کسانی که بخش مربوط به فیفا 11 نمایشگاه گیم اسکامو ندیدن از لینکهای زیر میتونید دانلودش کنید :
کیفیت flv حدود 24 مگ :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیفیت MP4 حدود 120 مگ:
کسانی که بخش مربوط به فیفا 11 نمایشگاه گیم اسکامو ندیدن از لینکهای زیر میتونید دانلودش کنید :
کیفیت flv حدود 24 مگ :
کیفیت MP4 حدود 120 مگ:
حسین جان اطلاع نداری که این ویدئو شامل چه بخشهایی میشه؟کسانی که بخش مربوط به فیفا 11 نمایشگاه گیم اسکامو ندیدن از لینکهای زیر میتونید دانلودش کنید :
گیم پلی هم به نمایش در میاد؟
من هم تریلر رو دیدم. اما راستش چشمم رو نگرفت ! انتظارات بیشتری از EA داشتم. این که تازه نسخه ی کنسول بود چه برسه به نسخه ی PC !
من الان تماشا کردمش ( شانسم گرفت این بخش ضبط شده بود چون دقیقا اذان شب و وقت افطار اینجا منطبق شده بود با این بخش ) .
حدودا 8 دقیقه میشه حدود 5-6 دقیقه اولش دیوید مور و دیوید راتر میان روی صحنه و راتر درمورد بخشهای مختلف بازی صحبت میکنه صحنه هایی هم از بازی نشون داده میشه فکر میکنم بعضی از بخشها از گیم پلی بازی باشه در کل جالب بود اما راتر هیچ اطلاع و خبر جدیدی از بازی نمیده نه از بخش VP نه بخش باشگاهها و نه هیچ چیز دیگه اما ویدئوهایی که پخش میشه جالبن . بخش دوم هم مربوط میشه به همون تریلری که عصری منتشر کرده بودن .
البته مصطفی جان این تریلره مطمئنا با خود بازی خیلی فرق میکنه با تماشای فیلمهایی که ایشالا فردا پس فردا گیمرها از نمایشگاه گیم اسکام ضبط میکنن بهتر میشه بازیو ارزیابی کرد .
Last edited by 4039; 17-08-2010 at 19:54.
wow
بیشتر:
Last edited by JUSTIN11; 17-08-2010 at 20:07.
لینک اصلی این ویدیو در Youtube رو دارید؟
لینک اصلی این ویدیو در Youtube رو دارید؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله بفرمایید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالان که چهره اینیستا رو رو با اون چیزی که توی تریلر دیدم مقایسه میکنم ( به قول آدام ) میبینم که تفاوت مثل روز و شبهروی جزئیات واقعا عالی کار شده . نمیشه منتظر موند تا این یک ماه و نیم تموم بشه .
حسین بنظر من اینا یه کارایی روی این عکسا میکنن که فوق العاده بنظر برسه.الان که چهره اینیستا رو رو با اون چیزی که توی تریلر دیدم مقایسه میکنم ( به قول آدام ) میبینم که تفاوت مثل روز و شبهروی جزئیات واقعا عالی کار شده . نمیشه منتظر موند تا این یک ماه و نیم تموم بشه .
من اصلا نمیتونم همچین چیزی رو روی ایکس باکس تصور کنم!
100% این عکسها ویرایش شده هستن...توی این شک نداشته باشین
کلا بیشتر کمپانی ها بیشتر عکس های انتشار یافته رو با ویرایش در اخیتار کابران قرار میدن
ولی کلا گرافیک نسخه نکست جن فیفا در حد خیلی خوبیه و کلا رنگ پردازی و نور پردازی خوبی داره که باعث میشه بازی جلوه طبیعی تری به خودش بگیره.
راستی چرا یووه توی این تریلر اسپانسری روی لباسش نبود؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)