کسی نیست جواب منو بده
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
![]()
کسی نیست جواب منو بده
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
![]()

من هندسه تحلیلی رو مبتکران دارم. مجموعه تستش کامله، ولی پاسخنامش خشکه. با این حال ازش خوشم می اد و به فکر کتاب دیگه ای نیستم. راستی درسنامه نمی شه گفت داره ولی خب نکته هاش به صورت درسنامست.تست هاش دو نمونه مشخص شده و تو پاسخنامش هم سطح هر تست مشخصه.کتاب های پیشنهادی شما برای این درسا چیه ؟
هندسه تحلیلی
گسسته
شیمی ( که بنظرم مبتکران خوب باشه )
و فیزیک .
دیفرنسیل من رمزینه کتاب کلاس گرفتم ، کتاب خوبیه . حالا با هاش زیاد کار نکردم
گسسته ؛ گاج سفید. خیلی خوبه ولی کتاب های دیگه ای مثل خیلی سبز و خشخوان بیشتر تعریفشون رو شنیدم.
شیمی که معلومه، مبتکران.
فیزیک از اول تا پیش همش گاج سفید.
دیفرانسیل ده استاد ( ایران سنجش ) دارم. البته خب به نظر خودم ده استاد به پای رمزینه نمی رسه.
واسه تحلیلی مبتکران رو دیدم کتاب خوبیه ولی همونطور که vahid-p گفت پاسخنامش میتونست بهتر باشه
گسسته:خودم بلاتکلیفم!!!!!!!!!!
شیمی:شیمی مهندس بهمن خان بازرگانی
فیزیک:من خودم واسه 1و2 اندیشه سازان دارم خیلی کتاب خوبیه.ولی الان گیرت نمیاد.پس الان گاج رو میتونی بگیری
فیزیک 3 مبتکران فرین کمانگر یا خیلی سبز هر دو خوبن.ولی به نظر من کمانگر بهتره(چون من کلن از کتابای مبتکران خوشم میاد)
واسه پیش من خودم فار دارم وبه نظرم کتاب خیلی خوبیه.ـمولفش مولفای اندیشه سازان قدیمن)
دوستانی که می گن چند کتابی برید جلو برای مبحثی مثل لغات و تاریخ ادبیات و ... درسته ولی نه مثلا برای فیزیک که طرف بشینه هم فیزیک قلم چی بخونه هم گاج خیلی خنده داره.چون یکیشم بزور تموم می شه.
فکر خودتون رو زیاد ناراحت نکنید با یه کتاب با خیال آسوده پیش برید و از کنکور لذت ببرید.
اصلا استرس به خودتون راه ندید.این استرس آدم و از بین میبره.
و یه نکته دیگه یه مسئله ای هست بهش می گن وسواس مطالعه طرف یه چیزی رو می خونه فکر می کنه یاد نگرفته دوباره بر می گرده می خونه هی این سیکل تکرار می شه و طرف رو داغون می کنه الان این مسئله پیرامونه کتابم رخ داده هی فکر می کنید نکنه این کتاب بهتر باشه هی میره این کتابو میخره و ...
فیزیک فار پیش 1 جلد اول
آخه پیش 1 فار دو جلده.و پیش هنوز چاپ نشده.
این دو فصلی که شما میگی تو جلد اول پیش یکه.
سلام عليكم .
ببين دوست عزيز . برا هندسه تحليلي ما فقط كتاب مبتكران آقاي نونهال آذر رو ديديم . علي اي حال از نظر تعداد و تركيب تستها كتاب خيلي خوبيه . بنظر من علاوه بر اين پاسخنامش هم مهمه .
پاسخنامه مبتكران همونطوري كه دوستان گفتند كمي ادبيات رسمي دارد ولي پاسخنامه كاملي هست . نكته هاش رو كامل و همانند درسنامه آورده .
در مورد كتاب گسسته . فقط رمزينه رو بهت توصيه نميكنم . كتاب گاج چون همراه با مباحث كتاب پيش رفته برا خوندن در حين درس دادن دبير بسيار بهتره . گسسته هم گويا سطح بالايي داره و هم جز جز مباحث كتاب را مطرح نكرده
شيمي رو ديگه سوال پرسيدن عيبه
فيزيك بنظرم شما براي سوم و پيش كتابهاي خيلي سبز رو بگير .سوالات تستي اش كامل هست . بسيار نسبت به كتاب فار و مبتكران مفصل تر و بهتر توضيح داده . نوع طراحي و صفحه بندي و .... هم در خيلي سبز متفاوت و بهتره . دوم و اول بنظرم گاج همينطور كه تعريفش شنيده ميشود خوبه . بدرد ميخوره
كتابهاي رمزينه حسابان و ديفرانسيل خوبه . الان كه ما با شما صحبت ميكنيم درحالي كه طبق برنامه ما بايد كلي از دو جلد اين كتابها را گذرانده باشيم ولي يه دانش آموز عادي نميرسه كه اينجوري پيش بره .
همه اين كتابها برا دوره در حين دروس پيش دانشگاهي خوبه . من بجز فيزيك 3 و شيمي 3 بقيه دروس رو اصلا نرسيدم از رو كتب تستم . تست بزنم .
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از لحاظ تستاش من خوب ندیدم ولی این که شما گفتین کتاب فیزیک پیش خیلی سبز مفصل تر توضیح داده به نظرم خیلی عجیبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما اگه از بیشتر بچه ها بپرسی میگن کتاب فار از لحاظ توضیح از همه ی کتب در حال حاضر بهتره.
و بعضی ها هم که از این کتاب انتقاد میکنن به خاطر اینه که زیاد توضیح داده و حجمشو زیاد کرده.
کتاب فیزیک پیش خیلی سبز تو 2 جلده.ولی کتاب فار تو سه جلده.
و این یعنی فار هم آموزش کامل هم تست.ولی خیلی سبز جنبه ی تستی داره و من موندم شما از کجا گفتین مفصل تر و بهتر از فاره.
و همچنین بیشتر بچه ها از کتاب فیزیک 3 خیلی سبز تعریف میکنن نه از کتاب فیزیک پیش.
فیزیک 3رو هم به خاطر اینکه احمد مصلایی نوشته.
Last edited by kahkeshan6; 21-08-2010 at 20:28.
من هنوز كتاب پيش رو خوب نديدم و از من انتظار هم نداشته باش كه خونده باشم . در مورد كتاب سوم عرض كردم كه نظر همه مجتهدين بر همين كتاب مثبت هست .
در مورد اينكه شما ميگيد كه سه جلده بايد عرض كنم كه اين رو در نظر داشته باش كه كتاب فار دو فصل پر حجم كتاب فيزيك 2 رو در ميان كتاب پيش مطرح كرده. اين خودش دليليه ديگهو بزرگي به حجم نبوده و نيست .
كتاب خيلي سبز سوم قطعا تفصيل مناسبي داره . خيلي خوب توضيح داده . من به جرات ميگم از فرين كمانگر(مبتكران) بيشتر به درد بچه ها ميخوره . كتاب فار پيش رو والا نظرم همنه كه بالا گفتم . حجمش شايد به اين دليل كمي افزايش يافته و تفصيل بيشتري هم شايد داره . ولي سطح علميش رو شك نكن كه از خيلي سبز بالاتر نيست . يعني كسي سبز بگيره قطعا فايده كرده و ضرر نه![]()
آقا شما لطف داري...نميخوام تو زحمت بندازمت...
فقط اينكه شنيدم جزوه ي گزينه 2 هم كپي همين هست فقط سوالاش رو نداره...
شما اطلاعاتي ازين بابت نداري؟
در مورد گزینه 2 متاسفانه اطلاعاتی ندارمآقا شما لطف داري...نميخوام تو زحمت بندازمت...
فقط اينكه شنيدم جزوه ي گزينه 2 هم كپي همين هست فقط سوالاش رو نداره...
شما اطلاعاتي ازين بابت نداري؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)