شما یکم بیشتر خرج کنی میتونی مودم LINKSYS WAG160N بخری حدود 120-130 تومان هست . بردش از 120 میگن بهتره سرعتش هم شده 300 مگ
شما یکم بیشتر خرج کنی میتونی مودم LINKSYS WAG160N بخری حدود 120-130 تومان هست . بردش از 120 میگن بهتره سرعتش هم شده 300 مگ
چون Linksys سری N بهتره اون رو بگیری وگرنه Asus wl-600g بگیر. با اینکه Linksys آنتن داخلی داره ولی خوب جواب میده.
می تونی مودم رو با کابل USB به PC نصب کنی که بتونی با کابل lan به کنسولت وصل بشه. الان شما با کانکشن به اینترنت وصل میشی؟ یا کانکشنت تو خود مودمه سیستم رو. روشن میکنی اینترنت داری؟
سلام دوستام
من لب تاپ اپل دارم به نظرتون از چه مودمی برای ASDL استفاده کنم بهتره؟
مدل دستگاهم Macboook Pro 375 هست.
لطفاً من رو راهنمایی کنین که خروجی ethernet چیه؟
سئوال آخر اینکه آیا مودمی که wireless داشته باشه برای لب تاپ مناسب تره یا اونهایی که فقط خروجی lan دارن؟
(ببخشید اگه سئوالاتم مبتدیانه هست)
2تا سوال دارم-لطفا سریع جواب بدید
1)مودم 8901 الان چنده؟؟؟؟/-من قیمت گرفتم 55(اصفهان)
2)من مودم سابقم را امروز فروختم و 1جدید گرفتم
ولی با اینکه تمام تنظیماتم درسته توی اینترنت نمیره
ولی همون مودم قبلیم که هنوز دستم میره
تنظیمات هم عینا مثل همه
چراغ اینترنتش خاموشه
یعنی شرکت اینترنتی سریال اون را سیو کرده و دیگه نمیشه تغییرش داد؟؟؟؟
آخه برای تست 1مودم دیگه هم آوردم-اون هم همین مشکل را داشت
ارورهاش dns server هست
چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟-زود
Last edited by jabera; 24-08-2010 at 21:08.
چون از وایرلس سری n پشتیبانی میکنه بهرته مودمی بگیرید که سری n باشه .
خروجی ethernet همون خروجی کارت شبکه هست که میشه باهاش با کابل شبکه به مودم وصل بشید <تعریف دقیقش رو نمیدونم >
با توجه به اینکه می خواید داخل منزل لپ تاپ رو جا به جا کنید مودم وایرلس پیشنهاد میکنم.از برند Linksys می تونید مدلهای زیر رو بگیرید:
Wag120n
Wag160n
Wag320n
که بسته به بودجتون می تونی یکی رو انتخاب کنید.
احتمال داره مک آدرس شما در شرکت ثبت شده باشه می تونید زنگ بزنید و ازشون بخواهید براتون مک جدید رو ثبت کنند.گارانتی مودم مربوط به شرکت زیر هست می تونید زنگ بزنید قیمت رو بگیرید یا یکی از نماینده های فروش اصلی رو تو اصفهان شمارشو بگیرید و از اون بپرسد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا دمت گرم
زنگ زدم 5دقیقه ای درست کرد
ولی طرف کلی منت گذاشت که این دفعه آخره و فلانه و......
ولی خدا را شکر شد
دوست عزیز بسته به بودجه شماداره شما میتوند از مارک linksys ,asus که از وایرلس پشتیبانی میکننداز قیمت حدودا 75 تومن به بالا انتخاب کنید من که شخصااز lمودم asus استفاده میکنم تو خونه تقریبا 80 متری راحت ساپورت میکنه وبا لپ تاپ همه جا میتونم کانکت شم در کل دو مارک بالا مارک های خوبی و جواب داده. باز هم بسته به نظر شما
![]()
ممنون از راهنماییتون . اما من از فایر فاکس استفاده میکنم و کاتکشن ندارم . pppeo استفاده میکنم
نمی دونم شاید اگر زیاد گیر داد واسه اینکه شاید شک کرده که خود صابح اکانتی یا کسه دیگه که می خواد از سرویست استفاده کنه چون تا کسی اون مک آدرسش تو شرکت رو اکانت ثبت نشده باشه نمی تونه کانکت بشه.
مورد امنیتیه
میشه مشکلتون رو با نوع مودم بگید تا ببینم می تونم کمک کنم؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)