی شده تا در مدت خیلی کوتاه Terrain با جزئیات خیلی بالا بسازید
قابلیت های اصلی این میان افزار :
این میان افزار رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید:
البته مثل اینکه نسخه ای که دانلود میکنیم شامل محدودیت هایی هست و برای نسخه ی اصلی باید 20 $ به سازنده بدیم !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Terrain Tutorial
سلام
یه مشگلی برای من پیش اومده
ببینید وقتی من یه صحنه بازی رو توی تری دی مکس میسازم و بعد میارمش توی یونیتی اگه برای نور از لایت مپ استفاده کنم که خوبه ولی وقتی از نور های خود یونیتی استفاده میکنم سرعت خیلی خیلی خیلی میاد پایین یعنی به طور کل فریم ریت از بین میره اگه سایه ها رو هم روشن کنم که دیگه هیچی سیستم سکته میکنه
مشخصات سیستم من اینه :
cpu intel 5200e
ram 2gb
vga gforce fx5500 256mb
البته گرافیکم ارجینال نیست ولی به هر حال من با همین گرافیک دارم بازی میکنم
چرا توی یونیتی اینطوری میشه ؟
برای متریال از Specular Map استفاده میکنی ؟
چند تا نور تو صحنه ات استفاده میکنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)