سونی یک سری باطی شارژی داره با شارژر مخصوص که هر بار فقط با صرف 5 الی 10 دقیقه شارژ میشه . ولی قیمتش خیلی زیاده ، اینجا هر به دونه باطریش 20 یورو قیمت داره ، یعنی 4 تا بخری میشه 80 یورو ! خود شارژرش هم 50 یورویی هست .
سونی یک سری باطی شارژی داره با شارژر مخصوص که هر بار فقط با صرف 5 الی 10 دقیقه شارژ میشه . ولی قیمتش خیلی زیاده ، اینجا هر به دونه باطریش 20 یورو قیمت داره ، یعنی 4 تا بخری میشه 80 یورو ! خود شارژرش هم 50 یورویی هست .
نه عزیزم اینطوری نیست. حداقل برای این چند باطری ای که من روشون کار کردم اینطوری نبوده.
آره واقعا چیزه قشنگیه !! من روزی 5-6 ساعت بازی میکردم![]()
تکنولوژی ساختش چیه داداش !؟ یادمه قول داده بودن باطری هایی بسازن که پایه گذارش هم یکی از شرکت های کامپیوتری بود
و مصرفش هم بیشتر برای Laptop ها در نظر گرفته شده بود ! یعنی 5 دقیقه شارژ , 50 ساعت استفاده !! (خبر مربوط به 3 سال پیش هست)
راستش سم گان هم گفتن ولی خودم هنوز امتحان تکردم. امتحان کنم ببینم چه جوریاس
بعد این باتری ها یه خوبی دارن اینه که میشه دسته های wireless رو سیم دار کرد. چون نحوه شارژشون اینه که دسته به کنسول وصل میشه. برای همین اگه نزدیک 360 باشیم میشه لپ تاپ همیشه باتری رو به 360 وصل کرد و دائما توی شارژ باشه
ممنون
حالا اون خطر اسیب رسوندن به دسته به خاطر نداشتن توازن در باتری های تقلبی که فکر می کردین باتری هام قلمی هست و من گفتم باتری هام از این موبایل شکل هاست، که عکسشو خودم گذاشتم، دیگه همچین خطری نیست که به نظرتون؟؟
شما کجا زندگی می کنین مگه که با یورو سر و کار دارین؟
راستی بازی های اونجا که برای 360 می گیرین خیلی گرونه؟؟ هان؟ البته مطمئنم از اینترنت می گیرین.
ما اینجا با قاب می گیریم 2 تومن
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
راستی بازی kane and lynch 2 هم بازی قشنگیه که تازه اومده. یه کمی از اولاش رو بازی کردم خیلی فاز داد.
دوربینش یه سبک جدیدیه که واقعا تاثیر داره روی هیجان بازی.
بگیرین حتما
سلام.
ببخشید دوستان از کجا بدون وصل شدن بفهمیم که بن شدیم یا خیر؟
خیلی ممنون.
Last edited by tommy vercetti; 20-08-2010 at 17:19.
نمیدونم ، من فقط توی فروشگاه دیدم ، این چیزا بیل میرم
[QUOTE=whitewolf;5299814]
شما کجا زندگی می کنین مگه که با یورو سر و کار دارین؟
راستی بازی های اونجا که برای 360 می گیرین خیلی گرونه؟؟ هان؟ البته مطمئنم از اینترنت می گیرین.
ما اینجا با قاب می گیریم 2 تومن[COLOR="Silver"]
/QUOTE]
آلمان .
من بازی 360 دانلود میکنمولی قیمتش بین 30 تا 70 یورو هست ، همین طور Ps3 و ویی .
50 یورو اینجا مساوی با 10 بار اتوبوس سوار شدنیعنی یه جورایی از مال شما هم ارزون تر در میاد ، چون 10 بار اتوبوس سوار شدن توی ایران فوقش میشه 500 تومن
![]()
سلام. پخ تونو چک کنید واستون یه لیک فرستادم.سلام.
ببخشید دوستان از کجا بدون وصل شدن بفهمیم که بن شدیم یا خیر؟
خیلی ممنون.
با درود و خسته نباشی خدمت دوستان
دوستان عزیز میخواستم طریقه ساخت اکانت لایو رو در ویندوز 7 را به طور کامل برام توضیح بدید
هر کاری کردم نتونستم xbox رو با این ویندوز مچ کنم
قبلش هم اگه سوالم تکراری از همه عذر خواهی میکنم![]()
Last edited by metal baz; 20-08-2010 at 19:18.
سلام دوست عزیز بهتر بود سوال رو در این تاپیک مطرح میکردید...با درود و خسته نباشی خدمت دوستان
دوستان عزیز میخواستم طریقه ساخت اکانت لایو رو در ویندوز 7 را به طور کامل برام توضیح بدید
هر کاری کردم نتونستم xbox رو با این ویندوز مچ کنم
قبلش هم اگه سوالم تکراری از همه عذر خواهی میکنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه عزیز این مشکل تو Li-ion ها وجود نداره.
شرمنده دوست من ولی این ادرسی که دادی منو به صفحه اصلی انجمن برد
حالا میشه همین جا جواب منو بدید در به در نشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)