تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 926 از 1759 اولاول ... 42682687691692292392492592692792892993093697610261426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,251 به 9,260 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

مودم Tp-Link مدل 8901G وایرلس برای خونه جواب میده ؟ از شاتل سرویس گرفته یکی از دوستان .

ممنون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    من دو تا مودم دارم یکی از این چینیائی که هر روز با یه اسمی میدن تو بازار ویکی دیگه d-link dsl-2640u که البته اونم چینیه و تازه خریدم!!!
    با اولیه خیلی راحت به اینترنت وصل میشم ولی با d-link هر کاری می کنم نمی تونم وصل بشم.
    تنظیمات جفتشون رو تا جائی که میشد مثل هم کردم ولی وصل نمیشه. (چراغ adsl روشن میشه ولی خوب اینترنتش نه)
    اینا رو هم روی d-link تنظیم کردم:
    PORT: [0-3] 0
    VPI: [0-255] 0
    VCI: [32-65535] 35
    Service Category UBR Without PCR
    Connection Type PPP over Ethernet (PPPoE)
    Encapsulation Mode LLC/SNAP-BRIDGING
    MTU [1000-1500]: 1492
    این دو مورد هم تیک خورده.
    Bridge PPPoE Frames Between WAN and Local Ports
    Enable WAN Service
    احتمال داره مک فیلتر ISP شما فعال باشه یک زنگ بزنید بگید مودم رو عوض کردم کانکت نمیشه واسه مک آدرسه؟

سلام

مودم Tp-Link مدل 8901G وایرلس برای خونه جواب میده ؟ از شاتل سرویس گرفته یکی از دوستان .

ممنون
    مشکلی نداره یک طبقه رو جواب میده.

3. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

سلام
    من یه بارم قبلا این سئوال رو پرسیدم، ممنون میشم کمک کنین. یکی از بچه ها میخواد یه مودم وایرلس بگیره، میخواستم بدونم چه مارک و چه مدلی بگیره که با شاتل خوب مچ شه. اگه راهنمایی واسه Configure کردنش هم ازش داشته باشین لطف میکنین بهم بدین .
    مرسی .

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

مودم رو باید از خودشون بگیری.
    هم ایرانسل و هم مبین نت سه مدل دارن

1- مدلی موسوم به کله قندی یا سطل آشغالی که قیمتش 69000 تومنه. مودم داخلی هست و قابلیت اتصال به آنتن رو داره ولی آنتنش هیج کجا گیر نمیاد.
    2- مودم داخلی که دارای قابلیت وای فای هست، قیمتش 99000 تومنه
    3- مودم خارجی که در منطقه هایی که وایکمس بد آنتن میداه استفاده میشه، قیمتش هم 199900 هست.

اطلاعات بیشتر:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر با ADSL مشکلی نداری و کارت رو راه میندازه و با نیازهات سازگاره به هیچوجه دنبال وایمکس نرو.
    قیمت مودمهایی که گفتم مال ایرانسل بود.
    اینم مودم های مبین نت که مدلشون همون مدل مودم های ایرانسل هست ولی قیمتش یه مقدار تفاوت داره:

کد:
    ممنون دوست عزیز بابت راهنماییتون
    ببینید مثلا" از ایرانسل نمیتونم بخرم(چون ارزونتره) بعد به مبین نت بگم خودم مودم دارم؟
    بعد از این سه نوع مودم شما کدوم رو پیشنهاد میدید؟
    راستی چرا میگید سراغ وایمکس نرم؟
    مشکل داره؟قطعی داره؟
    من ADSL سپنتا 384 دارم و همه جوره از لحاظ کیفیت راضی هستم
    فقط بحث سر قیمت هست
    اگر با 80 هزار میشه اینترنت 1024 داشت چرا 60 هزار (با احتساب 15% تخفیف سطح کاربری) بدم بابت 384 ؟

جناب XSS جواب سوالتون رو کامل دادن من هم این مدل رو که تازه دیردز باهاش آشنا شدم معرفی میکنم که هیچ کدوم از ایرانسل و مبین نت ندارند و فقط داتک داره متاسفانه قیمتی ازش ندارم.

کد:
    مزیتش اینه که برق نمی خواد و خیلی کوچیکه معایبش اینه که شما نمی تونی با چند تا Pc دیگه اینترنت رو اشتراک بگذاری میشه از طریق وایرلس لپتاپ این کار رو کرد ولی باید همیشه روشن باشه واسه همین زیاد مناسب اینکار نیست.
    ممنون دوست عزیز از راهنماییتون
    من فقط برای یک کامپیوتر میخوام.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا من که خطم مشکل داره با مودم قبلی وصل میموندم ولی با لینکسیس قطعی دارم.آیا با یه مودم tplink یا dlink عوض کنم وضعیتم بهتر میشه ؟؟ مثل این که مودم wag120n خیلی حساسه به نویز و مشخصات خط رو هم که نشون نمیده باتوجه به اینا من مودممو عوض کنم بهتر میشه وضعیتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

وای یعنی اینقدر داغونم ؟؟ ولی فاصلم از مرکزمون زیاد نیستا با آدرسی که دارم از خونمون تا اونجا پیاده 10 دقیقه راهه. نکنه مرکر آی اس پس منظورتونه آره ؟؟
    من سعی میکنم فردا ببرم سر خط ساختمون تستش میکنم ببینم چی میشه خبرشو حتما میدم .با این اوصاف گارانتی نمیبرم دیگه فکر فروششم باید نکنم اینطور که معلومه هر چی بگیرم همین داستانه به نظرتون اگر از خط بیرون خونه باشه اگر بخوام روی اون یکی خطمون بندازم اینترنتمو ببینم اونجا چجوریه انجام میدن ؟؟ هزینه داره ؟کار زیاد داره ؟
    ممنونم که وقتتونو بهم میدین دوستان گلم
    اگر پایه رو بگذاریم رو 0.40 mm copper طبق لینک زیر شما بالای 5.5 کیلومتر با مرکز فاصله داری. مهم طول کابل هست تا مرکز نه دید مستقیم از اونجایی که معمولا تو ایران لقمه یک دور رو حتما باید دور گردن بپیچه احتمالش هست .....

کد:
    شما دم ورودی خط به ساختمان هم تست کردید؟ اونجا تست میکنید یادتون باشه اتصال به خونه رو قطع کنید وگرنه تست اون با داخل منزل هیچ فرقی نمیکنه.

آقا من که خطم مشکل داره با مودم قبلی وصل میموندم ولی با لینکسیس قطعی دارم.آیا با یه مودم tplink یا dlink عوض کنم وضعیتم بهتر میشه ؟؟ مثل این که مودم wag120n خیلی حساسه به نویز و مشخصات خط رو هم که نشون نمیده باتوجه به اینا من مودممو عوض کنم بهتر میشه وضعیتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
    شما وایرلس Linksys رو هم خاموش کنید مودم رو هم روی G.dmt بگذارید ببینید تاثیری داره یا نه. با این بازاری که من میبینم هیچی رو توش نمیشه تضمین کرد اگر خواستی عوض کنید همون Tplink بگیر 8960N حدود 70 تومن.

8. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز با هنوز وقت نکردم برم سر خط ساختمون تنظیماتم رو هم میزارم روی اون قسمت ببینم چی میشه. مرسی

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز من پرسیدم از خونه گفتند این خط تلفن رو چون جدید خریدیم سیمکشی از رو هست و سه چهار تیکه درست شده.(سه چهار تیکه سیم نمیدونم با چه کیفیتی به هم وصل شده ) حالا قرار شد بریم سر جعبه تقسیم تست کنم.به نظرتون از این هم میشه ایراد ؟؟؟
    یه سوال دیگه مودم قبلی که داشتم به زور کانکت میشه یعنی وقتی روشنش میکنم فقط چراغ پاور روشن میشه و لینک لن ولی حتی وارد تنظیمات مودمم نمیشه شد مثل این که ایراد پیدا کرده ریست با دکمه پشتشم کردم درست نمشه از هد 100 بار خاموش و روشن یه بار شاید بشه وارد تنشیماتش شد اونم زود قطع میشه ایرادش چیه به نظرتون ؟؟ آیا نویز زیاد باعث خرابی مودم هم میشه ؟ مرسی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز من پرسیدم از خونه گفتند این خط تلفن رو چون جدید خریدیم سیمکشی از رو هست و سه چهار تیکه درست شده.(سه چهار تیکه سیم نمیدونم با چه کیفیتی به هم وصل شده ) حالا قرار شد بریم سر جعبه تقسیم تست کنم.به نظرتون از این هم میشه ایراد ؟؟؟
    یه سوال دیگه مودم قبلی که داشتم به زور کانکت میشه یعنی وقتی روشنش میکنم فقط چراغ پاور روشن میشه و لینک لن ولی حتی وارد تنظیمات مودمم نمیشه شد مثل این که ایراد پیدا کرده ریست با دکمه پشتشم کردم درست نمشه از هد 100 بار خاموش و روشن یه بار شاید بشه وارد تنشیماتش شد اونم زود قطع میشه ایرادش چیه به نظرتون ؟؟ آیا نویز زیاد باعث خرابی مودم هم میشه ؟ مرسی
    بی تاثیر نیست اون چند تکه شدن. من انقدر تخصص ندارم که بگم چقدر تاثیر داره یا چقدر نویز ممکنه روی مودم اثر بد بگذاره به احتمال ممکنه Attenuation شما سر خط بهتر بشه یک دلیلش اینه که شما مسافت رو کمی کاهش دادید پس 2 db کم شدن معمولی هست.

12. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستان من هم دقیقا همین مشکل رو داشت.سیم کشی ساختمونش مشکل داشت چون خیلی قدیمی بود
    و من بهش گفتم بره از جلوی در تست کنه و اون هم اینکارو کرد و مشکلش حل شد.مودم رو هم گذاشت اونجا و چند
    روزی اینطوری استفاده کرد و بعدش یه تیکه سیم یه تیکه گرفت از دم در کشید تا کنار سیستمش و الان هم بدون مشکل
    داره کار میکنه.
    مودمش هم wag160n

14. این کاربر از psat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •