کسی از دوستان نی دونه چطوری میشه مودم fiberhome AN102002t رو ویندوز 7 نصب کرد
کسی از دوستان نی دونه چطوری میشه مودم fiberhome AN102002t رو ویندوز 7 نصب کرد
نه بابا من قیمت میخوام چیکار واسه خودت گفتم که میخوای بخری چون 320 فکر کنم فعلا جدید ترین مودلش باشه
بچه های کسی از این آنت کوچیک های وایرلس که به یو اس بی کامپیوتر میخوره و از باند N پشتیبانی میکنه خبر داره؟ قیمتش و چه مارک و مدلی خوبه؟
من که دوتا مودم دارم الان مودم می خوام چیکار
کارت شبکه وایرلس منظورته؟
از 50 به بالا هست از همون شماره می تونی بپرسی.![]()
لطفا در مورد پست زیر منو راهنمایی کنید
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5282410کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pashangi; 18-08-2010 at 14:11.
سلام،
مودم وایرلسدار برای شاتل تا 80 تومن چی پیشنهاد میدین؟ linksys wag 120n یا asus am604 یا...
لطفاً نظر بدین.
نه عزیزم یه چیزایی هست که مثل این فلش مموری ها میمونه میخوره به یو اس بی و وایرلس رو میگیره. قیمت نمیخوام تو هم از 118 بدتری ها یه شماره رو هی تکرار میکنینکنه تبلیغ میکنی براشون
به هر حال مشاوره میخوام که کدوم مارک بهتره و کدوم مودم مثل DWA-160 یا DWA-130 یا WUSB100
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
شاتل تا قبل از عید میگفت ما از 120n پشتیبانی نمیکنیم ولی کانفیگ کردنش خیلی راحته من linksys رو پیشنهاد میدم بهت
Last edited by jobin_vm; 18-08-2010 at 14:18.
salam dostan man modem tplink 8811 daram moghe setup ke 3 ta tik bayad bokhore tike akhar error mideh
مدلش رو درست نوشتی؟ همچین چیزی تو نت نتونستم پیدا کنم!!
شما میتونید از Asus-DSL-N11 یا Asus-DSL-N13 یا Linksys-Wag120n رو بگیرید. تا 3 ماه پیش که من تهران بودم این دو مدل ایسوس قیمت بالائی داشتن. اگه سری N میخواهید من linksys رو پیشنهاد میکنم:
راستی هدفتون از USB چی بود؟ واسه وصل کردن مودم به PC می خواستین (بجای LAN و Wifi ) یا واسه به اشتراک گذاری پرینتر و هارد اکسترنال تو شبکه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by a6l3i; 18-08-2010 at 15:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)