آنایز من اینه که همه به دنبال پول هستند ولی عده ای به اصول پایبند هستند و عده ای نه... داوطلبین به اشتباه فکر میکنند که اگر کسی از رراه تدریس قصد درآمد کسب کردن رو داشته باشه پس آدم بدیه ولی اینطور نیست .. کسی که در قبال پولی که میگیره وظیفه شناس هست انسان شریفی هست(توصیه میکنم قسمت کسب و کار رو ازکتاب پیامبر نوشته خلیل جبران مطالعه کنید).. موسسات و اکثر دبیرهای خصوصی بی انصافی میکنند و از نیاز داوطلبین سوء استفاده میکنند اما لزوما همه اینطور نیستند.. متاسفانه اکثر داوطلبین از اسم دبیر خصوصی میترسند اما نباید اینطور باشه . هستند انسان های با وجدان که مراعات حال داوطلب رو میکنند و من توی دوستان خودم هم نمونه هایی دارم..
ولی با توجه به اینکه اونها بی انصافی میکنند باز هم شما باید به افق های دوردست نگاه کنی و اگه توانایی پرداخت شهریه رو داری و حس میکنی کلاس واست مفیده کلاس ثبت نام کن و به پولش فکر نکن چون ارزش قبولی تو کنکور خیلی بیشتر از این حرف هاست .. البته نه اینکه پولتو دور بریزی بلکه با دید باز دبیر رو انتخاب کن و به نام موسسه دلخوش نکن.. دلیلی نداره تمام درس ها رو هم کلاس بری .. قبل انتخاب دبیر با چند نفر مشورت کن.
من به همه توصیه میکنم که حداقل یک کلاس رو تو موسسه ثبت نام کنند ودلیل هم دارم.. اونم اینه که شما وقتی اطرافت آدم های درس خون ببینی بهتر درس میخونی ولی تو خونه که باشی بعد چند ماه تنبل میشی.. اگه پیش دانشگاهی میری سراغ کلاس و دبیر نرو چون وقت مطالعه ی شما خیلی کمه و فقط بشین درس بخون ..
آزمون فقط سنجش بنویس و اصلا هم گول گزینه ی 2 و قلم چی و هیچ موسسه ای رو نخور.. آزمون های سنجش هم با کیفیت تر هست و هم ارزونتر ..
اگه قصد موسسه رفتن داری به اسم دبیر و موسسه با هم دقت کن.. دبیر خوب توی یک موسسه ی ضعیف شاید کمتر انرژی بذاره .. اکثر دبیر ها رو یک موسسه تعصب دارند و اونجا بهتر تدریس میکنند پس اگه خواستی کلاس ثبت نام کنی به این نکته خیلی دقت کن.
کلا هم کلاس و دبیر و مشاور در جهت کمک به شماست و شما باید بتونی تصمیم بگیری که به چی بیشتر احتیاح داری؟ ببینید من دیدم با اکثر افراد فرق میکنه و تو زندگی خودم هم همین دیدی رو که الان به شما میگم دارم:
مهم نیست چقدر پول خرج میکنی مهم اینه که چقدر سود میکنی.. اگه کسی 2 میلیون پول کلاس بده و به جای آزاد سراسری قبول بشه سود کرده.. اگه کسی 5 میلیون بده اما به جای پشت کنکور موندن دانشگاه سراسری قبول بشه سود کرده چون ارزش 1 سال خیلی بیشتر از 5 میلیون هست .. شما اگه یکسال زودتر به دانشگاه وارد بشی در نتیجه یکسال زودتر وارد بازار کار میشی .. تو اون یکسال خیلی بیشتر از این 5 میلیون رو درآمد کسب میکنی به اضافه ی 1 سال سابقه ی کار..ولی اگه شما 500 هزار تومن هزینه کنی اما تلاشت کم باشه یا اون 500 هزار تومن رو خرج کلاسی کنی که نیاز نداشتی تو اون شرایط(عذر میخوام) شما حماقت کردید.
من خودم هزینه ی میلیونی کردم بابت یاد گرفتن زبان الان هم دارم هزینه میکنم .. ولی هم دارم زبان تدریس میکنم و هم شغلم رو به واسطه مدارک زبانم به دست آوردم چون تو کارخونه ی ما تمام دستگاه ها از اروپا خریداری شده و کسانی رو لازم دارند که بتونند روان انگلیسی صحبت کنند و متون علمی رو راحت ترجمه کنند..
------------
به هر حال من نظرم اینه که شما نباید به این موضوع کار داشته باشی که موسسات دنبال سود هستند چون مشخصه که با وضع موجود همه دنبال سود هستند و شما هم در آینده همینطور خواهید بود و اگرم میبینید که من قصد ارایه کمک و یا خدمات رایگان دارم دلیلش اینه که من کار اصلیم توی صنعت هست و دلیل تدریسم فقط علاقه ای هست که به فیزیک و زبان دارم و بیشتر از 3-4 تا شاگرد نمیتونم بگیرم و وقتم اجازه نمیده و مطمئن باش اگه کار اصلی من تدریس بود از دریافت هزینه واسه 5 دقیقه وقت گذاشتنم هم نمیگذشتم
----------------------------
نمیدونم منظورمو رسوندم یا خیر .. ماحصل حرفم اینه که همه دنبال سود هستند اما بعضی خدماتی رو میدن که به موفقیت شما کمک میکنه و در قبال پولی که میگیرند احساس مسئولیت میکنند اما بعضی فقط از شما شهریه میگیرند و
اینده ی شما واسشون بی اهمیت هست.. به نظر من تو موفقیت توی کنکور همه این عوامل که ذکر میکنم موثر هست:
پایه ی علمی - هوش - تلاش - پول(بابت کلاس و آزمونوکتاب) - شانس - فرهنگ خانواده
حالا شما میتونی بعضی از فاکتور ها رو که در بالا ذکر کردم حذف کنی اما باید در عوض تو فاکتور های دیگه بیشتر تلاش کنی و وقت بذاری تا کمبود اون جبران بشه.. لزوما همه تمام شراط بالا رو ندارند و شرایط هیچکس ایده آل نیست.
دیگه ساعت 3 شد و من فردا کلی کار دارم .. باید برم بانک و دفترخونه و ......... . بعد میخوام برم یه فروشگاه مواد غذایی گیاهی تازه تبلیغشو دیدم.. شاید افطار هم با یکی از دوستانم بریم کافی شاپ و یک ساعتی رو از این دنیای بیرون غافل بشیم و خوش بگذرونیم.
سوالی بود خوشحال میشم بپرسید![]()

.gif)

.gif)