سلام دوستان
توی تاپیک قبلی یکی از دوستان nvidia quaro fx 580 که من اصلا نمیشناسم این کارت رو لطف کردن و پیشنهاد دادن -----بقیه دوستان
اگه نظری دارن بدن ممنون میشم تا من سریعتر یه سیستم جمع کنم- game اصلا مطرح نیست و فقط گرافیک و 3d max مطرح
هستش
سلام دوستان
توی تاپیک قبلی یکی از دوستان nvidia quaro fx 580 که من اصلا نمیشناسم این کارت رو لطف کردن و پیشنهاد دادن -----بقیه دوستان
اگه نظری دارن بدن ممنون میشم تا من سریعتر یه سیستم جمع کنم- game اصلا مطرح نیست و فقط گرافیک و 3d max مطرح
هستش
همونطور که توی اون تاپیک هم گفتم چون گیم مطرح نیست PNY NVIDIA QUADRO FX 580 بهترین گزینه برای شماست و مخصوصاصلا مطرح نیست و فقط گرافیک و 3d max مطرح
هستش
3d max و رندرینگ خواهد بود
Last edited by HardWare Professor; 26-08-2010 at 23:02.
سلام.
با این وضیعت شما باید از کارت های Nvidia Quadro یا ATI FirePro استفاده کنید و باز هم بر میگرده به موجودی بازار و مقدار بودجه که شما قصد صرف کردن برای این کار میکنید.
cpu قوی را فراموش نکنید یه وقتی
با تشکر
Nvidia Quardo واسه شما مناسبه...در کنار این یه cpu قوی هم باید داشته باشید
رندر معمولی اصلا به کارت گرافیک ربطی نداره و فقط CPU و Ram مطرح هست
ولی تو سیستم رندرهای جدید که هنوز نوپا هست و جا نیفتاده میتونی از همون سری Quadro که او دوستمون مطرح کرد استفاده کنی ولی قیمتش خیلی زیاده، پس به نظر من یک کارت گرافیک معمولی گیم بگیر و فقط حواست به سرعت GPU باشه و حافظش برات مطرح نباشه، سعی کن بالاترین سرعت GPU رو با توجه بودجت تهیه کنی و بهتره که NVIDIA تهیه کنی،چون بهتر توسط شرکت های تولید نرم افزارهای 3D ساپورت میشه!
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)