يه خبر خوش امروز گوشي خودم را از كامتل بعد از تعويض نمايشگر گرفتم تازه يه كارت گارانتي جديد با اعتبار 2 ساله هم به بنده دادن واقعا حال دادن و دستشون درد نكنه حداقل بنده را راضي كردن .
يه خبر خوش امروز گوشي خودم را از كامتل بعد از تعويض نمايشگر گرفتم تازه يه كارت گارانتي جديد با اعتبار 2 ساله هم به بنده دادن واقعا حال دادن و دستشون درد نكنه حداقل بنده را راضي كردن .
بله عزیز
ببر نمایندگی خراب شده پارس کامتل
اونجا بیشتر احتمالش هست عوض کنن باطریشو
اگه دیدی کاری نمیکنن قیمت باطریش رو بگیر بیا بیرون
بعد یه زنگ بزن مادیران مشکلت رو بگو و قیمت باطریو از اونا هم بگیر
من که عمراً گوشی دیگه ای نمی گیرم
چون این رنوار واقعا عالیه و تمام خواسته های منو تامین می کنه![]()
خوب
جون دلم براي دوستان بگه مطابق ورقي كه به بنده دادن بورد اصلي گوشي تعويض شده ...
اول اينكه ورژن گوشي شده I كه برام جاي تعجب داشت دوم اينكه از برد هاي ويژه و سفارشي اپراتور Orange استفاده شده به همين دليل 5 تا بازي دمو و يكسري منوهاي خاص اون اپراتور را داره البته به نظر بنده با سرعت بيشتر !
ولي يه بدي داره اونم عدم ساپورت زبان فارسي هست جالب اينكه بلوتوث كار نمي كنه و تقاضاي اعلام آدرس ميكنه .....
فعلا هم در حال بررسي اون هستم ببينم چي كار ميشه كرد.
سلام.
من هم اين گوشي رو خريدم.
گفته بودين بعد از خريد اين گوشي در 2 مورد از شما از شما راهنمايي بگيرم.
1.رم مناسب اين گوشي.
چه مارکي؟چه حجمي؟ازکجا تهيه کنم؟
2.از اونجايي که نميشه نقشه ي 6 مگابايتي تهران رو روي اين گوشي ريخت.چگونه نقشه ي تهران بالاخص مترو هاي تهران رو روي اين گوشي فعال کنم.
----------------------------------------
ممنون از اينکه تجرباتتون رو در اختيار همه ميذارين.ماشالا صفحات زياد.اگه بشه برنامه هاي کاربردي رو در يک پست جمع کرد باعث آسودگي همه ي کاربران اين گوشي ميشه.به هر حال خوشحال میشم برنامه ي سفارشي سراغ دارين بهم معرفي کنيد.
باز هم تشکر.
Last edited by amaska; 25-08-2010 at 05:29.
اقا اینجوری نمیشه من دیگه باید سوالم رو بپرسم .
سوال 1 : قضیه چیه؟
.
.
.
.
.
.
.
.
ادامه ی همون سوال 1 : چرا تقی به توقی می خوره شما دکمه ی تشکر رو می زنین؟
طرف سوال میکنه ازش تشکر میکنین . طرف کمک می خاد ازش تشکر می کنین. طرف گوشیش می سوزه
ازش تشکر می کنین طرف سکته میکنه ازش تشکر می کنین حتی در مواردی مشاهده شده طرف فحش میده
بازم شما ها ازش تشکر میکنین .
اقا یکی میشه بگه قضیه چیه ؟
اول اينكه اين تشكرها به خاطر گرمي بخشيدن و رفاقت بيشتر بين اعضا تلقي ميشه
دوم اينكه ردپايي باشه براي بقيه كه بدونن اين پست ها خونده شده و كاربراني هست كه به اين تايپيك مراجعه مي كنند و در كل در آوردن از صوت و كوري اين تايپيك![]()
اگه چيزي متوجه شدي به منم بگو
فحش زيادي اغراق كردي
Last edited by گوموش; 24-08-2010 at 10:35.
تشكر![]()
دوستان چند نكته باريكتر از مو اينكه الان بعد از تعويض برد مادر گوشي بنده با ورژن I و مربوط به اپراتور orange مياد بالا اما نكته جالبتر اينكه در حالتي كه بالاي صفحه را لمس مي كنم نمي تونم بلوتوث را روشن كنم و ميگه بايد آدرس بلوتوث را ست كنيد !!!!
جالتر اينكه شماره IMEI گوشي شده 350305260000001 كه جالبه توي سايتهايي كه رقم هاي اول را مي گيرند گوشي بنده را به نام LG KG320 ميشناسن از جمله مخابرات و در سايتهايي كه كل شماره فوق را مي گيرن به عنوان گوشي عدم ثبت شده و كلا شماره اشتباه اعلام ميشه !!!!
فعلا هم هيچ نرم افزاري رو اجازه نصب نداده ....
این قسمت رو شدیدا تایید میکنم....من خودم میخوام یادم بمونه که این پست رو خوندم این کارو میکنم.....دوم اينكه ردپايي باشه براي بقيه كه بدونن اين پست ها خونده شده و كاربراني هست كه به اين تايپيك مراجعه مي كنند و در كل در آوردن از صوت و كوري اين تايپيك![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)