منبع مدرسمونه گه بزرگ زدن بخشنامه
مطمئنم هستم چون مدرسین هم تایید کردن
منبع مدرسمونه گه بزرگ زدن بخشنامه
مطمئنم هستم چون مدرسین هم تایید کردن
ببین دوست عزیز من هدفم دفاع از اون دوستمون که یه سری کتاب ریاضی رو به شما پیشنهاد داده بود رو ندارم ولی میخوام چندتا چیز رو مدنظر قرار بدی:
اول اینکه کتاب کمک درسی خیلی سلیقه ایه . اینکه من با یه کتاب ارتباط خوبی برقرار میکنم و برام کاربرد داره دلیل نمیشه که برای هم کلاسیم (یا هر داوطلب پشت کنکوریه دیگه) قطعا جواب بده.
مطلب دوم اینه که ریاضی تنها درسیه که به این راحتی نمیشه توش پیشرفت کرد. من خودم پارسال آزمون اول قلم چی 20 درصد ریاضی زدم شاید باور نکنی اگه بهت بگم بیشتر از زیست و شیمی روش کار کردم تا آزمون جامع آخر کانون 60 درصد تونستم بزنم و این یه سیر پیوسته بود اونقدر به بن بست خوردم ولی بازم تلاش کردم و ادامه دادم . با این وجود سر کنکور 89 فقط رسیدم 30 درصد بزنم دلیلشم این بود که فیزیکم خیلی خوب بود و انتظار داشتم درصد بالایی بزنم متاسفانه فیزیک اونقدر سخت بود که وقت زیادی ازم گرفت آخرشم فقط 20دقیقه آخر رو به ریاضی رسیدم که اونم شد فقط 30درصد
میخوام بگم که ریاضی درسیه که نمیشه تضمین کرد اگه فلان مسیر رو بری قطعا درصدت میشه 70.
اون کسی که شما اسم میبری اگه درست متوجه شده باشم با شما هم رشته نیست که بخواد با خارج کردن شما از دور رقابت یه رقیب رو کم کنه .
اگر شما شکست خودتون رو به پای اون دوستمون بنویسید بعید میدونم دیگه کسی جرات کنه به بقیه توی این فروم کمک کنه.
خيلي ممنونم...
خوشبختانه شما هم قبول دارين كه اون موقع ديگه دوره ي خستگي ميرسه...
ولي به اون سوالم جواب ندادين كه دوست داشتين بيشتر وقتتون رو بزارين رو ديني يا مثلا يه درس اختصاصي سخت....
يكي دو تا سوال شخصي از خود شما داشتم ؟
اول اينكه ديني رو شما چند درصد زدين.
دوم اينكه گويا شما به اين اعتقاد دارين كه فقط يه چند تا اسم و سال بخش حفظي ديني رو شامل ميشه.
من كه ميگم همون آيات و نكات رو ميخونيم پيوند عميقي با حافظه و حفظيات داره.(تو پايين توضيح دادم)
مثلا آيه هاي شبيه به هم كه با عوض شدن يك كلمه مفهومش كاملا عوض ميشه.... اينا حفظي نيست؟!
خود شما فقط تو دوره ي عيد برگشتين چند تا اسم و سال رو خوندين...
آيات رو كاملا فهميده بودين قبل عيد و سريع ازش رد شدين !!!؟؟؟؟؟؟؟
اين تعبيري كه الان به عنوان سوالاي مفهومي و خود مفهوم به كار ميره انواع مختلفي داره...
مثلا تو فيزيك دقيقا درك شما رو مي سنجه يا مثلا قرابت معنايي كه كاملا مفهوم رو تداعي مي كنه .
اما توي دروسي مثل عربي (كه اين يكي رو من معتقدم بايد حتما روش وقت گذاشت از 3 هزار قبل از اين) ، وقتي صحبت از سوالاي مفهومي ميشه منظورش در حقيقت همون ترجمه اس.براي ترجمه هم كه الي ماشاالله لغت داريم ديگه.
تو خود همين ديني، ما نميايم آيات ديني رو مفهومي بخونيم بلكه فقط مفاهيم نوشته شده توي كتاب يا نكات گفته شده در كتابي ديگر رو براي آيات رو حفظ ميكنيم. . البته استثنا هم دارد كه اگر خودمان خيلي قدرت استنباط و درك و قوه ي تفكرمان بالا بود به درجه ي مجتهدي رسيده بوديم شروع ميكنيم به عميق و مفهومي خواندن آيات و كشف نكات كه نهايتا هم اون چيزي كه ما فك ميكرديم با اون چيز كه طراح مد نظرش بود خيلي متفاوته (كه فك نكنم كسي اين كارو بكنه معمولا همه يه سري نكته رو براي يه سري آيه حفظ ميكنن و ربطي به يادگيري نداره)
به اسم مفهومي كردن اومدن من وشما رو وادار كردن به جاي خوندن كتاب 200 صفحه اي براي يه درس 2 برابر اين حجم رو متحمل شويم.
نهايتا اينكه ديني 90% درسي حفظي است و من در پست قبلي در مورد ناپايداري حفظيات توضيح دادم و خودتون هم تاييد كردين.
[/B]
راستي اينم بگم كه منظورم دين و زندگي پايه است و تاكيد من روي اين 1 ماهه...
در مورد پيش كه حتما با معلم و كلاس و آزمون جلو ميريم ديگه و لزومي به كنار گذاشتنش نداره.
در مورد جمله ي پايانيتون هم بگم كه به نظر من بستگي داره كه اون درس چي باشه.در كل ممنون اينكه تجربياتتون رو در اختيار ما گذاشتين و مثال ميزنين.خب منم افراد زيادي رو ميشناسم كه انداختن بعد عيد و موفق شدن.يعني كلا تجربه ي شخصي نميتونه دليل مستحكمي باشه.
Last edited by yekleh; 25-08-2010 at 02:28.
الان زوده ایم خبر هم احتمال 99% غلطه همیشه تو تابستون یه عددایی اعلام میشه ولی اونی که نهاییه مهر اعلام میشه این یکیا اصولا شایعست!!یا اینکه رو هواست! یه بخشی از همون خبر
وزیر آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرگزاری کار ایران از تاثیر حداقل سی درصد از نمرات پیش دانشگاهی در کنکور سال 90 خبر داد.(1تصویب نشده!2 پیش دانشگاهی رو میگه اونم نه هر امتحانی! از امتحانای سال بعد! چون حتما باید نهایی باشه و تو حوزه تصحیح شه)
کامران دانشجو، وزیر علوم دولت در بهمن 88 گفته بود که فرآیند حذف کنکور از سال آینده آغاز میشود و در کنکور سراسری 89 مانند سال قبل، 15 درصد سوابق تحصیلی و 85 درصد نمره آزمون سراسری تاثیرگذار اعلام شد.(حتی ممکنه 15 بمونه!!!!)
Last edited by apollon; 25-08-2010 at 02:29.
حاجي يه منبع موسخ بگو...مدرستون شايد خالي بسته...شايدم شما مي بندي...
Last edited by yekleh; 25-08-2010 at 02:35.
اين قانون اگه تصويبم بشه كه ميشه براي فارغ التحصيلان 90 به بعد تاثير داده ميشه پشت كنكوري ها عشقشو كنند / كنيمحتما باید نهایی باشه و تو حوزه تصحیح شه
من كلا براي تعويض فضا ميام
مناظره يه كنكوري با يه پشت كنكوري :
نخستين بار گفتمش از كجايي
بگفت از بشت سد اشنايي .
بگفتم انجا به صنعت درچه كوشند
بگفت نكته خرندوتست فروشند .
بگفتم تست فروشي در ادب نيست
بگفت از درس خوانان اين عجب نيست
بگفتم از دل عاشق شدي به كنكور
بگفت از دل تو مي گويي من از زور
بگفتم عشق كنكوربرتوچون است
بگفت ازجان شيرينم فزون است
بگفتم گركند مغزتوراريش
بگفت مغزم بوداينگونه از بيش
بگفتم ار من بيارم رتبه اي ناب
بگفت وه كه چه مي بيني تو در خواب!!!
کتاب های درسی برای امسال چقدر تغییر کرده کتاب های جدید اومده کسی خبر داره
بله کاملا موافقم که دوران بعد از عید دورانیه که زمان سریع میگذره و اگه قبل از عید رو خوب خونده باشین بعد از عید خستگی میرسه. ولی شما قبول دارین توی دوران خستگی دوره کردن مناسبتر از مطلب جدید خوندنه؟
من دینی رو فقط خوندم یعنی هیچ تستی نزدم و البته ضربشو خوردم. 63 درصد زدم توی کنکور سراسری. من کلا 2درس رو خیلی کم کاری کردم. یکی دین و زندگی و یکی ادبیات (ادبیات فقط قرابت کار میکردم!ودوران جمع بندی تاریخ ادبیات خوندم)
در مورد جمله ی دومی که قرمز کردم باید بگم نه من معتقدم که یه سری از مطالب دین و زندگی صرفا حفظیه مثل اعداد مثلا تعداد آیات قرآن (6236) یا مثلا تعداد بتهای دوران جاهلیت ولی یه سری از مطالب بعد از چند مرتبه خوندن ملکه ذهن آدم میشه مثلا اینکه پیامبر اولین بار کجا دعوت به اسلام رو انجام داد/اولین نمازگزاران کیابودن/اولین کاتب و حافظ قرآن/کسی که توی حادثه غدیر خم شعر گفت اینا با 2یا3بار خوندن توی ذهن آدم میمونه ولی اعداد ممکنه با هم قاطی شه واسه همین به مرور زمان نیاز به دوره داره.
از طرفی اگه شما معتقدین که دین و زندگی 90درصدش حفظیه پس باید اینم در نظر بگیرین که 3تا کتاب که هر کتاب تقریبا 100 صفحه داره پس 90درصد 300 صفحه یعنی 270 صفحه رو شما میخواین بعد از عید حفظ کنین؟منطقی نیست که این 270صفحه رو توی طول سال حفظ کنین و فقط مرورش رو به بعد از عید محول کنین؟
در مورد اون جمله شما که آبی کردم: منم اول فکر میکردم باید آیات رو حفظ کنم برای همین شدیدا تلاش داشتم آیات رو حفظ کنم ولی به 1ماه نکشیده متوجه شدم فوق العاده انرژی زیادی میخواد و نتیجه مطلوبی رو بهم نمیده. و یکی از بچه های همین فروم راهنماییم کرد و تونستم بهتر عمل کنم و اون این بود که اگه به مرور و به تدریج آیات رو شمرده شمرده بخونی و هر قسمتش رو جدا جدا معنی کنم دیگه نیازی به حفظ کردن نیست. و توی ذهن آدم میمونه که مثلا بعد از اینکه توی آیه گفته (خدا غنی و ثروتمند است) برای خدا صفت (حمید) اومده. میبینی کافیه چندبار خونده بشه (البته به مرور زمان مثلا به فاصله 3روز یه بار) تا مثل شعر به خاطر شما بمونه. بعد از اینکه بخاطر شما موند دیگه نیازی نیست همون زمان رو بذارین تا مرور کنین. دقت کردین تا حالا اون اشعاری که توی دبیرستان مجبورمون میکردن حفظ کنیم الان با 1بار خوندن دوباره به یادمون میاد؟
در مورد جمله دومی که آبی کردم: با شما موافق نیستم . یکی از شیوه های یادگیری یه درس اینه که شما بدونین هدف مولف از تالیف اون درس چیه؟اینطوری راحتتر یادمیگیرین درس رو. مثلا تا حالا فکر کردین چه دلیلی داره توی دین و زندگی مفاهیم آیه هارو بررسی کرده؟من فکر کردم. هدفش اینه که ما به این توانایی برسیم که بتونیم همه آیات قرآن رو مفاهیمش رو بررسی کنیم. مطمئن باشین اگه توی چنددوره باقی مونده کنکور یه آیه از خارج کتاب بدن و مفهومش توی تست مدنظر باشه کار عجیبی نکردن
من خودم مفاهیم رو حفظ نمیکردم . مفاهیم رو میخوندم بعد فکر میکردم از کجای این آیه همچین برداشتی رو به دست اورده؟البته اصلا توی این کارم به درجه تسلط نرسیدما (از درصد دین و زندگیم مشخصه!)
راستی یه سوالی پرسیده بودین اونم این بود که بین یه درس راحت و سخت کدوم رو انتخاب میکنم. من یه سوال از شما میپرسم. اگه شما قبل از عید دروس سخت و ضریب بالا رو انتخاب کنین بعد از عید که میتونین به تسلط کامل توی اون درس سخت برسین و نقاط ضعف خودتون رو برطرف کنین میرین سراغ درس عمومی راحت؟؟
سوال بعدیم اینه که وقتی که زمان قبل از عید به اندازه ای هست که شما هم برسین درس راحت بخونین هم سخت چه دلیلی داره یکیشو انتخاب کنین؟
من خودم صبح تا ساعت 8 شب فقط اختصاصی میخوندم از 8تا 12 فقط عمومی چون اساسا از 8 به بعد ذهنم خسته بود و وقت این بود که با یه درس راحت دست و پنجه نرم کنم. حالا شما حاضر نیستی اون 4ساعت آخر روز رو به درس راحتی مثل دین اختصاص بدی؟یا شاید بین استراحت و ادامه درس سخت با وجود خستگی یکی رو انتخاب میکنی؟
در هر صورت اگه هنوزم معتقدین که بعضی درسارو بذارین برای بعد از عید بازم بد نیست با یه مشاور کاربلد مشورت کنین من خودم به شخصه بخوام یه بار دیگه کنکور بدم شک نکنین طوری میخونم که قبل از عید تمام درسام رو بسته باشم و بعد عید فقط رفع اشکال و دوره بکنم![]()
این تاپیک رو بخونید:
+۵۰ سوال و جواب از سجاد قلعه فولادی نفر اول کنکور ریاضی ۸۷:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.من یکی از بچه های سمپاد کرمان هستم که امسال بهخاطرکمکاری خودم موندم پشت کنکور.میخواستم ازتون بخوام که اگه توصیه ای واسم دارین بگین.ممنون میشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)