تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 53

نام تاپيک: k750 يا v3x ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alir3za's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

ان 90 افت قيمت نكرده چون مثل گوشياي ساده ي معمولي نيست كه سه سوت برسه به 240 بعد دست هركسي ديده شه!
    در رابطه با دوربين هم خواهش ميكنم لنز كارل زيس و فيلمبرداري 25 فريم در ثانيه ي اونو با لنز معمولي و فيلم گرفتن فقط 12 فريم در ثانيه 750 يكي نكنين.

سيمبين هم درسته هم 6600 هم ان 90 سيمبين دارن ولي ورژن سيمبيناشون خيلي با هم متفاوته.

ضمنا اندازه و كيفيت صفحه نمايش دو گوشي واقعا بايد باهم مقايسه شن؟
    طراحي و آرگونومي ان 90 در مقابل كا 750 ساده چي ميشه؟

من واقعا تعجب ميكنم بعضي از دوستان تنها از روي تعصب مقايسه ي بيجا انجام ميدن بين دو گوشي كه كاملا كلاسشون با هم متفاوته اونم بچه هايي كه اين مقايسه اصلا ازشون انتظار نميرفت!

داره خودمونی میشه m&a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط alir3za
    ان 90 افت قيمت نكرده چون مثل گوشياي ساده ي معمولي نيست كه سه سوت برسه به 240 بعد دست هركسي ديده شه!
    در رابطه با دوربين هم خواهش ميكنم لنز كارل زيس و فيلمبرداري 25 فريم در ثانيه ي اونو با لنز معمولي و فيلم گرفتن فقط 12 فريم در ثانيه 750 يكي نكنين.

سيمبين هم درسته هم 6600 هم ان 90 سيمبين دارن ولي ورژن سيمبيناشون خيلي با هم متفاوته.

من واقعا تعجب ميكنم بعضي از دوستان تنها از روي تعصب مقايسه ي بيجا انجام ميدن بين دو گوشي كه كاملا كلاسشون با هم متفاوته اونم بچه هايي كه اين مقايسه اصلا ازشون انتظار نميرفت!
    حرفاتون كاملا درسته و تاييد ميشه
    حتما دلیل داشته که اینهمه گرونه،وگرنه مرض ندارن که.
    خيلي خوب توضيح دادي ، خوشم اومد

داره خودمونی میشه usjafar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

1

اينفرارد تكنولوژيش كلا قديمي شده ؟ پس مايلم به عرض شما برسونم كه گوشيهايي مثل نوكيا ان 73 يا ان 93 يا سوني اريكسون دبليو 850 يا كا 800 اينفرارد دارن. آيا اين گوشيها قديمي هستن؟!

ولي از نظر دوربين من كيفيت هر دو رو ديدم. اين نظر شخصيمه كه دوربين كا 750 بهتر عكس ميندازه و شايد حق با شما باشه

يا علي
    اولا عليزضا جان چرا عصباني مي شي؟؟؟ من كه نوشته بودم تا اونجايي كه اطلاع دارم عزيز !!! اما قبول ايفرارد رو بعضي گوشي هاي جديد دارن (اون جور كه شما گفتي !!!) اما قبول كن كه عملا چيز بي مصرفيه !!! چون الان ديگه اكثر گوشي ها بلوتوس دارن !! مگر اينكه بخاد ازش استفاده تخصصي بشه كه اون يه مطلب ديگس !!!
    موفق باشي دوست عزيز!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه alir3za's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

سلام
    شرمنده اون موقع يكم عصبي بودم قصد جسارت نداشتم.
    بله امواج اينفرارد سرعت بسيار پاييني دارن و مورد مصرفشون پايين اومده.

بازم معذرت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط metal_militia
    نه دیگه از گوشی که خودتون دارین الکی دفاع نکنید پس ن90 چون از همه گرونتره بهتره

کیفیت ال سی دی بهتری داره
    طراحی بهتری داره
    زود با یه ضربه خورد میشه
    از حیث نرم افزاری ناقص تر هست
    دوربینش کیفیت مطلوبی نداره +نویز زیاد
    تو ک750 هم با یک سری تغییرات تا 1000 تا اس ام اس جا میشه ولی ...
    صدای هدفون واسپیکرش هم بهتر نیست .انچنان هم ضعیف تر نیست فرق کیفیتیشون خیلی خیلی کمه

ک750 راحت تر بفروش میره
    قطعاتش حداقل تو ایران بیشتر گیر میاد
    متاسفانه گوشی های که طراحی پیچیده ای دارند بواسطه تو چشم بودن زودتر خز میشن چون فکوس چشم مردم رو گوشی های تک بیشتره خوب زود هم خز میشه نمونش وی تری ولی 1100 هیچ وقت خز نمیشه مثلا

حالا بهتر شد
    كيفيت ال سی دی خيلي بهتری داره(اصلا قابل مقايسه نيستند)
    ماله من كه تا آلان با چند ضربه هيچيش نشده (شما هر گوشي كه دوست داري بده من تا با يه ضربه خوردش كنم)
    چه از حيث نرم افزاری و چه از حيث سخت افزاری كامل تر و قوي تره( لطفا با اطلاع صحبت كنيد.وقت ندارم تك تك بگم چون سرعت تايپ فارسيم پايينه)
    شما اگر كارت عكاسي باشه جلوي دوربين موبايل تف هم(با معذرت و در حال حاضر) نميندازي.اگرم هرازگاهي عكس ميگيري . مثلا اگر 100 دقيقه با گوشيت در روز كار كني حداكثر 10دقيقه (به نظر خودم زياد گفتم) با دوربينش كار داري يعني 10% . ولي تمام مدت با LCD و Keypad ( به عنوان درگاههاي وروري و خروجي گوشي كار داري حالا هر كاري ميخواد باشه) . حالا چه چيزاي توي حسي كه شما نسبت به گوشيت بعد از چند وقت استفاده پيدا ميكني تاثير دارند؟ قضاوت با خودتون.
    اگرم قصد تغييرات در گوشي رو داريد . اين امكان در v3x با نرم افزار هاي مربوطه خيلي بيشتر و حرفه اي تر هست!!!!!!!!!!
    صداي Earphone در V3x قوي تره. همچنين Speaker و Headphone هاشون هم يكيه. كلا كيفيت يكسان .
    اينجا بحث منطقي مي كنيم و علمي . بحث اين گوشي خزه اون گوشي جلبك . بحثاي خاله زنكيه . نه علمي و منطقي .شما به جاي v3x يا اصلا K750 . ميتوني 1100 بخري چون خزززززز نيست . اگرم گوشي رو براي پز دادن ميخواي 8800 بخر!!!! و خيالت راحت با v3x بيشتر ميشه پز داد تا با K750 (چون ديگه قديمي شده ) . من شخصا گوشي رو براي استفاده ميخوام .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

لطفا از گوشي كه نداريد الكي بد نگيد!!!!!!!

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

10

برعكس اينه كه گفتي (چون انقدر ميخان روش بخورن كه .......)
    فيلمبرداريش رو قبول دارم خيلي خوبه ولي بهترين نيست ولي عكسش مگه اون ريويو درباره ي كيفيت عكس دبليو 800 و ن90 رو نديدي كه دبليو 800 اون رو خورده (همه جا ميگين دوربين اين سه گوشي (ك750 دبليو 800 دبليو 810 ) عين همه) پس در نتيجه ك750 بهتره (نوكيا هيچ وقت تو دوربين و صدا به سوني نميرسه)
    سيمبين هم حالا براي شما يه نكته +
    اندازه آره ولي كيفيت ك750 فوق العادست (جفتشون 256 هزار رنگ هستند )
    طراحي اش كه فوق العاده بده (چيه بازش كني ميشه اندازه ي يدونه دسته بيل , حتي يه ويبره هم نتونستن توش جات بدن) اما به ك750 نگاه كن چه كوچيك و جم جوره (ن90 180 گرم ك750 100 گرم ) البته اين نشون دهنده ي اين هست كه تكنولوژي سوني بسيار پيشرفته تر هست (ك800 و ن93 رو هم همين جوريه )
    ما از رو تعصب نميگيم (ميبينيد كه ك750 بهترين فروش رو داشته (پس حتما" گوشي فوق العاده اي هست)
    Last edited by R@R#M@N; 17-08-2006 at 17:28.

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

لنز زایس از درجه یک داره تا درجه4 نوکیا که به شما نمیگه کدوم درجه رو استفاده کرده
    و من خودم با ن90 دوستم مقایسه کردم(تو کامپیوتر) من که فرقی ندیدم ولی خوب تو جی اس ام ارنا برتری نسبی ک750 رو نشون میده

زبل خان جان من پسر خالم وتری ایکس داره در مورد صدای ایرفون گفتم بهتر نیست بد تر هم نیست(که شما میگی بهتره !!!!!!!!!)
    ال سی دی هم گفتم که بهتره
    دوربین هم شما اینجوری هستی من خودم هم دوربین دیجیتال دارم و هم گوشی خوب همه جا که نمیتونم با خودم دوربین ببرم
    پی چیز کار راه انداز خوبیه در ضمن کیفیت عکسش هم خوبه(وک750.) البته وی تری ... هم نمیگم بده!!!!

و فقط منظور از نرم افزار مربوطه چیه!!!؟؟؟؟
    Last edited by metal_militia; 17-08-2006 at 17:28.

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

اينجا بحث منطقي مي كنيم و علمي . بحث اين گوشي خزه اون گوشي جلبك . بحثاي خاله زنكيه . نه علمي و منطقي .شما به جاي v3x يا اصلا K750 . ميتوني 1100 بخري چون خزززززز نيست . اگرم گوشي رو براي پز دادن ميخواي 8800 بخر!!!! و خيالت راحت با v3x بيشتر ميشه پز داد تا با K750 (چون ديگه قديمي شده ) . من شخصا گوشي رو براي استفاده ميخوام:

ولی این حرفت واقعا قشنگ بود

مطالبی هم که گفتی 90%درست بود

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

عليرضا جون يه نگاه بنداز :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن عليرضا جون بحث سر عكسبرداري بود نه فيلمبرداري

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •