من نظر خودم رو میگم:
یکی از مخالف های شدید ژل زدن مخصوصآ بعد از حمام هستم چون واقعآ برام خیلی مسخره به نظر میاد برم حموم تا موهام تمیز بشه بعد بیام بیرون ژل بزنم تا موهام خشک بشه و به شدت چندش اور!
من نظر خودم رو میگم:
یکی از مخالف های شدید ژل زدن مخصوصآ بعد از حمام هستم چون واقعآ برام خیلی مسخره به نظر میاد برم حموم تا موهام تمیز بشه بعد بیام بیرون ژل بزنم تا موهام خشک بشه و به شدت چندش اور!
از تافت کم استفاده کنید حتما به پیاز و حتی خود پوست مو آسیب میزنه و اگه استفاده کردید سریعا شستشو کنیداستفاده از تافت مو راتوصیه میکنید؟
سلام. میخواستم بگم کواد تافت همان آب قند خودمونه فقط بهش عطر میزنن.امتحان کن
این تافته که فرمودید اسمش دقیقش چیهو تو داروخونه هستش؟کواد تافت همان آب قند خودمونه
دوست عزیز این تافتی که من منظورمه تو داروخانه نمیفروشن.همین طور من از خودم نمیگم چون رشته من آرایش و پیرایش هست امتحان کن کمی آب قند غلیظ درست کن بزن به مو ببین چه جوری سفت میشه...![]()
بهترین راه برای حالت دادن همون اتوی مو هستش
البته باید بدونی که چه جوری استفاده کنی
من اون اوایل که تازه اتو مو گرفته بودم زیاد وارد نبودم
تمام سر و صورتم رو میسوزودم
البته سعی ک یه اتو مو با کیفیت بخری بالای 20 هزار تومان خوبه
دوست عزیز این تافتی که من منظورمه تو داروخانه نمیفروشن.همین طور من از خودم نمیگم چون رشته من آرایش و پیرایش هست امتحان کن کمی آب قند غلیظ درست کن بزن به مو ببین چه جوری سفت میشه...من فکر کردم واقعا یه تافته جدیده بر پایه قند ...
حالا بهش سه شوار هم میزنید موهاتون داغون نمیشن...
من خیلی از این چیزارو استفاده کردم آخرشم به این نتیجه رسیدم که سشوار + کرم مو. مخصوصا اگه درجه حرارت سشوار زیاد نباشه و کرم مو خوب استفاده کنید خیلی کم به مو ها آسیب میرسه. ولی استفاده از ژل و تافت و اتو باعث آسیب به موها میشن.
البته اینم باز بستگی به نوع موها داره. من که این نتیجه رو گرفتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)