تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1739 از 3195 اولاول ... 739123916391689172917351736173717381739174017411742174317491789183922392739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,381 به 17,390 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال SPY.07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    وینترهل

پيش فرض

آقا یه تاپیکی بود آموزش ریختن تم روی 360 با فلش، کجاست ؟!

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

بازی کردم انداره عمرت
    در ضمن خودتو بکشی همه میگن PC قدرت مطلق در ضمن هیچ وقت بازی ساز ها نمیان برای PC بازی درست نکنن.شما هیج وقت لذت بازی WoW رو نمیبری حالا بشین GOW2.در ضمن انلاین شما هم خیلی داغونه.
    تو بشین با آنلاین خودت لذت ببر...
    کسی که با pc بازی میکنه نمیاد تو تاپیک کنسول ها...

3. 3 کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان من در دو راهی pc xbox360 ps3 wii گیر کردم.البته الان 3تا pc دارم. نمی دونم یه pc خیلی قوی دیگه بگیرم یا یکی از کنسول ها؟ شاید تجربه شما بم کمک کنه.

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

بازی کردم انداره عمرت
    در ضمن خودتو بکشی همه میگن PC قدرت مطلق در ضمن هیچ وقت بازی ساز ها نمیان برای PC بازی درست نکنن.شما هیج وقت لذت بازی WoW رو نمیبری حالا بشین GOW2.در ضمن انلاین شما هم خیلی داغونه.
    داداش...کسی که کنسول داره مطمئنا یه pc هم داره.... wow هم اونقدر قدرت لازم نداره....با یه ram 256 و یه vga 128 کار میکنه ....خودم بازی کردم...

6. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام دوستان من در دو راهی pc xbox360 ps3 wii گیر کردم.البته الان 3تا pc دارم. نمی دونم یه pc خیلی قوی دیگه بگیرم یا یکی از کنسول ها؟ شاید تجربه شما بم کمک کنه.
    100% کنسول بگیر...تا با خیال راحت تا 4 سال دیگه بازی کنی...
    انتخاب کنسول بستگی به خودت و بودجه ات داره..

8. 2 کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

بازی کردم انداره عمرت
    دوست عزیز شما اول اسم درست بازی ها رو یاد بگیرید و بعدا بیاین اینجا ارز اندام کنید!!

بازیه GOW2 مربوط به PS هست و نه X360!!

بازیه GEOW2 هست که انحصاریه X360 هست!

من نمیگم که چرا شما اومدین به این تاپیک چون حق هر کسی هست که هر کجای فروم که خواست نظراته خودش را مطرح کنه!

اما با بیانی درست و صحیح و نه با توهین و ...!

همین جمله اول من خوب شمارو ناراحت کرد ! حالا شما خودتون را بزارید جای دوستانی که با این لحن باهاشون صحبت میکنید ! چه انتظاری از اونها دارید!؟

شما اگه بحثی یا نظری دارید در گام اول باید بدون قرض و تعصب اون نظر رو اعلام کنید.
    در گام دوم شما باید برای هر حرفی که میزنید براش دلیل و مدرک بیارید تا بحث به جنجال کشیده نشه و طرف مقابل متقاعد بشه.

گام سوم قبول نظرات دیگران در صورت صحت موضوع و دوری از هر گونه انکار بی جاست.

من بر خلاف بقیه دوستان که اعتقاد دارن شما و امثال شما نباید هیچ گاه به این تاپیک بیاین اعتقاد دارم که باید همیشه افرادی که مخالف و حتی دشمن کنسول ها هستن به این تاپیک بیان و بگن چرا اینقدر از کنسول ها متنفرن (البته باز هم تاکید میکنم با مدرک و دلیل) !

من سعی دارم ضمینه ساز بحث های به دور از جنجال باشم و به قول فوتبالیها فرهنگ سازی کنم! که بحث های میان کنسول بازها و PC بازها ادامه پیدا کنه اما نه مثل گذشته ! بلکه در یک فضای دوستانه و جهت کسب اطلاعات بیشتر برای هر دوطرف !

در پایان میخوام بگم عذر میخوام که سره دوستان رو درد اوردم (سره خودم که درد گرفت وای به حال شماها !) و قصدم فقط تغییر وضعیت پیشرفت تاپیک از این حالت پرسش و پاسخ های کلیشه ای و خسته کننده به سمت تنوع و بررسی و تحقیق و اطلاع رسانی به دوستان هست و بس!

موفق باشید شهاب (مرداد 89)

10. 12 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

کلا با حرف شما مخالف هستم.همش چرنده .من 2 سال پیش سیستم خریدم الان هم دارم همه بازی ها رو HIGH END بازی میکنم که کسای که کنسول دارن حتی خواب شو هم نمیتوانند ببینن شما کافیه یه نگاهی به مقایسه بین PC و XBOX و PS3 در سایت Game Spot مینداختی متوجه میشدی و انقدر از کنسول طرف داری نمیکردی جالبه به زودی Crysis منشر میشه و ما میبینیم چقدر تفاوت وجود داره.
    آقا قرار نشد به نظر دیگران بی احترامی کنیما !!

آقا سعید عزیز باتری من ni-mh هست.
    خب داداش

شما برای شارژ باطری هاتون به 15 ساعت و 40 دقیقه زمان نیاز دارید تا باطری به صورت استاندارد شارژ بشه.

ملت چرا فاز ورداشتن!؟؟

این جنگولک بازیا چیه!؟ من که تا 1 ماه پیش pc بازی میکردم . حالا هم xbox. روی هیچ کدومشنم تعصب ندارم...

خاهشاً فروم رو به جاده خاکی هدایت نکنید....
    خدا از دهنت بشنوه !!

یه چند وقتی بود این بحث ها تموم شده بود ولی نمیدونم رچا دوباره سر گرفته شده !!

بحث بهتر بودن PS3 یا Xbox 360 یه چیز دیگس !! بحث PC و Consol ها خدایی یه چیزه دیگه !!!

12. 7 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrezan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بازی کردم انداره عمرت
    خودتم حرفه خودتو نمی فهمیفقط اومدی تاپیک رو به بیراهه بکشی
    اگه میگی کنسول به درد نمیخوره چرا اندازه عمره من با یه چیز به درد نخور بازی کردی .....
    در ضمن من هیچ وقت نگفتم که قدرت pc تو بازی پایینه چرا از خودت میسازی.من گفتم آدم به جای اینکه یکی 2 میلیون کیس بخره بهتره یه x360 بگیره و حداقل تا 4سال دیگه high end بازی کنه و میتونه هر چندتا بازیو هر زمان که خواست فقط با داشتن دیسک اونا بازی کنه و این قابلیت کمی نیست. بازیهای انحصاری و ... هم بماند.
    همینو بس
    از دیگر دوستان هم معذرت میخوام که دارم به این بحث ادامه میدم
    (من دیگه بحث و همینجا تمام میکنم)

14. 3 کاربر از amirrezan95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behrad59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شاید همین جا...شاید جایی دیگر

پيش فرض

بچه های آنلاین.میشه آدرس آقا میثم رو برامPM کنید.خودش آنلاین نیست..فقط سریع فردا کارش دارم.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrezan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بچه های آنلاین.میشه آدرس آقا میثم رو برامPM کنید.خودش آنلاین نیست..فقط سریع فردا کارش دارم.....
    لازم به پ.خ کردن نیست بارها آدرس ایشون تو این تاپیک گفته شده اینم رو بقیه (البته با اجازه آقا میثم گل )
    میدان امام خمینی-پاساژ شیرازی-فروشگاه حقیقت
    Last edited by amirrezan95; 18-08-2010 at 00:03.

17. این کاربر از amirrezan95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •