تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این تاپیک رو تا چه حد مفید ارزیابی کردید؟

راي دهنده
56. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی زیاد

21 37.50%
  • زیاد

6 10.71%
  • متوسط

11 19.64%
  • کم

18 32.14%
صفحه 16 از 23 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 228

نام تاپيک: از مهندس مجیدی بپرس - گام به گام تا کنکور سراسری سال 90

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

ببخشید نظرتون راجع به آزمون های آزمایشی و موسسات موجود و عملکرد فعلی اونها چیه؟(میدونم سوال خیلی کلیه! دنبال یه اسم نیستم میخواستم آنالیز شما رو بدونم)
    آنایز من اینه که همه به دنبال پول هستند ولی عده ای به اصول پایبند هستند و عده ای نه... داوطلبین به اشتباه فکر میکنند که اگر کسی از رراه تدریس قصد درآمد کسب کردن رو داشته باشه پس آدم بدیه ولی اینطور نیست .. کسی که در قبال پولی که میگیره وظیفه شناس هست انسان شریفی هست(توصیه میکنم قسمت کسب و کار رو ازکتاب پیامبر نوشته خلیل جبران مطالعه کنید).. موسسات و اکثر دبیرهای خصوصی بی انصافی میکنند و از نیاز داوطلبین سوء استفاده میکنند اما لزوما همه اینطور نیستند.. متاسفانه اکثر داوطلبین از اسم دبیر خصوصی میترسند اما نباید اینطور باشه . هستند انسان های با وجدان که مراعات حال داوطلب رو میکنند و من توی دوستان خودم هم نمونه هایی دارم..
    ولی با توجه به اینکه اونها بی انصافی میکنند باز هم شما باید به افق های دوردست نگاه کنی و اگه توانایی پرداخت شهریه رو داری و حس میکنی کلاس واست مفیده کلاس ثبت نام کن و به پولش فکر نکن چون ارزش قبولی تو کنکور خیلی بیشتر از این حرف هاست .. البته نه اینکه پولتو دور بریزی بلکه با دید باز دبیر رو انتخاب کن و به نام موسسه دلخوش نکن.. دلیلی نداره تمام درس ها رو هم کلاس بری .. قبل انتخاب دبیر با چند نفر مشورت کن.
    من به همه توصیه میکنم که حداقل یک کلاس رو تو موسسه ثبت نام کنند ودلیل هم دارم.. اونم اینه که شما وقتی اطرافت آدم های درس خون ببینی بهتر درس میخونی ولی تو خونه که باشی بعد چند ماه تنبل میشی.. اگه پیش دانشگاهی میری سراغ کلاس و دبیر نرو چون وقت مطالعه ی شما خیلی کمه و فقط بشین درس بخون ..
    آزمون فقط سنجش بنویس و اصلا هم گول گزینه ی 2 و قلم چی و هیچ موسسه ای رو نخور.. آزمون های سنجش هم با کیفیت تر هست و هم ارزونتر ..
    اگه قصد موسسه رفتن داری به اسم دبیر و موسسه با هم دقت کن.. دبیر خوب توی یک موسسه ی ضعیف شاید کمتر انرژی بذاره .. اکثر دبیر ها رو یک موسسه تعصب دارند و اونجا بهتر تدریس میکنند پس اگه خواستی کلاس ثبت نام کنی به این نکته خیلی دقت کن.
    کلا هم کلاس و دبیر و مشاور در جهت کمک به شماست و شما باید بتونی تصمیم بگیری که به چی بیشتر احتیاح داری؟ ببینید من دیدم با اکثر افراد فرق میکنه و تو زندگی خودم هم همین دیدی رو که الان به شما میگم دارم:
    مهم نیست چقدر پول خرج میکنی مهم اینه که چقدر سود میکنی.. اگه کسی 2 میلیون پول کلاس بده و به جای آزاد سراسری قبول بشه سود کرده.. اگه کسی 5 میلیون بده اما به جای پشت کنکور موندن دانشگاه سراسری قبول بشه سود کرده چون ارزش 1 سال خیلی بیشتر از 5 میلیون هست .. شما اگه یکسال زودتر به دانشگاه وارد بشی در نتیجه یکسال زودتر وارد بازار کار میشی .. تو اون یکسال خیلی بیشتر از این 5 میلیون رو درآمد کسب میکنی به اضافه ی 1 سال سابقه ی کار..ولی اگه شما 500 هزار تومن هزینه کنی اما تلاشت کم باشه یا اون 500 هزار تومن رو خرج کلاسی کنی که نیاز نداشتی تو اون شرایط(عذر میخوام) شما حماقت کردید.
    من خودم هزینه ی میلیونی کردم بابت یاد گرفتن زبان الان هم دارم هزینه میکنم .. ولی هم دارم زبان تدریس میکنم و هم شغلم رو به واسطه مدارک زبانم به دست آوردم چون تو کارخونه ی ما تمام دستگاه ها از اروپا خریداری شده و کسانی رو لازم دارند که بتونند روان انگلیسی صحبت کنند و متون علمی رو راحت ترجمه کنند..
    ------------
    به هر حال من نظرم اینه که شما نباید به این موضوع کار داشته باشی که موسسات دنبال سود هستند چون مشخصه که با وضع موجود همه دنبال سود هستند و شما هم در آینده همینطور خواهید بود و اگرم میبینید که من قصد ارایه کمک و یا خدمات رایگان دارم دلیلش اینه که من کار اصلیم توی صنعت هست و دلیل تدریسم فقط علاقه ای هست که به فیزیک و زبان دارم و بیشتر از 3-4 تا شاگرد نمیتونم بگیرم و وقتم اجازه نمیده و مطمئن باش اگه کار اصلی من تدریس بود از دریافت هزینه واسه 5 دقیقه وقت گذاشتنم هم نمیگذشتم
    ----------------------------
    نمیدونم منظورمو رسوندم یا خیر .. ماحصل حرفم اینه که همه دنبال سود هستند اما بعضی خدماتی رو میدن که به موفقیت شما کمک میکنه و در قبال پولی که میگیرند احساس مسئولیت میکنند اما بعضی فقط از شما شهریه میگیرند و
    اینده ی شما واسشون بی اهمیت هست.. به نظر من تو موفقیت توی کنکور همه این عوامل که ذکر میکنم موثر هست:
    پایه ی علمی - هوش - تلاش - پول(بابت کلاس و آزمونوکتاب) - شانس - فرهنگ خانواده
    حالا شما میتونی بعضی از فاکتور ها رو که در بالا ذکر کردم حذف کنی اما باید در عوض تو فاکتور های دیگه بیشتر تلاش کنی و وقت بذاری تا کمبود اون جبران بشه.. لزوما همه تمام شراط بالا رو ندارند و شرایط هیچکس ایده آل نیست.
    دیگه ساعت 3 شد و من فردا کلی کار دارم .. باید برم بانک و دفترخونه و ......... . بعد میخوام برم یه فروشگاه مواد غذایی گیاهی تازه تبلیغشو دیدم.. شاید افطار هم با یکی از دوستانم بریم کافی شاپ و یک ساعتی رو از این دنیای بیرون غافل بشیم و خوش بگذرونیم.
    سوالی بود خوشحال میشم بپرسید

2. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

من تو این تاپیک تا حالا پستی نداشتم و با توجه به شرایطی که الان دارم (از لحاظ تحصیلی)نیاز به مشاوره تو اینجا ندارم. اما بنا به دلایلی تک تک پستها رو تا اینجا خوندم.اول نظرم اینه که عده زیادی میتونن از این مباحث استفاده کنن.(البته اونایی میتونن استفاده کنن که برای استفاده کردن بیان اینجا نه برای موضع گیری و.....)(من اگر از کسی در مورد چیزی سوالی بپرسم و نظرشون مخالف بنده بود فقط با نظر خودم مقایسه میکنم و هر کدوم رو احساس کردم درست تره انجام میدم نه اینکه بیام و بخوام نظر اون بنده خدا رو هم عوض کنم آخه چند بار دیدم دوستان تو تاپیک پرسیدن که مثلا" فلان کتاب خوبه یا نه و به هر دلیلی با جواب نه که مواجه شدن باز اومدن که نظر مخاطبشون رو (مهندس مجیدی) با خوشون هماهنگ کنن ).
    در مورذ اون طرح ها هم من فکر میکنم اگر یک بازه زمانی رو مشخص کنید و در ابتدای امر هم به ریز مشخص کنید که مثلا" 100 برگ جزوه هست هر برگ هزینه کپیش میشه فلان مبلغ و کرایه پست به تهران و شهرستانش میشه این مبلغ جمعا" میشه این مبلغ و در این تاریخ هم ارسال میشه و یکبار هم انجام میشه نه وقت زیادی رو از دوستانی که میخوان زحمتش رو بکشن میگیره (البته منظورم اینه که این زمان چند بار تکرار نمیشه و مهندس مجیدی و دوست عزیز ی که قراره کمک کنن و من اسمشون رو فراموش کردم میتونن برای یکبار برنامه های خودشون رو هماهنگ کنن نه اینکه وقت گیر نیست.) و نه اینکه بعدش حرف و حدیثی میمونه .(آخه من چند روز پیش یکاری واسه یکی تو پی سی ورد میخواستم انجام بدم که بدلیل فوت یکی از آشناها و درگیری اونجا نشد و الان به طرف بدهکار هم شدم.!!!!تازه من هزینه ارسالش رو هم نمیخواستم بگیرم از طرف!!!)

ببخشید که یکم طولانی شد.

4. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه apollon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

ممنون از جوابتون در مورد موسسات و هزینه ها و سود و ضرر با شما موافقم اما راجع به موسسات منظور من موسساتی بود که آزمون آزمایشی برگزار میکنند که البته فرمودین غیر از سنجش هیچکدوم! میخواستم اونا رو با دلیل توضیح بدید.ممنون

6. این کاربر از apollon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

ممنون از جوابتون در مورد موسسات و هزينه ها و سود و ضرر با شما موافقم اما راجع به موسسات منظور من موسساتي بود که آزمون آزمايشي برگزار ميکنند که البته فرمودين غير از سنجش هيچکدوم! ميخواستم اونا رو با دليل توضيح بديد.ممنون

راستي ديدم سمنان هستيد .. چند تا از دوستان من تو سمنان تدريس ميکنند و يکيشون هم اونجا کارهاي کامپيوتري انجام ميده .. انصافا من ساندويچ ياسين تو ميدون امام رضا رو با هيچ ساندويچي تو دنيا عوض نميکنم.. هر چي آشغال هست ميريزه تو ساندويچ و يه چيز خوشمزه ميده به آدم .. حيف که ديگه گوشت خوردن رو تحريم کردم .. چند روز پيش هم يک سر اومدم خونه ي يکي از دوستان برگشتني تو راه آهن داشتم دلستر ميخوردم نزديک بود پليس منو ببره!!! خود قطار ناهار سرو ميکرد( با پرديس رفتم و برگشتم) مسافر هم که روزه حرامه بهش و کسي هم روزه نبود تو راه آهن
    ---------
    اين شهر سمنان که نوشتي بحث رو برد سراغ مسايل غير درسي
    ---------
    در مورد آموزشگاه هاي سمنان هم کلا واسه کلاس آموزشگاه نري بهتره .. يک بار سر زدم به شعبه قلم چي واسه اعلام آمادگي واسه همکاري( يه زماني قصد داشتيم تو شهرستان بريم تدريس کنيم و چند سال کار کنيم و معروف بشيم و بار خودمونو ببنديم که مسير زندگيمون عوض شد وشديم ايني که الان هستيم ) .. وضع آموزشگاه ها افتضاح بود ..يک مدرسه بود تقريبا بالاتر از وشنا که هم گاج اونجا بود هم قلم چي هم علوي.
    من از وضعيت اونجا خوشم نيومد ... يکي از استيد دانشگاه سمنان به نام اقاي سعيد محمديان پسر عموي دوست بنده هستند و شنيده بودم کنکور هم تدريس ميکنه ايشون اگه تونستي سر نخي بدست بياري ازش برو پيشش (واسه رياضيات)
    -------
    خب بحث موسسه واسه آزمون هم فقط سنجش ولاغير
    ببينيد موسسات ديگه سر شما رو شلوغ ميکنند و با برنامه هاي اشتباه بدتر گمراهتون ميکنند.. نمونش همين کارنامه تقلبي که جناب پوردستمالچي آورد تو تلويزيون و بعد صداي هرچي معلم کنکور بود در اومد و آقا خم به ابر هم نياوردند( شنيدم امسال ديگه گزينه 2 عوض کرده ايشونو ولي خودم مطمئن نيستم) و چون ميخواهند پول بيشتري بگيرند آزمون هاي بيشتري برگزار ميکنند که شما دائم درگير ازمون هستيد.. گول نتايجي که تو تبليغاتشون راجع به قبولي ها ميدند رو نخوريد به بعضي ها پول مدهند که بيان و بگن ما از اين موسسه استفاده ميکرديم و خيلي ها هم از کتاب ها استفاده ميکردند يا آزمون رو شرکت ميکردند اما دليل موفقيتشوت اين آزمون نبوده.. خيلي از فروشگاه هاي اصلي قلم چي از کسي که بار اول خريد ميکرد امضا ميگرفتند!!!! امضا گرفتن داره يک کتاب خريدن؟؟؟ تعداد آزمون هاي سنجش بهتره .. سنجش سعي ميکنه مبحث هاي قبل هميشه تو آزمون هاش باشه . سنجش از بانک سوالات کنکور چندسال پيش هم استفاده ميکنه واسه سوالات کنکور آزمايشيش( منبع يک مشاور خيلي خيلي معروف و قديمي هست و شايد هم اشتباه باشه ولي به نظر مياد که صحت داشته باشه).
    در ضمن تو نتيايج قلم چي دستکاري ميشه و يکسري مدارس ميان سوالات رو با بچه ها شون کار ميکنند که نشون بدن مدرسه خوب نتيجه ميگيره..
    خدماتي که جاهايي مثل قلم چي به عنوان خدمات رايگان عرضه ميکنند اولا که رايگان نيست و روي آزموني که ثبت نام کرديد پولشو ازتون گرفتند و ثانيا خدمات خيلي سطح پايين هست و مشاوراني رو که به عنوان پشتيبان جذب ميکنند رو با آگهي دادن تو دانشگاه و از بين دانشجوياني ميگيرند که با پول کم حاضر به کار کردن هستند( اينو گفتم فکر نکنيد که همشون تک رقمي هاي سال قبل هستند يا المپيادي هستند).
    شما خيلي هم احساس ميکني مشاور لازم داري همون مقداري که آزمون سنجش ارزونتر هست رو ميتوني بدي به يک مشاوري که خودت انتخاب ميکني و اگه نتونستي باهاش ارتباط برقرار کني عوضش ميکني.
    موارد بالا دلايلي بود که الان به ذهنم رسيد

موفق و پيروز باشيد

Last edited by Amin.M.1986; 06-09-2010 at 15:48.

8. 3 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض نحوه پاسخ گویی به سوالات _Multiple-Choice Cloze

1- متن رو سریع بخونید تا مفهوم کلی متن رو متوجه بشید و به جاهای خالی توجه نکنید.
    2-حالا متن رو دوباره بخونید و توی ذهنتون در مورد جواب های احتمالی فکر کنید ( تا اینجا هنوز نباید به گزینه ها نگاه کنید و فقط صورت سوال رو باید بخونید)
    3-حالا به جواب ها نگاه کنید و اونها رو با نظر خودتون و مفهوم جمله مقایسه کنید و سعی کنید جواب صحیح رو پیدا کنید.

--------------------------------------
    منبع هم یکی از کتب مرجع از انتشارات آکسفورد هست ( به این دلیل ذکر کردم که دوستان راحت اعتماد کنند به این روش.
    چون از انگلیسی به فارسی برگردان کردم خواهشمندم در صورت کپی پیست منبع را ذکر کنید!
    موفق باشید

10. 3 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام مهندس جان
    به نظرتون این جزوهای گزینه 2 +کتاب درسی واسه اموزش .خوبه؟

داره خودمونی میشه bachekermani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

سلام
    1-شما مهندس چی هستی؟
    2-چه سالی کنکور دادی و رتبه؟
    3-کدا دانشگاه درس خوندی؟
    4-دیگه هیچی

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام مهندس جان
    به نظرتون این جزوهای گزینه 2 +کتاب درسی واسه اموزش .خوبه؟
    والا من گزینه 2 رو پیشنهاد نمیکنم.. خب وقتی کتب بهتر هست چرا بری سراغ گزینه ی 2 .. بعضی قسمت های گزینه ی 2 خوبه که اونا هم کپی از رو کتب قدیم تره که الان تجدید چاپ نمیشن.. کتبی رو انتخاب کنید که بار علمی بالایی داشته باشند و همچنین نیاز های شما به کنکور رو برطرف کنند به طور مثال واسه هندسه تحلیلی کتاب نصیری از انتشارات مبتکران فوق العاده مفهومی و عالیه یا مثلا واسه تست زیست شناسی کتاب گربه خیلی خوبه و تو پاسخ های تشریحیش همه مطالب رو آورده.
    شما اگه فقط از یک موسسه بخوای استفاده کنی عملا خودتو از بهترین ها محروم کردی.
    سلام
    1-شما مهندس چی هستی؟
    2-چه سالی کنکور دادی و رتبه؟
    3-کدا دانشگاه درس خوندی؟
    4-دیگه هیچی
    من هر چی بگم شما مجبوری باور کنی و درضمن هیچ فرقی هم به حال شما نمیکنه .. پس با کمال احترام سوالاتی که به زندگی شخصی من مربوط باشه رو جواب نمیدم
    Last edited by Amin.M.1986; 28-08-2010 at 23:30.

14. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض چند نکته در رابطه با زبان کنکور

مبحث حروف تعریف رو که میبایست خودتون از رو کتاب و جزوات بخونید فقط من چند نکته که استثنا هستند رو اینجا میگم که میبینم اکثرا توی تست ها غلط جواب میدهید:

1-کلماتی که با حروف بی صدا شروع میشوند اما قبل از آنها از an استفاده میکنیم:
    hour-honour-honest

2-کلماتی که با حروف صدا دار آغاز میشوند اما قبل از آنها a استفاده میشود:

university-uniform-unit-used car-European-"one-way road

Last edited by Amin.M.1986; 28-08-2010 at 23:33.

16. 2 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

خب من سوالات زبانم رو بپرسم.
    تو بعضی تستا هست که بعد از بعضی صفت ها حرف اضافه می اد و اون حرف اضافه مورد سواله. می خوام بدونم برای هر صفتی فقط یه حرف اضافه داریم یا امکان داره چند تا داشته باشه و باید متناسب جمله انتخاب کنیم؟ تو حد کنکور چطور؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •