تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: در خواست اطلاعات در مورد انواع مادربرد و پردازنده های آن ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

راستش اگر شما بتونی از رمهای DDR3 در پلتفرم AM3 استفاده کنی در تمام موارد کارایی بالاتری می گیری

در بازی و برنامه های دو رشته ای یک 4 هسته ای با فرکانس مشابه تقریبا حدود 30% از یک دو هسته ای سریعتر عمل میکنه

در بازی و برنامه های چند رشته ای که مشخص هست که 4 هسته ای بهتر عمل می کنه

اگر قصد استفاده از پلتفرم AM2+ را دارید همون ASUS M4N78 PRO کافی هست

همینطور مدلهای MSI 770T-C45 حدود 80 و ASROCK M3A770+DE حدود 60 هم هستند که AM2+ هستند

ولی در پلتفرم AM3 شما چند گزینه داری بدین شرح :

ASROCK M3A770DE 78000
    MSI 770C-45 95000

ضمن اینکه برد MSI امکان آنلاک کردن کش L3 پردازنده مورد نظر شما را هم نداره
    در این پست نکته ی مهمی نمیبینم.
    در مورد کش L3 هم شما با خرید یک پردازنده PHONOM II نیازی به ان ندارید

2. این کاربر از HardWare Professor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sma6871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اینترنت و اهواز

پيش فرض

ممنون عزیز از راهنماییت .... چندتا پست رو که جستجو کردم نسبت به قیمتش تعریف کردن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو بازارم دیدم اما حالا این چند سوال دارم اول که این بااین کار هایی که میکنم چند سال میتونه همراهیم کنه و قابلیت ارتقاش چه طوریه ؟ کدام بهتر ه گیگا بایت بهتر یا این مدل ؟

اگر لطف کنید در مورد برند asus نیز کمک کنید ممنون میشم چون این برند بشتر مد نظرمه.
    دوست عزیز این پیشنهادی که من دادم بیشتر به دلیل این بود که شما اهل بازی نیستید و برای کارهای گرافیکی و برنامه نویسی میخوای رم و cpu برای شما خیلی مهمه و من حداکثر اون رو با یه مادربرد خیلی خوب که گرافیک خوبی هم داره و قابلیت ارتقا و اورکلاک خوبی داره در نظر گرفتم و اگه کار گرافیکی شما 3بعدی سنگین نباشه تا مدت زیادی(3-4سال در صورت بالا نرفتن توقع از سیستم) به شما در حد خوبی جواب میده

مادربرد هم گزینه ی خوبیه و بیشتر به خاطر تبلیغات ایسوس و گیگا از اونا ارزونتره و در برند ایسوس اگرASUS M4A785TD-V EVO رو گیر بیارین خوبه

4. این کاربر از sma6871 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال boy_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tehranpars

پيش فرض

دوست عزیز این پیشنهادی که من دادم بیشتر به دلیل این بود که شما اهل بازی نیستید و برای کارهای گرافیکی و برنامه نویسی میخوای رم و cpu برای شما خیلی مهمه و من حداکثر اون رو با یه مادربرد خیلی خوب که گرافیک خوبی هم داره و قابلیت ارتقا و اورکلاک خوبی داره در نظر گرفتم و اگه کار گرافیکی شما 3بعدی سنگین نباشه تا مدت زیادی(3-4سال در صورت بالا نرفتن توقع از سیستم) به شما در حد خوبی جواب میده

مادربرد هم گزینه ی خوبیه و بیشتر به خاطر تبلیغات ایسوس و گیگا از اونا ارزونتره و در برند ایسوس اگرASUS M4A785TD-V EVO رو گیر بیارین خوبه
    دوست عزیز بعد از یه سری مشورت یکی از دوستان انجمن این مدل ( asrock 870 extreme3 ) رو پیشنهاد داد که وقتی مشخصاتش رو دیدم قابلیت های خوبی داره نظر شما رو هم میخواستم بدونم یکی از ویژگیهاش ساپورت CPU های AM3 بود که فکر کنم جای حرف نزاره اما یه مشکل اونم گارانتیشه که من الان اگه این مادربورد رو بگیرم گارانتیش چه طورریه و آیا در مدل گیگا همچین سوژه ای که با این رنج قیمت باشه یافت میشه یا نه ؟ و یه مورد دیگم دارم اونم dvd رایترم که حدود یکساله خریدم پایونیره و از ATA ساپوته من روی مادربرد این مدل asrock هر چی گشتم پورت IDE پیدا نکردم آیا من اشتباه میکنم یا واقعا نداره همچین پورتی رو به نظر شما چیکار میتونم بکنم؟

راستی این قابلیت UCC - Unlock CPU Core چیه ؟ توی مشخصاتش قید کرده بود .... میشه توضیح بدید .

بازم ممنون
    Last edited by boy_kochak; 21-08-2010 at 22:47.

پروفشنال jojo_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    C:PROGRAM

پيش فرض

راستی این قابلیت UCC - Unlock CPU Core چیه ؟ توی مشخصاتش قید کرده بود .... میشه توضیح بدید .

بازم ممنون[/QUOTE]
    با اجازه اساتید! اگه درست گفته باشم هسته یی که در amd غیرفعال هستش رو فعال میکنه مثلا x3 میشه x4
    البته فکر نکنم 100% باشه شانسیه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •