دوست عزیز شما اول اسم درست بازی ها رو یاد بگیرید و بعدا بیاین اینجا ارز اندام کنید!!
بازیه GOW2 مربوط به PS هست و نه X360!!
بازیه GEOW2 هست که انحصاریه X360 هست!
من نمیگم که چرا شما اومدین به این تاپیک چون حق هر کسی هست که هر کجای فروم که خواست نظراته خودش را مطرح کنه!
اما با بیانی درست و صحیح و نه با توهین و ...!
همین جمله اول من خوب شمارو ناراحت کرد ! حالا شما خودتون را بزارید جای دوستانی که با این لحن باهاشون صحبت میکنید ! چه انتظاری از اونها دارید!؟
شما اگه بحثی یا نظری دارید در گام اول باید بدون قرض و تعصب اون نظر رو اعلام کنید.
در گام دوم شما باید برای هر حرفی که میزنید براش دلیل و مدرک بیارید تا بحث به جنجال کشیده نشه و طرف مقابل متقاعد بشه.
گام سوم قبول نظرات دیگران در صورت صحت موضوع و دوری از هر گونه انکار بی جاست.
من بر خلاف بقیه دوستان که اعتقاد دارن شما و امثال شما نباید هیچ گاه به این تاپیک بیاین اعتقاد دارم که باید همیشه افرادی که مخالف و حتی دشمن کنسول ها هستن به این تاپیک بیان و بگن چرا اینقدر از کنسول ها متنفرن (البته باز هم تاکید میکنم با مدرک و دلیل) !
من سعی دارم ضمینه ساز بحث های به دور از جنجال باشم و به قول فوتبالیها فرهنگ سازی کنم!
.gif)
که بحث های میان کنسول بازها و PC بازها ادامه پیدا کنه اما نه مثل گذشته ! بلکه در یک فضای دوستانه و جهت کسب اطلاعات بیشتر برای هر دوطرف !
در پایان میخوام بگم عذر میخوام که سره دوستان رو درد اوردم (سره خودم که درد گرفت وای به حال شماها !
.gif)
) و قصدم فقط تغییر وضعیت پیشرفت تاپیک از این حالت پرسش و پاسخ های کلیشه ای و خسته کننده به سمت تنوع و بررسی و تحقیق و اطلاع رسانی به دوستان هست و بس!
موفق باشید شهاب (مرداد 89)
.gif)