کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نبود راهنمایی کنه.![]()
شما باید بری اینجا بپرسی :
سلام دوست عزیز به نظر من تلوزیون sony بگیر و خیلی بهتر از مانیتوره و sum هم همچین مالی نیست فیلم هایی که تو مغازه ها پخش میشه داری کیفت عالی-فضایی هستش !!! و نمیشه از اونجا قضاوت کرد !! وقتی که میاری خونه و ازش کار میکنی اون موقع گندش درمیاد !!!!
اینجا جای بحث این موضوع نیست ولی میتونم بپرسم شما تا حالا با چند تا TV Samsung کار کردی که انقدر مطمئن حرف میزنید !؟
من با تصویر Analog مشکلی نمیبینم !!!
سلام !
در صورت خراب شدن محافظ ( در ) باتري در دسته هاي بي سيم چه قطعه اي رو ميشه به عنوان جايگزين براش پيدا كرد ؟
متوجه شديد كه كدوم قسمت رو گفتم ؟!
ممنون
مگه گاز میگیرید در باطری رو ؟
هیچی براش نیست ، باید برید باطری از این آشغالی های خود مایکروسافت بخرید .
اين قطعه رو ميگم ...
آخه از يه جا شنيده بودم Play & kitt يا يه همچين چيزي ( درست نميدونم ) بزاريم درست ميشه ؟ !
+
اين جا هم براي فروش گذاشته ! :
يعني پيدا نميشه ! ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم به صرفه تره چون اگه خودشو بخواهی بخری بین ۵ تا ۱۰ تومن هزینه بر میداره واست.مگه گاز میگیرید در باطری رو ؟
هیچی براش نیست ، باید برید باطری از این آشغالی های خود مایکروسافت بخرید .
بله باید از همینا خریداری کنیدآخه از يه جا شنيده بودم Play & kitt يا يه همچين چيزي ( درست نميدونم ) بزاريم درست ميشه ؟ !
این یک تکه پلاستیکه ، چیز خاصی نیست ، خراب هم بشه جایی نمیفروشند باید بعدش باطری مخصوص 360 بخرید .
درسته ، دقیقا باید همین رو بخرید که خودش یک باطری هست که قابل شارژه و مستقیم میخوره زیر کنترلر ، چیز مالی هم نیست .آخه از يه جا شنيده بودم Play & kitt يا يه همچين چيزي ( درست نميدونم ) بزاريم درست ميشه ؟ !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)