تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: كمك در مورد سيستم مديريت محتوا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض كمك در مورد سيستم مديريت محتوا

سلام دوستان
    من يك سايت دارم كه خورم طراحي كردم ( البته خيلي ضايع ) اخه بيشتر از اين بلد نبودم با اچ تي ام ال كار كردم
    اينم ادرسش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولي اگر سايت ايستگاه رو ديده باشيد اون به صورت اتوماتيك همه كارا رو مي كنه
    ادرسش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اينم هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در سايت اگهي با cms دريست كرده والا من يه سي دي دارم كه portals(cms ) توش داره ولي والا كار كردن باهاشو بلد نيستم تو هاستم نميتونم بريزم
    خواهش من اينه كه هر كسي مي تونه كمك كنه كه من سايتمو مثل ايستگاه با اگهي درست كنم . اخه پدرم در اومده ديگه
    از بس خودم با صفحه درست كنم و اينا
    طبق اطلاعاتي كه در مورد سيستم مديريت محتوا كسب كردم ميشه خيلي راحت مديريت سايت رو انجام داد
    اگر كمكم كنيد واقعا ممنون ميشم

يا حق

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوست من سلام
    شما اول بايد يه سري cms مجاني رو روي روكال كار كني تا بدوني كدومش به كارت مياد
    در مورد istgah اين گروه فارسي ساز مامبو ميگن با مامبو هستش
    اگر هم باشه خيلي كار ميبره
    بعدشم به نظر من سايت با امكانات خاص طراحي لازم داره نه استفاده از cms هاي آماده
    والا من يه سي دي دارم كه portals(cms ) توش داره ولي والا كار كردن باهاشو بلد نيستم تو هاستم نميتونم بريزم
    عزيزم شما با استفاده از برنامه‌هايي مثل easyphp يا wamp كه مجاني هم هم هستند ميتوني يه سرور مجازي رو كامپيوترت درست كني كه بعد بخواي اين cms ها رو روش امتحان كني

در مورد كار كردن باهاشون هم اكثرا فارسي سازي شدن و با مراجعه به سايتشون ميتوني راهنماي نصبشون رو ببيني

اكثرا يه config.php داره كه ميري توش اطلاعات databaseت رو ميدي يا بعضيهاشون هم كه ديگه كار رو راحت كردن يه install.php داره كه ديگه همه چيش معلومه
    در كل يه سرچ كن پيدا ميكني

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دستت درد نكنه
    منم مي خوام مثل ايستگاه درست كنم سايتمو
    امكانات خاص منظورت چي بود ؟؟؟ بعدشم من از easyphp استفاده كردم ولي روي سرور مجازي چيزي نيامد اگر ميشه بيشتر توضيح بدي منون مي شم

يا حق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •