باتری من : mah 2500
Ni-MH HR6
بعد روزی حدودا 7 ساعت بازی می کنم...
باتری من : mah 2500
Ni-MH HR6
بعد روزی حدودا 7 ساعت بازی می کنم...
مشکل اینجاست که کمپانی کنسولی مثل راکستار یه پورت از روی عجله برای Pc میسازه و هیچ کاری هم برای بهینه کردن بازی برای PC نمیکنه نمونش پچ های مختلف بعد از ریلیز بازی که نشون میده بازی حتی اماده ریلیز هم نبوده ...
شما هم اشتباه فکر میکنید 360 از Directx 10 نمیتونه استفاده کنه یه دلیل محدود بودن سخت افزارش و فقط xbox 360 از directx 9 استفاده میکنه
سازندگان بازی ها هم با هر حقه ای شده از جمله پایین اوردن کیفیت بافت و سایه ها و پایین اوردن رزولوشن و حذف vsync و .. بازی رو طوری میسازن که کنسول بتونه اجرا کنه و البته در 30 فریم و پایین تر !
Last edited by vegas; 19-08-2010 at 18:43.
خوب اینا که گفتید که مشخصاته فنیش بود نه برندش!!
حالا در هر صورت مثلا خوده من هم یه مدل سونی 2500 میلی امپر دارم که با روزی 4 ساعت بازی 4 روز یه بار شارژش میکنم.
در نیجه با یک جمع و تفریق ساده به این نتیجه میرسیم که بعید به نظر میاد باتریهاتون مشکلی داشته باشه!!
به به به ... ببین کی اومده! اقای Vegas!
همه بخش های حرفتون قبول به جز :
اولا که حالا بده که شما ها هم دارید صدقه سره همین کنسولها GTA را (حالا به هر نحوی) بازی میکند؟مشکل اینجاست که کمپانی کنسولی مثل راکستار یه پورت از روی عجله برای Pc میسازه و هیچ کاری هم برای بهینه کردن بازی برای PC نمیکنه نمونش پچ های مختلف بعد از ریلیز بازی که نشون میده بازی حتی اماده ریلیز هم نبوده ...
دوما مگه برای نسخه کنسولی بازی Patch عرضه نمیشه!؟
ثالثا این که یه بازی روی PC آماده ریلیز نیست و عرضه میشه چه ربطی به این کنسولهای نه نه مرده داره؟
رابعا دوباره دعوا مثه اون سری درست نکنیدا!![]()
Last edited by shab_2008; 19-08-2010 at 18:59.
منم باتری شارژی 4800mAH Ni MH گرفتم، برند هم نداره. همین طوریه. از این چینی هاست. البته هنوز استفاده ازشون نکردم. چون باتری های دوراسل اصل توی جعبه هنوز دارن مثل اسب کار می کنن
ولی سوالم اینه که این باتری هایی که گرفتم، چقدر باید بار اول و کلا همیشه شارژ بشه و چقدر دوام داره؟
البته یه چیز مسخرش هم اینه که باتری هارو که خریدم و اوردم خونه دیدم پشت جعبش نوشته :
Capacity : 2100mA (3600mA)
حالا باتری من در حقیقت کدومه؟ 4800 که روی باتری نوشته یا 2100 که پشت جعبه ست یا 3600 که توی پرانتزه ؟
===============
سوال بعــــــــــــــد:
دیشب داشتم Red Dead بازی میکردم که 4-3 ساعت از بازی کردنم گذاشته بود، که کم کم حس کردم بازی داره شدیدا افت فریم پیدا می کنه. گفتم خب داغ کرده باز، مشکل تموم نشدنی 360 ها
خاموشش کردم بعد از یکی دو ساعت دوباره رفتم بازی کنم، ولی بازم افت فریم داشت که یهو اصلا قاطی کرد و شدیدا گیر می کرد. در حد 1 فریم در ثانیه شده بود. اصلا نمیشد حتی جان رو راه برد با نشونه گیری کرد. یه قدم برداشتن یه دقیقه طول می کشید. منم خارج شدم و فوری خاموشش کردم
چی کار کنم؟ طبیعی بود این قضیه؟ برای شما هم اتفاق افتاده؟ اخه این RED DEAD هم بدجوری CPU رو می خوره. حتی روی دورترین قله ها هم میشه کاکتوس و درخت دید
البته اینم بگم که امروز که دوباره بازی کردم همه چی طبیعی بود. ولی قضیه دیشب ذهنم رو مشغول کرده
Last edited by whitewolf; 19-08-2010 at 18:55.
به نظر من نه من روزی 5ساعت رید دید بازی میکنم و مشکلی نیست
قابل توجه دوستانی که می خوان از شر باتری خریدن های مدام خلاص بشوند:
من دوجفت باتری دوراسل(جفتی 2 تا باتری) خریدم 17 تومن.یک شارژر digital c.f.l خریدم 6500.سعی کنید شارژ های اتوماتیک بخرید تا هر وقت شارژ خود باتری تموم شد شارژر اتومات خاموش بشه.و زمانی که باتری ها تموم کردن یعنی زمانی که دسته ها دیگه کار نمی کردن باتری ها رو شارژ کنید تا عمر باتری ها کاهش نیابد!
به این پست هم سر بزنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من هم رفتم یه جفت باتری دوراسل 1700 mAh گرفتم 9 تومن
تقریبا روزی 3-4 ساعت بازی میکنم و هر دوروز یکبار شارژش تموم میشه
به نظر شما طبیعیه یا مشکل از شارژرشه.....شارژم رو نخریدم....توی بسته mp3 player که قبلا خریده بودم بود
شارژر خوب چه مارکی سراغ دارین؟
شما هم صدقه سر PC میتونید Crysis 2 Mafia 2 halflife 2 و ... بازی کنید !
اره برای کنسول هم میاد چه ربطی به این بحث داره ! پچ هایی که برای GTA اومده برای رفع باگ های گرافیکی هست !
ایشون پرسیده بود که GTA بروی PC چرا خوب اجرا نمیشه ولی با 360 خوب اجرا میشه منم دلیلش رو گفتم !
سلام من میخوام رو دستگام مف بریزم کسی اموزششو برام میزاره؟؟ممنون
خوبه خودت جواب خودت رو میدینوشته شده توسط underworld [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه من اصلا نگران این نستم که نکنه یه وقت ایکس باکس نتونه تا 4 سال دیگه جواب بده
مطمئنم همین red dead redemption که بهش اشاره کردین وقتی برای PC بیاد میشه بلای جون اونهایی که میخوان با کامپیوتر بازیش کنن
چون همین GTA IV که گرافیکش در مقابل این بازی اصلا قابل مقایسه هم نیست روی قویترین سیستم ها روون اجرا نمیشه (البته بماند که راک استار همیشه بد پورت میکنه بازیهاشو)
ولی آخه چطور گرافیکی که 5 سال پیش برای کنسول ساخته شده طوری بازی ها رو اجرا میکنه و قراره تا سال دیگه هم اجرا کنه که شاخترین گرافیک کامپیوتر مال 1-2 سال پیش نمیتونن اجرا کنن!؟
در حالی که قیمت یک کارت گرافیک غول پیکر به تنهایی از قیمت کل ایکس باکس با تمام قطعاتش گرونتره
اگر واقعا روون اجرا شدن بازیها برای قدرت بسیار بسیار بالای گرافیک کنسول بود که قیمت کنسول اندازه یه گرافیک معمولی کامپیوتر نبود!
این واقعا برای من یک سوال شده که هیچکس تاحالا بهش پاسخ نداده
از طرفی اون زمان که ایکس باکس 360 رو ساختند هنوز دایرکتس 10 نیومده بود و از دایرکتس 9 استفاده میکرد
ولی الان داره راحت بازیهای با دایرکتس 10 رو با همون کیفیت واقعی اجرا میکنه
فکر کنم دایرکتس یا همون pixel shader اصلا به صورت سخت افزاری برای کنسول وجود نداره و هردفعه که آپدیت میشه به صورت نرم افزاری ارتقاع پیدا میکنه.مشکل از port کردن بازی بود و برای اجرای بازی هیچ مشکلی وجود نداشت در ضمن
من با پچ 1.6 بدون مشکل با 50 فریم بازی میکنم در ضمن با نهایت گرافک نه مثل کنسول با 30 فریم با افت فریم
در مورد ساختار چیپ این کنسول هم باید بگم کلا با چیپ گرافک کامپیوتر فرق میکنه.در مورد بازی Red Dead هم بگم از نظر شما شاید خیلی شاخ بیاد اما برای ما چیزی نیست
.خودتون خوب میدونیت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)