تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 14 اولاول ... 391011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 136

نام تاپيک: معرفي و نقد کتاب های الکترونیکی این بخـش ...

حـــــرفـه ای Saeed kmss-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Unknown

پيش فرض

سلام عزیزان...

کژال
    ماندانا معینی

داستان خیلی سریع شروع میشه و شکل میگیره!
    کژال داستان خوب و جالبی داره. درسته جذابیت داستان خیلی بالا نیست، اما به اندازه خودش از جذابیت بهره میبره!
    ماجرا خیلی پیچیده نیست و با یکی دو هدف از ابتدا شروع میشه و به پایان میرسه!
    برای این داستان دو پایان در نظر گرفته شده که در نوع خودش جالبه!
    برخورد دو فرهنگ شهری و روستایی در این داستان بارها به چشم میاد و نتیجه گیری های خوبی رو به دنبال داره. دختر شهری که برای گذروندن دوره پزشکی وارد یک روستا میشه و در ابتدا روستا خیلی خوب و زیبا و آرام به نظر میاد اما به تدریج خواننده و شخص داستان متوجه میشه در ورای این ها، ماجرا ها و زشتی هایی وجود داره.

کلا داستان رو خوب ارزیابی میکنم و با اینکه خیلی جذاب نیست اما خوندنش رو توصیه میکنم.
    در کل امتیاز 7 رو از 10 بهش اختصاص میدم.

موفق باشید♥♥♥

2. 3 کاربر از Saeed kmss-D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Unknown

پيش فرض

سلام...

تا ته دنیا
    سوگند دهکرد نژاد

" تا ته دنیا " رمانی دیگر از سری رمان های عاشقانه س. رمانی زیبا و خواندنی.
    شاید اولین چیزی که با شروع خوندن این رمان متوجه بشید، لحن صمیمی و عامیانه و دقت در توصیف صحنه ها و حالت ها است. توصیف ها در بعضی بخش ها به قدری دقیق و کامل هست که خواننده به راحتی میتونه اون صحنه رو تصور کنه.
    چیزی که من در این رمان برام قابل توجه بود، این بود که در حین داستان، یکدفعه صحنه عوض میشد. مثل یک فیلم که سکانس ها بدون مقدمه و توضیحی عوض میشه. هم خوشم اومد و هم نه!
    شاید از این نظر خوشم نیومد که در ابتدا نتونست باهام ارتباط برقرا کنه، اما در ادامه بهتر شد و جالب بود.

شاید خواننده وقتی به دو سوم داستان میرسه، اونرو هم ردیف با سایر رمان های عاشقانه که داستانی تکراری داره قرار بده!( همون قضیه نیاز از پسر و ناز از دختر ) اما خوشبختانه نویسنده روند و مسیر داستان رو به زیبایی تغییر میده و به نظرم خیلی خوب عمل کرده.
    من داستان این رمان رو رو هم رفته تکراری و قالبی نمیبینم و خوب ارزیابی میکنم.
    البته احتمالا بعد از خوندن این رمان هوس ازدواج به سرتون میزنه، چون 6-7 ازدواج در این رمان صورت میگیره که فکر میکنم از این حیس رکورد دار باشه! : دی

به نظرم نویسنده میتونست شوکه ای که برای مسعود در آخر داستان ایجاد کرد رو به نحوی پیش ببره که برای خواننده هم همین حالت القا بشه! ولی با این حال کارش بد نبود.

در مجموع، من این رمان رو خیلی خوب و خواندنی میبینم و توصیه میکنم حتما بخونید.
    و امتیاز 8.5 رو از 10 براش در نظر میگیرم.

موفق باشید♥♥♥

4. 3 کاربر از Saeed kmss-D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Unknown

پيش فرض

سلام...

شینا
    ماندانا مودب پور

این رمان داستان متفاوتی داره. داستان دختری ایرانی که تقریبا در خارج از کشور بزرگ شده و در کالیفرنیا زندگی میکنه.
    دختری که شاید از عشق و همچنین از وطن و سرزمینش هیچ تصور و شناختی نداره و در ادامه داستان اون رو لمس میکنه.
    در همون ابتدا میتونید یک رابطه عاطفی و عاشقی رو برای آینده حدس بزنید. اما داستان به نحوی پیش میره که فراموشش میکنید.
    نویسنده سعی میکنه در همون ابتدا شرایط داستان و شینا رو بیان کنه. و خوب داستان رو بدست میگیره.

به نظرم شینا داستان قشنگی داره.
    شاید مقایسه دو فرهنگ ایران و اروپا در داستان به خوبی به چشم بیاد. و شینا در راس این مقایسه قرار داره.
    پایان خوبی هم برای این داستان در نظر گرفته شده و در جای خودش خواننده رو هم سوپرایز میکنه!

روی هم رفته پیشنهاد میکنم این رمان رو بخونید چون ارزشش رو داره.
    و امتیاز 8 رو از 10 براش در نظر میگیرم.

موفق باشید♥♥♥

6. 2 کاربر از Saeed kmss-D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Unknown

پيش فرض

سلام...

بوی نا
    ماندا معینی ( مودب پور )

رمانی، شاید با سبک جدید! این رو برای شروع میتونم بگم!
    " بوی نا " با یک تغییر شکل محسوس نسبت به تقریبا بیشتر رمان های دیگه نوشته شده. وجود راوی !
    بلافاصله متوجه میشید که بر خلاف رسم معمول رمان ها و داستان ها، کسی که وظیفه تعریف ها رو بر عهده داره از کاراکتر ها و شخصیت های خود داستان نیست، بلکه داستان یک راوی داره که طبیعتا خود نویسنده هست.
    داستان بیشتر به فیلم نامه شباهت داره، منظورم اینه که اگه از روش یک فیلم یا سریال بسازن به نظرم کار موفقی میشه!

رمان از جایی شروع میشه که راوی داره 50-60 سال قبل از زمان داستان رو حکایت و روایت میکنه.
    اصل داستان به شکلی که در ابتدا باهاش برخورد میکنید پیش نخواهد رفت و با ورود به زمان حال اینو بهتر درک میکنید.داستان کمی از حالت قبل در میاد و لحن صمیمی و طنز در داستان خودش رو نشون میده.
    دو شخصیت اصلی داستان که "نگین" و " مهرداد" باشن، خیلی زود وارد میشند ( که باید بشن ). شخصیت مهرداد که ابتدا باهاش آشنا میشید، در مدت کوتاهی، شبیه یکی از شخصیت های اصلی کتاب های " مودب پور " میشه که از خصوصیاتش شوخ طبع و باهوش بودن هست. که البته احتمالا به خاطر همنشینی با آقای مودب پور شکل گرفته.

داستان این رمان جالب و متفاوت از بیشتر چیزاهایی هست که خوندید! پیش بردن داستان در ابتدا از دو سمت کار جالبی بود که نویسنده به نحو احسن انجامش داده.
    داتستان خیلی پخته نیست، اما جالب و قشنگ کار شده و حوصله تون رو سر نمیبره! و ابته اتفاقات خیلی سریع رخ میده!
    در طول داستان هم احتمالا لبخند از لبتون نمیفته که فکر میکنم بعضی قسمت هاش از امداد ها و الهامات غیبی هست که از طرف کس دیگری وارد داستان شده!
    پایان داستان هم کمی فرق میکنه و متاسفانه هیچ حسی رو به خواننده وارد نمیکنه و بیشتر توام با نصیحت و اندرزی هست که راوی یا نویسنده به خرج میده.

در کل این رمان رو خوب و خواندنی ارزیابی میکنم و پیشنهاد میکنم بخونید، برای تنوع لازمه!
    و امتیاز 8 از 10 رو بهش اختصاص میدم.

موفق باشید♥♥♥

8. 3 کاربر از Saeed kmss-D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Unknown

پيش فرض

سلام...

تلخ و شیرین
    آناهیتا شاپوری

داستان رمان قشنگ و جذاب هست.
    نسبت به رمان های دیگه میشه گفت حجم صفحات کمتری داره و کوتاه تره!
    اتفاقات داستان قابل هضم و تاثیر گذاره و و نویسنده خوب تونسته حس رو به خواننده القا کنه.

به نظرم عاشق شدن دوباره شخصیت داستان، خوب روش کار نشده، و خواننده نمیتونه بپذیره که به این راحتی باشه. نویسنده میتونست یک سری اتفقات و ومسائل دیگه رو در این بین قرار بده تا معقول تر به نظر بیاد و همچنین حجم کتاب کمی بیشتر بشه.
    همچنین بعد از یک سری رخداد های تلخ پایانی شیرین در انتظار کتاب و خواننده هست که عنوان رمان یعنی " تلخ و شیرین " رو به خوبی میشه لمس کرد.

در کل این رمان رو زیبا اریابی میکنم و پیشنهاد میکنم این رمان تقریبا کوتاه رو بخونید.
    و امتیاز 7.5 رو از 10 برای اون در نظر میگیرم.

موفق باشید♥♥♥

10. 2 کاربر از Saeed kmss-D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Unknown

پيش فرض

سلام دوستان...

آبی تر از عشق
    پروانه.ش

رمانی خواندنی، کوتاه و جذاب.
    "آبی تر از عشق" داستانی گیرا و جالب داره. خیلی خوب شروع میشه و خوب هم ادامه پیدا میکنه. اما به نظرم نویسنده خوب تمومش نمیکنه!
    منظورم نوع پایانش نیست، بلکه طرز پایانشه. نویسنده میتونست بیشتر روی این پایان کار کنه و خیلی منطقی تر به خواننده بقبولونه!
    و همین آخر داستان من رو یاد رمان "غزال" انداخت، چون خیلی شبیه به اون به پایان رسید، با این تفاوت که در " غزال " چند صد صفحه طول کشید تا پایان شکل بگیره، اما در این رمان این اتفاق در چند صفحه میفته. که به نظرم جای کار داشت.

اتفاقات داستان غیر معمول، اما پذیرفتنی است و کشش خوبی در داستان وجود داره.

در کل پیشنهاد میکنم برای خوندن این رمان تقریبا کوتاه وقت بزارید، به اندازه کافی خوب و جذاب هست.
    و امتیاز 7 رو به این رمان میدم که البته به خاطر طرز پایانش نمره بالایی ندادم.

موفق باشید♥♥♥

12. 2 کاربر از Saeed kmss-D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه engineer2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    SSHHZZ

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان اگه ممکنه رمان هایی رو که معرفی می کنید لینک دانلودشم بزارید با تشکر

آخر فروم باز babelirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

کتاب : لحظه های سوخته
    نویسنده : اعظم طاهر پور

رمانی زیبا و تقریبا" تاثیر گذار
    رمان تقریبا خیلی زیبا شروع میشه و این زیبایی ادمو به درون داستان میبره .
    تنها مشکلی که میتونم توی این رمان ببینم تنفر بیش از حد شخصیت اول داستانه که از رامین هست که بسیار تکرار میشه اینقد میگه که ادم یه جوری میشه
    یک قسمت کلیشه ای داره که اونم خودسری و از خانه رانده شدن دختر خوانست که دیگه واسه الان خیلی دیره
    در کل رمان زیبایه
    من از 10 نمره 6.5 بهش میده یکمم بخاطر اخرش که چجوری تموم میشه دادم

16. این کاربر از babelirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •