تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل بایوس لب تاپ سونی cw2fgx

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

9 مشکل بایوس لب تاپ سونی cw2fgx

خسته نباشین مشکل بزرگی که در لب تاپ های سونی وجود داره بعد از زدن کلید f2 یک بایوس باز میشه که چهار تا گزینه داره بوت و سیکروتی و چند تا دیگه می خواستم از عزیزان خواهش کنم اگه کسی میدونه لب تاپ های سونی
    غیر از این بایوس راهی دیگر جهت ورود به تنظیمات بیشتر هست ارسال کنه ممنون میشم این مشکل چند بار در چند انجمن از طرف چندین نفر از بچه ها مطرح شده تا حالا به هیچ جوابی نرسیدیم فقط یه حرفهای مایوس کننده می خواستم مقدار رم گرافیک لب تاپم را بیشتر کنیم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

خسته نباشین مشکل بزرگی که در لب تاپ های سونی وجود داره بعد از زدن کلید f2 یک بایوس باز میشه که چهار تا گزینه داره بوت و سیکروتی و چند تا دیگه می خواستم از عزیزان خواهش کنم اگه کسی میدونه لب تاپ های سونی
    غیر از این بایوس راهی دیگر جهت ورود به تنظیمات بیشتر هست ارسال کنه ممنون میشم این مشکل چند بار در چند انجمن از طرف چندین نفر از بچه ها مطرح شده تا حالا به هیچ جوابی نرسیدیم فقط یه حرفهای مایوس کننده می خواستم مقدار رم گرافیک لب تاپم را بیشتر کنیم .
    1-تنظیماتش همینه فقط
    برای افزایش رم گرافیک باید قابلیت رو داشته باشه مثل اینکه رو پیکان ABS بخوای بزاری
    کارت گرافیک های جدید دیگه اونجوری نیست شما با افزایش رم کارت گرافیکت هم افزایش پیدا میکنه
    ولی نه مقدار ددیکیتش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

رم لب تاپ من 4 گیگ ddr3 ولی گرافیکش جیفورس 310m است که در مشخصات لب تاپ نوشته256 با افزایش تا 1024 حالا چجوری 1024 میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

رم لب تاپ من 4 گیگ ddr3 ولی گرافیکش جیفورس 310m است که در مشخصات لب تاپ نوشته256 با افزایش تا 1024 حالا چجوری 1024 میشه
    256mb حافظه خود گرافیک هستش که تا 1024 شیر میکنه که به صورت اکسلراتور هست(هوشمند)

5. این کاربر از majid_3ma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •