تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 283 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 2822

نام تاپيک: مباحث و سوالات مربوط به گــــــواهـــــیــــنـــا مـــــــــه

پروفشنال darklord_8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بره مشكله سربازيو اينچيزا ميگم.من ميترسم دفه اول قبول نشم بد بگن بخاطره سربازي نميتوني ديگه امتحان بدي برو از دانشگاه گواهي بگير.ميخاستم بدونم همچين چيزي امكان داره؟منكه امتحانم ميفته اخرايه شهريور اگه قبول نشم برايه بعد تابستون گواهي جديد ميخان؟
    نه دوست عزیز ذهن خودتو مشغول نکن من خودم پارسال اول تابستون رفتم دنبالش . و به دلایلی تا آخرای تابستون طول کشید گواهینامه هم اول مهر صادر شد.
    گواهی رو فقط موقع ثبت نام از شما میخوان دیگه به بعدش کاری ندارن. درضمن شما اگه قبول نشی که همه مراحلو از اول نمیری. چند روز بعد یا هفته بعدش دوباره میری امتحان میدی

2. این کاربر از darklord_8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من کلاس تمرینیم تموم شده و چهارشنبه امتحان دارم.
    راستش فقط دوبلم مشکل داره، 2 یا 3 تاشو درست برم، یکیشو اشتباه میرم.
    طبق گفته ی مربیم، از آرم سایپا که پشت ماشینو دیدم بپیچونم و بعد هم وقتی تو شیشه کناری (واسه ماشین کوچیک یک سوم و بزرگ نصف) پشت ماشینو دیدم، برگرونم فرمون رو. ولی فاصله م اکثرا زیاد میشه با جدول، بیشتر از 45 سانت!
    مربیم میگه چون خیلی تند فرمون میپیچونم اینطور میشه و برگردونم رو با سرعت بیشتر برم درست میشه و درست هم میگفت، ولی بعدضی اوقات اینقدر سری میرم که میترسم ردم کنه. اگه هم فرمون رو آروم بپیچونم تمرکزم شدید به هم میریزه (عادت ندارم)

خب به نظرتون چیکار کنم؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

شما یکم تمرین کنی حله
    سعی کن تمرکزتو حفظ کنی. نه سریع حرکت کن نه آروم.
    تو پارک دوبل حرکت سریع همه چیزو بهم میریزه . خیلی آروم و با دقت کار کنید
    درجا هم فرمونو نچرخون همون آرم سایپا کمکتون میکنه
    برای اینکه مجبور نشید پاتون رو پدالها هی جابجا کنید میتونید با استفاده از کلاج هم ماشینو نگه دارید . کلاج تا آخر دنده خلاص میشه ولی اگه تا وسط نگهش دارید میتونید وقتی حرکت آرومه ماشین رو هم نگه دارید (وقتی دارید خلاص میرید)

تمرین رو فراموش نکنید

5. این کاربر از darklord_8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من کلاس تمرینیم تموم شده و چهارشنبه امتحان دارم.
    راستش فقط دوبلم مشکل داره، 2 یا 3 تاشو درست برم، یکیشو اشتباه میرم.
    طبق گفته ی مربیم، از آرم سایپا که پشت ماشینو دیدم بپیچونم و بعد هم وقتی تو شیشه کناری (واسه ماشین کوچیک یک سوم و بزرگ نصف) پشت ماشینو دیدم، برگرونم فرمون رو. ولی فاصله م اکثرا زیاد میشه با جدول، بیشتر از 45 سانت!
    مربیم میگه چون خیلی تند فرمون میپیچونم اینطور میشه و برگردونم رو با سرعت بیشتر برم درست میشه و درست هم میگفت، ولی بعدضی اوقات اینقدر سری میرم که میترسم ردم کنه. اگه هم فرمون رو آروم بپیچونم تمرکزم شدید به هم میریزه (عادت ندارم)

خب به نظرتون چیکار کنم؟
    ممنون

كارتكسو اينات چقد طول كشيد داداش؟ده جلسرو كامل رفتي؟از روزي كه تموم شد تا روزه امتحانت چقدر فاصلست؟

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

كارتكسو اينات چقد طول كشيد داداش؟ده جلسرو كامل رفتي؟از روزي كه تموم شد تا روزه امتحانت چقدر فاصلست؟
    کلا اگه مدارکتون کامل باشه، همون موقع که تحویلشون میدین، میدن که توی سایت وارد کنن، واسه من حدود 1 ساعت طول کشید (چون توی نوبت هم بودم)
    آره 10 جلسه کامل.
    تقریبا 1 هفته، چون واسه مربیم اینقدر کلاس میذارن که تا هفته دیگه جا نداشت! منم با کس دیگه نمیگیرم.

در ضمن من دخترم

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این مواردی که گفتید بستگی به تایم مربی ها و شلوغی آموزشگاه داره . الانم که تابستونه شلوغ ترین موقعه

ولی برای 10 جلسه . همه میدونن پیچوندن کار بدیه مگه نه؟

ولی اگه با مربیت هماهنگ باشی میتونی هیچکدومو نری

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا اگه مدارکتون کامل باشه، همون موقع که تحویلشون میدین، میدن که توی سایت وارد کنن، واسه من حدود 1 ساعت طول کشید (چون توی نوبت هم بودم)
    آره 10 جلسه کامل.
    تقریبا 1 هفته، چون واسه مربیم اینقدر کلاس میذارن که تا هفته دیگه جا نداشت! منم با کس دیگه نمیگیرم.

در ضمن من دخترم
    شرمنده دقت نكردم

10. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام

من 2 هفته دیگه گواهینامم 1 ساله میشه.میخوام بدونم واسه 5 ساله شدن باید کار خاصی بکنم؟یا همینطوری اتومات خودش 5 ساله میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdidll's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    لينوكس

پيش فرض

سلام

من 2 هفته دیگه گواهینامم 1 ساله میشه.میخوام بدونم واسه 5 ساله شدن باید کار خاصی بکنم؟یا همینطوری اتومات خودش 5 ساله میشه؟
    احتیاج به هیچ کاری نیست خودش 5 ساله خوهد شد

13. این کاربر از mehdidll بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کره خاکی

پيش فرض

سلام دوستان خیلی کارتون درسته وبه سوالات سریع جواب میدید. فقط منم یه درخواستی داشتم یه مدته دارم دنبال برنامه تعلیم رانندگی میگردم که اسمش 3D driving school v5.1 هستش منتها من خودم ورژن 3 رو دارم اگه دوستان این برنامه رو داشتین واسه ما هم بگذارید(ورژن 5 اش رو) تا دانلود کنیم فقطا من هر چی گشتم برنامه فول شدش نبود و اکثرا رجیستر نشده بود وفقط یک جا لینکش رو دیدم که اونم راپید شیر بود ومنم به این راپید حساسیت دارم وهی در حین دانلود ارور میده در هر صورت من لینکش رو میذارم تا شما اگه تونستید یه جای دیگه آپلودش کنین و 3 یا 4 قسمتش کنین تا ما هم استفاده کنیم .اگه جای بدی اینو گفتم هم ببخشید . پیشاپیش ممنونم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    password: marog
    Last edited by فروزانفر; 21-08-2010 at 23:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •