LE8500 همون LED8600 است و تو ایران با نام دوم عرضه می گردد تو سایت گلدیران قسمت جشنواره بری متوجه می شی
LE8500 همون LED8600 است و تو ایران با نام دوم عرضه می گردد تو سایت گلدیران قسمت جشنواره بری متوجه می شی
یه نکته برای من سوال برانگیزه اگه بین سامسونگ وال جی تفاوت زیادی درکیفیت وجودنداره چرابیشتردوستان توی همین تاپیکها سامسونگ روبرای خریدپیشنهادمیدن؟حتی فروشنده هاهم که نمایندگی کالای خاصی روندارندوبراشون فرقی نداره کدوم کالاروبخری بیشترسامسونگ توصیه میکنند
چون سود محصولات سامسونگ خیلی بیشتر از lgاست برای مثال:
قیمت lcd42 lh700
با گارانتی:1,300,000
بانه:1,200,000
قیمت LCD42LH500
با گارانتی:1,200,000
بانه:1,100,000
حالا سامسونگ.
42C550:
با گارانتی:1,129,000
بانه:780,000
Last edited by jabarsink2000; 24-08-2010 at 21:46.
هیچ کس بلد نیست با وایرلسس و netcast کار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا ببخشید این اواخر من خیلی مزاحم شما می شم اما دیگه دارم جمع بندی می کنم برا خرید این مدل
می خواستم بدونم شما با USB مدل LE5500 کار کردین؟ فرمتهای مورد ادعاش رو بخوبی و بدون مشکل پخش می کنه؟ منظورم HD AVI, HD MKV و همینطور با زیر نویس فارسی مشکلی نداره
در ضمن برای ----T تونستی کاری بکنی . ببخشید اگر داغ دلت رو تازه کردم![]()
اگر در مشخصات تلوزیون نوشته باشه Wireless Ready یعنی اینکه تلوزیون شما نمیتونه از طریق بی سیم اینترنت رو دریافت کنه و به یک دستگاه دیگه احتیاج داره. مگر اینکه از طریق کابل اینترنت معمولی یعنی همون LAN تلوزیون رو به اینترنت وصل کنید.
در ضمن من مشکلی با NetCast ندارم. این قسمت ربطی به DLNA و به اشتراک گذاشتن فایل های صوتی و تصویری نداره. در این قسمت شما میتونید یوتوب و Picasa رو داشته باشید و از طرفی هم وضعیت آب و هوای بعضی جاها رو توش نگاه کنید.
خواهش میکنم. فرمت ها رو همرو به خوبی اجرا میکنه فقط تو زیر نویس ها اگه از این اینترنتی ها باشه منظورم زیر نویس یه فایل جدا باشه که تو کامپیوتر اونو اجرا می کنید تو تلویزیون نشون نمیده. مگه اینکه خود فیلم زیر نویس داشته باشه منظورم و متوجه میشید؟؟؟ در مورد ----t هم اگه همون تکنسینی که امد برات نصب کنه که دمش گرم اگر هم نکرد خوب شما نمیتونید کاری بکنید. بهش بگید شیرینیش محفوظه و این حرف ها یه پولی هم بهش بدین اگه نصب کرد شمارشو بگیرید به ما هم بدید... ممنون
اگه باز هم سوالی بود من در خدمتم
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
شما الان خودتون وصل کردین طرز وصل کردنشو میشه توضیح بدین؟؟؟ من adsl دارم lan هم دارم فایل هامو چطوری به اشتراک بزارم که تلویزیون پخش کنه با کمترین هزینه و کمترین مشکل وصل... اینترنتشم چطوری وصل کنم؟؟؟ ممنون![]()
آقا منظورتون از زیرنویس جدا همون فرمتهای تکست با پسوند srt است ولی عجیبه که اصلا نشون نمی ده چون تو manual اش به وضوح نوشته که subtitle رو پشتیبانی می کنه
Movie(*.mpg/*.mpeg/*dat/*.ts/*.trp/*.tp/*.vob/*.mp4/*.mov/*.mkv/*.dvix/*.avi/*.asf/*.wmv/*/*.flv/*.avi(motion-jpeg)/*.
mp4(motion-jpeg)/*.mkv(motion-jpeg))supporting file
Video format : DivX3.11, DivX4.12, DivX5.x, DivX6, Xvid1.00, Xvid1.01, Xvid1.02, Xvid1.03, Xvid1.10 beta-1/beta-2,
Mpeg-1, Mpeg-2, Mpeg-4, H.264/AVC, VC1, JPEG, Sorenson H.263
Audio format : Dolby Digital, AAC, Mpeg, MP3, LPCM, , ADPCM, WMA
Bit rate : within 32 ~ 320kbps(MP3)
External Subtitle format : *.smi/*.srt/*.sub(MicroDVD,Subviewer1.0/2.0)/*.ass/*.ssa/*.txt(TMPlayer)/*.psb(PowerDivX)
Internal Subtitle format : only, XSUB (It is the subtitle format used in DivX6 files
در ضمن برای پخش زیر نویس باید نام فایل تصویری و زیر نویس همنام باشند
برای وصل کردن تلوزیون به اینترنت کافیه کابل اینترنت رو که از مودم خارج میشه به پشت تلوزیون وصل کنید. اینترنت رو که وصل کردید میتونید وارد NetCast بشید و ازش استفاده کنید.
قبلا هم بهتون گفتم که اگر تلوزیونتون Wireless Ready باشه شما باید یدونه USB که مال LG هست رو بخرید تا این USB امکان Wireless بودن اینترنت رو در تلوزیون کامل کنه.
تلوزیون من Wireless Ready هست و کامل نداره. برای اینترنت هم قبلا از همین کابل معمولی اینترنت استفاده میکردم تا اینکه سینمای خانگی ال جی مدل HB965TZ رو خریدم. این سینمای خانگی خودش Wireless کامل داره و از اون موقع به بعد هم اینترنت TV رو که با کابل وصل کرده بودم قطع کردم. چون NetCast در این سیستم هم وجود داره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای به اشتراک گذاشتن فایل اول باید نحوه اتصال دستگاهها به مودم رو یکی کنی. یعنی اینکه نباید تلوزیون به اینترنت شماره 1 که مودمش فرق میکنه وصل باشه و کامپیوتر به اینترنت شماره 2 که Wireless هست وصل باشه. نوع اتصالشون باید یکی باشه وگرنه Home Network به حساب نمیاد.
2. باید در کامپیوتر و یا لپ تاپی که CPU قویی داره Media Server درست کنی. Media Server رو میتونی با برنامه هایی مانند Conceiva Mezzmo و یا برنامه رایگان TVersity و غیره... استفاده کنی.
نکته 1> مدیا سرور رو که ساختی باید فولدر ها و نوع فورمتهایی که میخوای در دستگاهی با قابلیت DLNA پخش بشه رو تعیین کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته 2> در داخل برنامه اگر سی پی یوت ضعیفه تنظیمات ارسال و یا دکود کردن فایل هایی با رزولوشن بالا رو تغییر بده وگرنه با قطع وصل تصویر و صدا در دستگاه DLNA مثلا TV مواجه میشی.
3. بعد از ساختن مدیا سرور به تنظمیات دستگاهی که قابلیت DLNA داره میری و مثل جستجو برای کانکشن اینترنت Media Server رو سرچ میکنی. هر اسمی برای مدیا سرورت تعیین کرده باشی همون نشون داده میشه. مثلا اگر از برنامه Mezzmo استفاده کنی بعد از سرچ مینویسه که Mezzmo Media Server رو پیدا کرده و تو هم کانکت میشی بهش.
نکته> موقع سرچ در دستگاه DLNA باید مدیا سرورت فعال باشه و برنامه هم باز شده باشه.
با این کار میتونی تمام فرمت هایی رو که کامپیوترت قابلیت پخش اونها رو داره در TV, PS3 یا XBOX360 نشون بدی.
دانلود TVersity از سایت زیر.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما درست گفتین باید حتما هم نام باشه وگرنه زیر نویسشو اجراش نمیکنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)