ممنون از مقایسه ای که انجام دادی
با این حساب منم قبول میکنم که 4 هسته ای ها حتی الان هم برای بازی های خیلی سنگین بهتر جواب میده
ولی هنوزم این اعتقاد رو دارم برای عموم بازی ها هنوزم 4 هسته ای ها نمیتونن بطور کامل ، خودشون رو نشون بدن
ممنون از مقایسه ای که انجام دادی
با این حساب منم قبول میکنم که 4 هسته ای ها حتی الان هم برای بازی های خیلی سنگین بهتر جواب میده
ولی هنوزم این اعتقاد رو دارم برای عموم بازی ها هنوزم 4 هسته ای ها نمیتونن بطور کامل ، خودشون رو نشون بدن
دقیقا...ممنون از مقایسه ای که انجام دادی
پس موافق هستین که خرید پردازنده های 2 هسته ای مخصوصا برا آینده زیاد ایده آل نیست
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
تمام رمها سازگارند بشرطی که ولتاژشون از 1.65 بالاتر نباشهسلام
استاد میخوام بدونم واقعا تمام رم های سازگار با p55a-ud3p از مارک کرسیر ایناس؟
استاد من این رمو میخوام.1.5ولت باشه باسش 1333 ولی بیشتر اینها 1.65 هستند.
برای مادربرد من باید 1.5باشه.ولی همه اینها1.65هستند
1.65 هم باشه مشکلی نیستاستاد من این رمو میخوام.1.5ولت باشه باسش 1333 ولی بیشتر اینها 1.65 هستند.
برای مادربرد من باید 1.5باشه.ولی همه اینها1.65هستند
ممنون استاد
من در یکی از سایتهای معتبر دیدم نوشته بود باید1.5ولت باشد و بیشتر نباشد ولی الان هر چی میگردم سایتشو پیدا نمیکنم.
میشه بفرمایید منبع 1.65 ولت چیه؟
ممنون
درست نیستممنون استاد
من در یکی از سایتهای معتبر دیدم نوشته بود باید1.5ولت باشد و بیشتر نباشد ولی الان هر چی میگردم سایتشو پیدا نمیکنم.
میشه بفرمایید منبع 1.65 ولت چیه؟
ممنون
شما اگه رم با قابلیت XMP بگیرید هیچ مشکلی نداره و با فعال کردن XMP ولتاژ و فرکانس و تایمینگ بصورت اتوماتیک تنظیم میشه
سلام
من مي خوام يه سيستم بردارم ( فقط كيس ) محدوديت ماالي تا 1 و 1.1 ميليون تومان
چيزي كه انتخاب كردم اينه لطفا نظر بدين :
main: Asrock 870 extrime 3
cpu: phenom II X4 965 black edition
ram: 2 x2GB Adata
Vga: 250 GTS 1G
Hdd: 1T seagate
لطفا اگه پيشتهاد بهتري هم دارين بفرمائين ......
متشكرم
سلاملطفا اگه پيشتهاد بهتري هم دارين بفرمائين ......
اینجا تاپیک جداگانه بزنید و انتظارات خودتون رو از سیستم مطرح کنید:
مطمئن باشید پیشنهاد های بهتری خواهید داشت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت همه دوستان
من می خوام یک مادربرد در حدود 80-85 و یک سی پی یو در حد 80 تومان بگیرم. (AMD باشه)
بعضیا اعتقاد دارن سی پی یو دو هسته ای athlonII X2 250 با داشتن 2 مگابایت کش بهتر از یک سی پی یو سه هسته ای athlonII X3 440 با 1.5 مگابایت کشه.
حالا موندم حرف چه کسی رو گوش بدم؟
خواهش میکنم نظرتون رو بگید. لطفا چند تا مادربرد خوب واسه این سی پی یوها معرفی کنید.
ممنون.
با سلام اطلاعاتی در مورد مادر برد ga-880gm-usb3 میخواستم مادر برد خوبی هست یا نه اگرم شد قیمت رو هم بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)