تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1740 از 3195 اولاول ... 740124016401690173017361737173817391740174117421743174417501790184022402740 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,391 به 17,400 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

سلام. شرمنده دوستان امروز مشکل داشتم کم پیدا بودم.
    اینجا تاپیک تمامی سوالات و مباحث درمورد Xbox 360 از دوست عزیز که بحث رو شروع کرد خواهش میکنم تعصب نداشته باشن چون ایشون سوالیشون اصلا در مورد تاپیک نیست. الکی ۳ صفحه تاپیک رفته جلو فقط ۳ نفر سوال در مورد تاپیک داشتن.

لازم به پ.خ کردن نیست بارها آدرس ایشون تو این تاپیک گفته شده اینم رو بقیه (البته با اجازه آقا میثم گل )
    میدان امام خمینی-پاساژ شیرازی-فروشگاه حقیقت
    خواهش میکنم شما صاحب اختیارید
    Last edited by joykiller360; 18-08-2010 at 00:45.

2. 4 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    هرکی این بازی هارو داره (همشون رو باهم) و سالم هم هستن طوری که سالم نصب بشه و کنسول ایراد نگیره و تهران هم باشه بهم پ.خ بده ازش با قیمت بازار می خرم.

Perfect Dark 1
    DeathSmiles
    Deadly Premonition
    Call of Duty 3
    Dead Rising 2
    Ninja Gaiden 1

بازی ها نسبتا قدیمی ان

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام دوستان من در دو راهی pc xbox360 ps3 wii گیر کردم.البته الان 3تا pc دارم. نمی دونم یه pc خیلی قوی دیگه بگیرم یا یکی از کنسول ها؟ شاید تجربه شما بم کمک کنه.
    شما مطمئنی تو دو راهی گیر کردی ؟؟؟

دوستان بار ها به این موضوع اشاره کردن که خرید کنسول بصرفه تر از Upgrade کردن PC ـه !!!

XBox که جای خود دارد !!!

دوست عزیز شما اول اسم درست بازی ها رو یاد بگیرید و بعدا بیاین اینجا ارز اندام کنید!!

بازیه GOW2 مربوط به PS هست و نه X360!!

بازیه GEOW2 هست که انحصاریه X360 هست!

من نمیگم که چرا شما اومدین به این تاپیک چون حق هر کسی هست که هر کجای فروم که خواست نظراته خودش را مطرح کنه!

اما با بیانی درست و صحیح و نه با توهین و ...!

همین جمله اول من خوب شمارو ناراحت کرد ! حالا شما خودتون را بزارید جای دوستانی که با این لحن باهاشون صحبت میکنید ! چه انتظاری از اونها دارید!؟

شما اگه بحثی یا نظری دارید در گام اول باید بدون قرض و تعصب اون نظر رو اعلام کنید.
    در گام دوم شما باید برای هر حرفی که میزنید براش دلیل و مدرک بیارید تا بحث به جنجال کشیده نشه و طرف مقابل متقاعد بشه.

گام سوم قبول نظرات دیگران در صورت صحت موضوع و دوری از هر گونه انکار بی جاست.

من بر خلاف بقیه دوستان که اعتقاد دارن شما و امثال شما نباید هیچ گاه به این تاپیک بیاین اعتقاد دارم که باید همیشه افرادی که مخالف و حتی دشمن کنسول ها هستن به این تاپیک بیان و بگن چرا اینقدر از کنسول ها متنفرن (البته باز هم تاکید میکنم با مدرک و دلیل) !

من سعی دارم ضمینه ساز بحث های به دور از جنجال باشم و به قول فوتبالیها فرهنگ سازی کنم! که بحث های میان کنسول بازها و PC بازها ادامه پیدا کنه اما نه مثل گذشته ! بلکه در یک فضای دوستانه و جهت کسب اطلاعات بیشتر برای هر دوطرف !

در پایان میخوام بگم عذر میخوام که سره دوستان رو درد اوردم (سره خودم که درد گرفت وای به حال شماها !) و قصدم فقط تغییر وضعیت پیشرفت تاپیک از این حالت پرسش و پاسخ های کلیشه ای و خسته کننده به سمت تنوع و بررسی و تحقیق و اطلاع رسانی به دوستان هست و بس!

موفق باشید شهاب (مرداد 89)
    شهاب خودتی ؟؟؟ !!!

5. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

سلام
    هرکی این بازی هارو داره (همشون رو باهم) و سالم هم هستن طوری که سالم نصب بشه و کنسول ایراد نگیره و تهران هم باشه بهم پ.خ بده ازش با قیمت بازار می خرم.

Perfect Dark 1
    DeathSmiles
    Deadly Premonition
    Call of Duty 3
    Dead Rising 2
    Ninja Gaiden 1

بازی ها نسبتا قدیمی ان
    میگم شما سری به west game زدید؟ شاید اونا داشته باشن.

7. این کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

میگم شما سری به west game زدید؟ شاید اونا داشته باشن.
    زنگ زدم بعضی از جدیدتر هارو داشت ولی نه همه رو. منم تنبل....فقط یه بار حاضرم پامو از خونه بذارم بیرون که برم همه بازی هارو باهم بگیرم. الانم تابستون .
    اصلا مادرم برام سیب می ذاره تا توی کوچه، ولی فایده نداره

خووووووولاصصصصه، هرکی اون بازی هارو داشت بم pm بده

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب دیگه دیگه کاری کردیت که من بیام و همه شما و کنسول شما رو زیر سوال ببرم.
    اینم از تفاوت گرافیک کنسول شما با PC

بازی Fallout 3 نسخه PC

نسخه XBOX 360

نسخه PC

نسخه Xbox360

و بازی GTA IV نسخه pc

نسخه xbox

خوب شما به این گرافیک میگید High End پس من هم با میکرو بازی میکنم میگم High End .

10. 2 کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

خوب دیگه دیگه کاری کردیت که من بیام و همه شما و کنسول شما رو زیر سوال ببرم.
    اینم از تفاوت گرافیک کنسول شما با PC

خوب شما به این گرافیک میگید High End پس من هم با میکرو بازی میکنم میگم High End .
    خوب من تنها تفاوتی که میبینم اینه که رنگ بندی با افزایش رنگ سیاه در نسخه X360 زیباتره!

, والبته Perspective در نسخه PC همونطورکه خود GS هم اعلام کرده بهتره!

دلیلش هم واضحه به خاطره اینکه رزولوشن در نسخه PC رزولوشن 1080*1920 هست ولی در نسخه کنسولی رزولوشن 720p هست!

تنها امتیاز بازیها تا به الان در نسخه PC همین رزولوشن بالاتر نسبت به نسخه کنسولیست!

و هیچ گاه رزولوشن بالاتر دلیل بر گرافیک بهتر نست.

حتی دوستی چند وقت پیش اومدن و گفتن PC در بازی Metro 2033 میتونه Directx 11 را پشتیبانی کنه ولی نسخه کنسولی قادر به انجام این کار نیست که من برای ایشون با چند عکس از مقایسه بازی با DX9 & DX11 تفاوت بسیار جزثی را ثابت کردم!

دوست عزیز تا به الان تا اونجایی که من یادمه بازی نیومده که گرافیکش در PC بهتر از X360 باشه!

12. 6 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamhami_333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من gta IV رو PC بازی کردم و خیلی لذت بردم GTA جدیده که اومد خوب فریم نمیگرفتم رفتم 360 خریدم واقعا تو بازی GTA بافتها تو کنسول داغونه سایه ها شطرنجیه و .............. حتی اولاش فکر کردم شاید از LCD و یا کابل HDMI هست اما نبود بازی اینطوری بود.پس دوستان تعصب الکی نداشته باشید.الانم ناراض نیستم که 360 خریدم چون بازی های زیادی روش بازی کردم و لزت بردم(alan wake-Geow-beyoneta-darksider-dead read)
    نمونه دیگه از بازیها که لذتش رو پی سی هزار برابر MAFIA 2 هستش که مثل GTA نسخه کنسولیش با پیسیش اصلا قابل قیاس نیست

14. این کاربر از hamhami_333 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

فکر کنم تواین قسمت دلت باهات یار نبوده عزیز برو دیکته شب بنویس تا املا ت خوب بشه
    برو نظرسنجی صفحه1736مطلب من خفعه شو برو

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamhami_333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوب من تنها تفاوتی که میبینم اینه که رنگ بندی با افزایش رنگ سیاه در نسخه X360 زیباتره!

, والبته Perspective در نسخه PC همونطورکه خود GS هم اعلام کرده بهتره!

دلیلش هم واضحه به خاطره اینکه رزولوشن در نسخه PC رزولوشن 1080*1920 هست ولی در نسخه کنسولی رزولوشن 720p هست!

تنها امتیاز بازیها تا به الان در نسخه PC همین رزولوشن بالاتر نسبت به نسخه کنسولیست!

و هیچ گاه رزولوشن بالاتر دلیل بر گرافیک بهتر نست.

حتی دوستی چند وقت پیش اومدن و گفتن PC در بازی Metro 2033 میتونه Directx 11 را پشتیبانی کنه ولی نسخه کنسولی قادر به انجام این کار نیست که من برای ایشون با چند عکس از مقایسه بازی با DX9 & DX11 تفاوت بسیار جزثی را ثابت کردم!

دوست عزیز تا به الان تا اونجایی که من یادمه بازی نیومده که گرافیکش در PC بهتر از X360 باشه!
    ریولیشن بالا دلیل بر گرافیک بهتر نیست 18:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •