خواهش میکنم .. وظیفه هستش .. منم که وقت بیکاریم زیاده و تا مشکل کارخونه حل نشه منم وقت آزادم بیشتره و البته درخواست دادم اونجا واسم اینترنت بذارند که اگه موافقت بشه با درخواستم که احتمالش زیاده من دیگه در کل روز آنلاین هستم و به کمک خدا به سوالات شما داوطلبین جواب خواهم داد.
من گاج سبز رو که توصیه نمیکنم(کلا از یک سری انتشاراتی ها بدم میاد که گاج جزوشونه).والا واسه فیزیک کتاب زیاده .. شهریاری .. جزوات عربشاهی ..اندیشه سازان و کتب دیگه .. د هرکدوم هم ضعف های خودشونو دارند .. (مبتکران ضعفی نداره فقط خیلی تشریحی و زیاده).
مثال میزنم واستون : من یک شاگردی داشتم که کلاس کنکور میرفت و دبیر فیزیک کنکورش ونکاله بود و خصوصی هم با من کلاس فیزیک داشت( تازه پیش دانشگاهی هم میرفت) حالا خودتون ببینید چقدر وقتش پای کلاس میرفت .. من دیگه سعی میکردم موازی کاری نکنم و به قولی نیومدم به خاطر اینکه خودم رو بهتر جلوه بدم بیام و مطالب رو از اول واسش توضیح بدم بلکه میومدم جاهایی که اشکال داشت یا سر کلاس ونکاله نفهمیده بود باهاش کار میکردم و البته واسه پایه خودم بهش جزوه میدادم که حجم کارش کم بشه( من روش کارم اینه که دانش اموز کمترین زحمت رو بکشه) به هرحال من علیرغم اینکه عرف ایجاب میکرد که بیام کار دبیر های دیگه رو بی ارزش کنم و بهش بگم که من علامه دهر هستم و فقط باید جزوه ی منو بخونی و این حرف ها ... ولی من اومدم فقط نقاط ضعفش رو برطرف کردم و کاری کردم که فیزیک ایشون از حدود 10% رسید به 50% ولی مشکل بزرگی واسش پیش اومد و اون بعد از عید بود که وقتی اومد دروس رو دوره کنه دیگه وقت نکرد اون حجم زیاد کتاب ها رو نتونست دوره کنه(ونکاله از رو کتاب خودش درس میداد به دانش آموزها) ولی اگه از اول این شاگرد من یک جزوه مناسب و مختصر داشت و اگه آقای ونکاله نمیومد از رو کتاب درس بده و یک جزوه مختصر و مفید میداد به دانش اموزانش در اون صورت شاگرد ها بهتر میتنستند مطالب رو مرور کنن
بهترین راه پیدا کردن یه دبیر خوبه یا اگه نمیخوایید کلاس برید پیدا کردن یک جزوه خوب از یک دبیر خوبه..چون جزوه باعث میشه که وقتتون کمتر تلف بشه و واسه تست هم من بارها گفتم که اولین منبعتون کتاب سازمان سنجش باشه و تنها ملاکتون هم تست های کنکور سراسری سال گذشته باشه.
فراموش نکنید که مرور بعد از عید اگه مهمتر از درس خوندن قبل عید نباشه کم اهمیت تر هم نیست.
فکر کنم پست زیادی طولانی شد.
سوالی بود در خدمت هستم![]()

.gif)