تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 311 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

یکی جواب منو هم بده........
    این تریلر همش مربوط به کنسول میشه راستش من نمیدونم چرا تا الان هیچ تریلر یا ویدئویی از گیم پلی بازی منتشر نکردن اما به هر حال هنوز 3 روز از نمایشگاه باقی مونده و میشه امیدوار بود که توی این چند روز ویدئوهایی از بازی منتشر بشه .
    تصویر زیر مربوط میشه به نسخه PC که از توی نمایشگاه گیم اسکام گرفته شده . توی مانیتور جلویی محیط تمرینی Arena بخوبی دیده میشه چیزی که توی نسخه های قبلی pc وجود نداشت .

تصویر بزرگتر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 15 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بله کاملا مشخصه مثل ورژن 10 کنسول هستش...

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

چند لحظه پیش گری پترسن ( از کارگردانهای فیفا 11 ) اومده بود توی تالار تخصصی بازی و مطالبی در مورد بازی عنوان کرد و محور اصلیش روی بحث stamina , سیستم خستگی بازیکنان و همینطور مساله پرسینگ غیر طبیعی و شدید نسخه های قبله که توی این نسخه با راهکارهایی بهترش کردن .
    گری میگه توی این چند وقت گیمرها خیلی درمورد مساله پرسینگ غیر طبیعی بازی شاکی بودن و در موردش صحبت میکردن . ما امسال کارهایی در این زمینه انجام دادیم که اثر این مساله یک مقداری کمتر بشه .

a . تکل
    - انیمیشن های تکل نسبت به نسخه 11 آهسته تر شده و سرعت عمل در این حرکت کاهش پیدا کرده .
    - تکلها نسبت به نسخه قبل کوتاه تر شده ( البته این مورد در بازیکنان مختلف بنا به مهارتشون متفاوت خواهد بود ) .
    - اشتباهات بیشتری در ارزیابی و در زمان اجرای تکل وجود خواهد داشت ( زمانیکه بازیکن دریبل زن اقدام به چرخش میکنه پیش بینی بازیکن مدافع برای جهت چرخش مشکله البته این هم در بازیکنان مختلف بنابر مهارتشون در این زمینه متفاوت خواهد بود ) .
    - انیمیشنهای تکل نسبت به نسخه 10 از فیزیک واقعی تری برخوردار هستن بنابراین مدافع در این فیزیک طبیعی تر محدود میشه .

b. پرسینگ
    - اقدام به پرسینگ فیزیک بهتری پیدا کرده به این شکل که تاخیر بیشتری در تغییر جهت به سمت توپی وجود داره که بازیکن صاحب توپ جهتشو تغییر داده . این مورد هم در بازیکنان مختلف متفاوته . بنابراین مدافع قادر نیست بلافاصله و با توان زیاد روی توپ متمرکز بشه .
    - تاخیر بیشتری در تشخیص مسیر حرکت توپ از جانب مدافع وجود داره در زمانی که بازیکنان حریف توپو به هم پاس میدن ( این مورد هم در بازیکنان مختلف متفاوته ) . بنابراین در زمان دریافت توپ شما تحت فشار کمتری خواهید بود .

c. جابجایی
    - شتاب از حالت سکون به حالت حرکت نسبت به نسخه قبل کمی آهسته تر شده . علت این مساله اینه که ما بصورت الگوریتمی سرعت بازیکنان رو کنترل کردیم درحالیکه پارسال این فقط یک حرکت و انیمیشن بود . این معنیش اینه که مدافع کمی بیشتر طول میکشه که شما رو بگیره .
    - این به بازیکن اجازه نمیده که شتاب بگیره و بچرخه ( اما توی فیفا 10 وجود داشت و این اجازه به بازیکن داده میشد ) . مجددا مثل بالا معنیش اینه که مدافع کمی بیشتر طول میکشه که شما رو بگیره .

d. دریبلینگ
    - حرکت shielding ( بازیکن صاحب توپ بدنشو درمقابل حریف سد میکنه تا مدافع نتونه توپو ازش بگیره ) نسبت به نسخه قبل بهتر شده . بعنوان مثال بازیکن بصورت اتوماتیک بدنشو در مقابل شما سد میکنه اگه شما به یک سمت دیگه بچرخید .

e. استقامت /خستگی ( stamina/fatigue )
    - امیدوارم ویدئویی در این رابطه بزودی منتشر کنیم اما در کل stamina تاثیر بیشتری روی خستگی زودرس بازیکن داره و خستگی تاثیر بیشتری رو شتاب و سرعت دویدن بازیکن میذاره ( نسبت به بقیه تواناییهای بازیکنان ) .

من نمیگم این تغییرات تمام شکایتهای کاربرانو مرتفع میکنه اما اینا قطعا تفاوتهایی در بازی ایجاد میکنه .

متشکرم .

منبع :

کد:
    Last edited by 4039; 19-08-2010 at 10:51.

5. 19 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

نمیدونم دقیقا متوجه شدید که موضوع پست بالا چی بوده ؟ کاربرای سایت EA از چی شاکی بودن ؟ پترسن چیو درست کرده ؟

حتما میدونین که با نگه داشتم سه دکمه شوت و پاس و سرعت میتونید دو تا از بازیکنان تیمتون رو برای پرس کردن بازیکن صاحب توپ بفرستید و تا حد زیادی خیال خودتونو از بابت گرفتن توپ از بازیکن حریف راحت کنید و یا دست کم میتونید اونو تحت فشار زیادی قرار بدید که نتونه بازی سازی کنه و یا کار مفیدی انجام بده چون STAMINA و FATIGUE توی بازی به حدی واقعی نیست که بازیکنان رو زود خسته کنه بنابراین شما میتونید در طی 90 دقیقه بازیکنان صاحب توپ حریفو تحت فشار قرار بدید و این اصلا طبیعی نیست چون توی فوتبال واقعی دیده نمیشه ( متاسفانه این مساله به شکل شدیدتری توی PES هم وجود داره ) .
    کاربران سایت EA توی یکی دو سال اخیر از این مساله شاکی بودن که در نهایت سازندگان بازی تصمیم گرفتن روی این مورد کار کنن .

واقعا حرکت بازیکنان روان و طبیعی طراحی شده
    تریلر رو که دیدم شگفت زده شدم...حرکت بازیکنان خیلی به واقعیت نزدیک بود
    مخصوصا قسمت جدال بین بازیکنان که از قدرت بدنی خودشون برای جنگ برای تصاحب توپ استفاده میکردن
    نوع پرچم زدن کمک داور ها هم خیلی خوب طراحی شده بود
    توی این تریلر که سرعت بازی خیلی خوب بود و خبری از سرعت زیاد و این جور حرف ها نبود
    دریبل هیگواین هم خیلی زیبا بود...حرکت رو هم خیلی نرم انجام داد مه همه مربوط میشه به موشن کپچرهای EA ...
    ولی گیم پلی و هوش مصنوعی خوب مدافعین حریف من رو خیلی به این نسخه امیدوار کرد
    بهزاد بازی 4 ماه پیش بارسا اینتر رو یادته گل جرارد پیکه دقیقا شبیه همین گلی بود که هیگوایین توی این ویدئو میزنه .
    این گل پیکه توی اون بازیه :

کد:
    Last edited by 4039; 19-08-2010 at 11:12.

7. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

امیدوارم این پستم دیگه اسپم نباشه
    تو اون ویدوئو 180 مگی چندتا مورد دیدم.یکی اینکه گلی که مسی زد از یه نظر یرام جالب بود.اون شوت اینقدر قدرت نداشت که دروازه بانی مثل چک نتونه بگیرش تازه زمینی هم بود و شاید نیم متر بیشتر با چک فاصله نداشت اولش گفتم چک چقدر ضعیف کار کرده نکنه دروازه بانها در این نسخه ضعیف باشن،اما به نظر من دلیلی که باعث شد توپ گل بشه این بود که یه بازیکن از بارسا نزدیک دروازه چلسی دقیقاً جلوی دید چک را گرفته بود و توپ وقتی از کنار اون بازیکن رد شد دروازه بان نتونست رفلکس خوبی داشته باشه.

مورد بعدی که تو ذوق میزنه شادی بعد از گل بود.وقتی که دنی آلوز پرید تو بغل مسی،دقت کنید ببینید مسی چطور آلوز رو بغل کرده!!
    همیشه دلم می خواست تو بازی یه پا دو پا بزنم اما مثل اینکه در نسخه های قبلی این دریبل وجود نداشت ولی در این ویدئو فکر کنم یکبار یکی از بازیکنان چلسی که شماره 11 هم بود دقیقه 73:52 اومد که یه پا دو پا بزنه اما نتونست.اگه این دریبل به بازی اضافه شده باشه خیلی عالیه(همون یه پا دو پاهایی که کریمی میزنه)
    Last edited by وین رونی; 19-08-2010 at 11:22.

9. 5 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

امروز صبح پترسن اومده بود تالار EA و در مورد سرعت بازی چیزایی گفت نمیدونین دیشب اونجا سر این این جریان چه بحث و جنجالی به پا شده بود فکر کنم کاربرا حداقل 10 تا تاپیک در مورد این زدن که که چرا سرعت بازی اینقدر زیاده آخر پترسن اومد گفت من پستهاتونو خوندم و ادامه داد که مطمئن باشید سرعت بازیو نسبت به نسخه جام جهانی و نسخه 10 بازی کمتر کردیم .
    ایشون گفت در این رابطه ما کارهایی انجام دادیم که به شرح زیره :
    - سرعت پاسهای زمینی نسبت به دو نسخه قبل کمتر شده ( نسخه 10 و جام جهانی )
    - پرو پاسینگ این قابلیت رو ایجاد میکنه که بازم سرعت بازی کمتر بشه .
    - شتاب بازیکنان یک مقدار کمی نسبت به دو نسخه قبل کمتر شده .
    - سرعت تکل نسبت به دو نسخه قبل کمتر شده .
    - میزان پرسینگ نسبت به دو نسخه قبل کمتر شده بخاطر اینکه بازیکنان باید قبل از هر اقدامی مسیر حرکت پاسها رو بتونن بخونن و تشخیص بدن .
    - جاگیری توی زمین نسبت به دو نسخه قبل فشرده تر شده . مجبورید بازی سازی رو به جلوی ( build up ) آهسته تری داشته باشید
    - Stamina : تاثیرش روی سرعت دویدن بیشتر شده زمانیکه انرژی بازیکن در حالت low قرار گرفته .
    - Stamina : تاثیرش روی شتاب هم بیشتر شده زمانیکه انرژی بازیکن در حالت low قرار گرفته .

در آخر پترسن میگه من حتما فیدبکها و نظرات شما ( در مورد تمام موارد بالا بجز جایگیری ) رو از اینجا پیگیری میکنم تا زمان احتیاج به ارائه پچ اضافی نباشیم .

انصافا من به شخصه خیلی لذت میبرم که کارگردانهای اصلی بازی اینقدر با کاربران صمیمی هستن و به حرفهاشون گوش میدن .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

یک ساعت پیش Ian Jarvis کارگردان فیفا 11 pc یک سر به تالار گفتگوی EA زد و گفت من الان توی نمایشگاه گیم اسکام هستم میدونم که خیلی از شما دوست دارید تعدادی ویدئو از گیم پلی بازی ببینید . دیروز من با روملی یک بازی کامل از نسخه 11 PC رو ضبط کردیم که بزودی توی سایت EA اسپورت دات کام آپلودش میکنیم .
    ما اینجا 8 تا ایستگاه برای نسخه PC فیفا 11 داریم که توی طبقه اصلی قرار دارن . از اونجایی که باکس کامپیوتری قابل مشاهده ای در اینجا وجود نداره من مطمئنم نصفی از مردمی که اینجا فیفا 11 رو بازی میکنن اصلا نمیدونن اینا نسخه کنسولیه یا PC چون به نظر میرسه که واقعا نکست جن هستن . .....
    به هر حال مطمئن باشید که بزودی ویدئوهایی از گیم پلی بازی منتشر میشه پس سرجاتون راحت بشینید !

Ian

در ضمن در رابطه با موضوع سرعت بازی توی پست بالا پترسن گفت ما توی این نسخه شتاب بازیکنان رو از حالت سکون تا رسیدن به حداکثر سرعت از 2.5 ثانیه به 4 ثانیه افزایش دادیم که نسبت به تمام نسخه های قبل ( بجز نسخه 8 ) همینطور pes کاهش بسیار زیادی داشته .
    ایشون میگه طبق بررسیهایی که داشته این وضعیت در دنیای واقعی حدود 6 ثانیه میشه که بنابر ملاحظاتی از جمله از بین نرفتن جنبه fun بودن بازی ( چون خیلیها صرفا بخاطر سرگرمی بازی میکنن و اونا رو هم باید در نظر گرفت ) این نرخو دقیقا منطبق با واقعیت قرار ندادیم .
    Last edited by 4039; 19-08-2010 at 13:40.

12. 16 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

توي يكي از مانيتور ها ميشه ديد كه Intro بازي همون ويدئو مربوط به كاكا هست . !‌
    Last edited by CATALONIA; 19-06-2011 at 23:47.

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

لینکی از عکس های فیفا 11 در نمایشگاه gamescom
    کد:
    چیزی که منو ناراحت کرد اینه که قیافه اورا و نانی تغییر نکرده.ولی بازی فوق العادست.امیدوارم زیاد نسخه کنسولی و کامپیوتر فرق نکنند

15. 4 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

با تشکر از حسین عزیز که همه اخبار مربوط به بازی رو لحظه به لحظه اینجا منتقل میکنه.

ویدئوی جدید از بازی بین دوتیم بارسا و رئال به مدت 5:24 دقیقه نسخه ps3

کد:
    کد:

17. 5 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •