تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 252 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

علي كريمي: عمرا به استیل اذین برگردم

علي كريمي گفت: من به تمام اعتقادات مذهبي پايبند هستم ولي احساس مي كنم چهره من در رسانه ها مخدوش شده است و تحت هيچ شرايطي به استيل آذين بر نمي گردم.
    بازيكن استيل آدين افزود:تحت هيچ شرايطي حاضر نيستم به استيل آذين برگردم مگر اينكه آجرلو همان طور كه در صدا و سيما به من تهمت زد در صدا و سيما هم از من عذرخواهي كند.

وي ادامه داد:با حسين هدايتي در اين مورد صحبت كردم و او از من خواست آرامش خود را حفظ كرده و همه چيز را به او بسپارم تا راه حلش را پيدا كند ، اما به هيچ وجه آشتي نمي كنم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

كيكر از اخراج كريمي نوشت
    پايگاه اينترنتي کيکر خبر اخراج علي کريمي را از استيل آذين بازتاب داد.

اين پايگاه اينترنتي در اين باره نوشت: علي کريمي بازيکن پيشين بوندسليگا شغلش را در باشگاه استيل آذين از دست داد. اين بازيکن ايراني مهمترين دستور مسلمانان را زيرپا گذاشت و به همين خاطر از باشگاه کنوني‌اش اخراج شد.

کيکر در ادامه نوشت: کريمي فريضه روزه در (ماه) رمضان را رعايت نکرد. براساس اين دستور مسلمانان از طلوع آفتاب تا غروب حق خوردن و آشاميدن را نخواهند داشت. باشگاهش نيز بر همين اساس قرارداد با او را فسخ کرد.
    کيکر همچنين از عدم آگاهي حسين هدايتي، مالک باشگاه از اخراج کريمي و موافق نبودن او با اين تصميم نوشت.
    کريمي که روزگاري مارادوناي آسيا شناخته مي‌شد در فاصله سالهاي 2005 تا 2007 در 33 بازي بوندسليگا پيراهن بايرن مونيخ را پوشيد و در اين بازيها 3 بار هم گلزني کرد.
    او در پرافتخارترين باشگاه آلماني هرگز آن گونه که بايد موفق نبود و از همين رو در ژوئيه 2009 به عنوان بازيکن آزاد به باشگاه پرسپوليس پيوست.
    يادآور مي‌شود، کريمي پيش از حضور در پرسپوليس مدتي را در قطر گذرانده بود.

کد:

---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------

تومباكوويچ:تا به حال چنين چيزهايي نديده بودم

سرمربي تيم فوتبال استيل آذين در مورد اخراج علي کريمي گفت: کريمي فعلا سه اخطاره است و نمي‌دانيم کجاست!

لوبيسا تومباکوويچ در خصوص اخراج علي کريمي از استيل آذين و اينکه به عنوان سرمربي تيم چقدر با اين موضوع موافق است، اظهار کرد: فعلا فقط مي‌دانم که علي کريمي سه اخطاره است و به بازي بعدي ما نمي‌رسد. من نمي‌دانم کجاست!
    تومباکوويچ ادامه داد: نمي‌توانم در مورد اخراج کريمي صحبت کنم چرا که من کسي هستم که براي زمين و تمرين و بازيکنان و به طور کلي مسائل فني ساخته شده‌ام و اين قبيل مسائل به مديران تيم مربوط مي‌شود. اين چيزها براي من کاملا جديد است و من تا به حال شاهد چنين اتفاقاتي نبوده‌ام. اما به هر حال او بازيکني است که بودنش براي ما خيلي واجب است و نبودش در همين روز اول احساس شد.
    تومباکوويچ همچنين در رابطه با آمادگي استيل آذين براي ديدار مقابل مس خاطرنشان کرد: فعلا مشکل خاصي در تيممان نداريم و تنها مشکلي که داريم آماده کردن بازيکنان است. چرا که به فاصله کمي از بازي قبل بايد به ميدان برويم. بازيکنان محروم و مصدوم زيادي داريم از جمله علي کريمي که سه اخطاره است و فريدن زندي که در بازي قبل اخراج شد. در درون دروازه هم که سوشا مکاني را در اختيار نداريم.
    سرمربي استيل آذين در مورد فشردگي برنامه ليگ برتر و تاثير آن بر روند تيمي اين تيم گفت: صددرصد در آينده کار ما راحت‌تر مي‌شود چرا که کم کم خود را با اين شرايط وفق مي‌دهيم و قصد داريم سه، چهار بازيکن خارجي نيز در ادامه به تيممان اضافه کنيم تا رقابت بهتري بين بازيکنان ايجاد شود.
    کد:

---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------

جلالي: نمي‌خواهم در ابتداي ليگ رويايي صحبت كنم

سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: در مورد قهرماني حرف نمي‌زنم چون نمي‌خواهم در ابتداي ليگ رويايي حرف بزنم.

مجيد جلالي درباره شرايط فولاد قبل از بازي با صباي قم اظهار داشت: فکر مي کنم اولين مسئوليتي که دارم اين است بتوانم اين سطح پيشرفت تيم را تا پايان مسابقات حفظ کنم.
    وي افزود: اگر مربي تيمي را براي تورنمنت 20 روزه در اختيار داشته باشد دغدغه هايش براي حفظ آمادگي تيم خيلي کمتر است تا مربي که بايد تيم خود را براي تورنمنتي که 300 روز طول مي کشد آماده حفظ کند.
    جلالي تصريح کرد: براي اينکه سطح پيرفت بازيکنان فولاد را تا پايان رقابت هاي ليگ همين طور حفظ کنم کار پيچيده اي پيش رو درام. تنها خوشحالي که وجود دارد اين است که سازمان ليگ برنامه بازي ها را به باشگاه ها اعلام کرده و مي دانيم که فشردگي مسابقات چه زمان هايي است و چه زمان هايي تعطيل هستيم.
    سرمربي فولاد در باره تيم صباي قم نيز گفت: اين تيم هم با تجربه است و هم فني. بازيکنان فولاد براي اين بازي بايد خيلي ذهن خود را متمرکز کرده و با هوش و سنجيده کار کنند.
    جلالي در پاسخ به اين سؤال که به قهرماني فکر مي کند، خاطر نشان کرد: چون در هفته هاي اول ليگ هستيم نمي خواهم رويايي صحبت کنم. همان طور که گفتم مهمترين مسئله اين است که روند پيشرفت تيم حفظ شود و بازي به بازي بهتر شويم.
    ديدار تيم هاي فولاد خوزستان و صباي قم فردا ساعت 21:30 در ورزشگاه تختي اهواز برگزار مي شود.
    کد:

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

رییس اسبق فدراسیون فوتبال با انتقاد از شرایطی که در فوتبال ایران به وجود آمده است، گفت: امروزه افراد فهمیده‌اند که با دروغ پردازی، ریا و ظاهرسازی و استفاده از کارهای ریاکارانه می‌توانند به مقاصد خود که همان اهداف مالی است، برسند.
    محمد دادگان که به شهادت بازیکنان هم‌نسل‌اش یکی از بازیکنان با اخلاق فوتبال ایران بود و در تمام دوران بازیگری‌اش حتی یک کارت زرد هم دریافت نکرد و همچنین در مدت ۴ سال و سه ماه ریاست‌اش در فدراسیون، فوتبال درگیر مسائلی که امروز شاهدش هستیم،‌ نبود درباره مسایل اخلاقی که در فوتبال ایران به وجود آمده است، گفت: قصد مصاحبه نداشتم اما چون می‌بینم شرایط در فوتبال ایران به گونه‌ای است که همه اصل را رها کرده‌ایم و چسبیده‌ایم به مسایل حاشیه‌ای، باید صحبت‌هایی را مطرح کنم. اولا باید بگویم در ماه مبارک رمضان قرار داریم و باید تمامی کارهایی که انجام می‌دهیم به خاطر اصلاح امور باشد. در پاسخ به شما باید بگویم کدام فرهنگ؟ اول باید برویم در سطح جامعه ببینیم که آیا جامعه ما پذیرای فرهنگ هست یا خیر؟ به هر حال فوتبال بخشی از این جامعه است. متاسفانه در این روزها تظاهر و مردم فریبی حرف اول را در جامعه ما می‌زند و شرایط در باشگاه‌های ما هم بهتر نیست. کدام باشگاه می‌تواند ادعا کند که به مسایل فرهنگی پرداخته و اگر باشگاهی را پیدا کردید که مدعی فرهنگ سازی در فوتبال است بدانید که او هم دروغ می‌گوید!
    وی با بیان این که کار فرهنگی می‌تواند پالایش خوبی در مسایل فنی به وجود بیاورد، گفت: امروز آدم‌های ناتوان که به دنبال آمال و آرزوهایشان هستند، به افراد برچسب منشوری بودن می‌زنند.
    دادگان با اشاره به اتفاقی که برای علی کریمی افتاده و با بیان اینکه حرف‌هایم کلی است، گفت: می‌گویند "عیسی به دین خود و موسی به دین خود". برو خودت را بساز که الگو شوی. نمی‌خواهد در رسانه‌ها و بین دولتی‌ها از خودت الگو بسازی. این مردم هستند که باید الگو را انتخاب کنند. اگر کسی اشتباهی می‌کند، باید بدانیم که ما را به جای فرد متخلف داخل قبر نمی‌گذارند. نمی‌توان با چوب و تکفیر آداب و فرهنگ ایجاد کنیم. آقایان در خفا هزاران مشکل دارند و وقتی کسی در ظاهر اشتباهی می‌کند می‌خواهند آبروی او را ببرند. این عین بی‌دینی است. دین ما می‌گوید که نباید آبروی آدم‌ها را برد.
    وی با بیان اینکه کسانی که حرف از اخلاق و فرهنگ می‌زنند، خودشان از همه بدترند گفت: بروید در زندگی این افراد و ببینید که چقدر خودشان ناپاکترند. از ادب و فرهنگ حرف می‌زنند ولی خودشان سمبل بی‌ادبی و بی‌فرهنگی هستند. یکی بیاید بگوید که من خوب هستم. هیچ کس نمی‌تواند چنین ادعایی کند. همه ما مثل هم هستیم. مگر می‌شود کسی را صاحب اخلاق و فرهنگ و دین کرد. این مسایل ریشه در ذات آدم‌ها دارد. کنفسیوس می‌گوید، آدمهای بزرگ وقار دارند و تکبر ندارند و آدمهای کوچک تکبر دارند و وقار ندارند و کسب این وقار از پدر و مادر است. من می‌گویم اگر کسی صاحب فرهنگ و اخلاق و دین باشد، باید این از خانواده‌اش به او رسیده باشد و جامعه نقش کمی دارد.
    عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی در ادامه در پاسخ به این سوال که شما خودتان در زمان حضور در فدراسیون فوتبال تا پیش از دیدار با مکزیک مشکلی با علی کریمی نداشتید و این بازیکن هیچ گاه جلوی شما موضع نگرفت، آیا فکر می‌کنید رفتاری که باشگاه استیل آذین با او کرد رفتاری صحیح بود یا خیر گفت: رفتاری که با علی کریمی و کریمی‌ها می‌شود دفعش بیشتر از جذب است. زمانی که من رییس فدراسیون فوتبال بودم، بازیکنانی را می‌دیدم که به خاطر شرایطی که داشتند روزه‌خواری می‌کردند ولی من هیچ وقت آبروی این افراد را نبردم. برانکو ۴ سال در فوتبال ایران بود. در این مدت در زمان ماه رمضان از خانه که بیرون می‌آمد تا آخر شب مانند ما مسلمانان رفتار می‌کرد و این تنها به خاطر فضایی بود که در فدراسیون فوتبال وجود داشت. رفتاری که احترام متقابل در آن وجود داشت. دلیل دیگرش هم ذات خودش بود، ما چیزی را زور نمی‌کردیم و او هم احترام می‌گذاشت. اگر هم علی کریمی سهوا نوشیدنی را خورده شاید عذری داشته است. شاید مسافتی را طی کرده و دیگر روزه نبوده است. نباید همه چیز را با نیت سو نگاه کنیم.
    دادگان با بیان اینکه نباید با آبروی هیچ کس بازی کرد، به ایسنا گفت: متاسفانه در جامعه ما در تمامی زمینه‌ها سمبل‌ها و الگوها را می‌زنیم، برای چه؟ می‌خواهم بپرسم همه معترضان به کریمی پاکند و منزه؟! چرا ما در بخش فرهنگ، اجتماع و سیاست الگوها و سمبل‌ها را می‌زنیم؟ آیا همه معترضان به این الگوها پاکند؟ همه ما مثل هم هستیم. حالا جوی به وجود آمده که مد کرده‌ایم که یکی را روزه‌خوار بدانیم و دیگری را منشوری.
    وی افزود: این یک موج است. موجی که می‌خواهیم رویش سوار شویم و سال بعد پول بیشتری بگیریم. خروجی این فوتبال که سالانه ۴۰۰ میلیارد تومان در آن هزینه می‌شود چیست؟ مسوولان کشوری، من یک سوال از شما دارم. آیا می‌دانید که خروجی این فوتبال صفر است؟ اگر می‌دانید که گناهتان ۱۰ برابر است و اگر نمی‌دانید چرا می‌خواهید با طبل بی‌صدا مردم را سرگرم کنید. من اگر در این فوتبال سمتی داشتم لیگ را تعطیل می‌کردم و می‌گفتم از این پول‌ها خبری نیست. بروید در همان خارج بازی کنید. چرا لژیونرهای ایرانی که در اروپا و امارات بوده‌اند یکی یکی به ایران برمی‌گردند. دلیلش این است که در اینجا پول بیشتری به آنها می‌دهند. من یک دفعه این مسئله را گفته‌ام و بار دیگر تکرار می‌کنم. چرا مربی که در زمان ما ۱۳ میلیون تومان پول می‌گرفت الان ۴۰۰ میلیون تومان پول می‌گیرد. این بی درو پیکری فوتبال ایران نیست؟
    دادگان افزود:‌ چطور در زمان ما بازرسان در فدراسیون فوتبال بودند و الان خبری از این بازرسان نیست. مسوولان کمیته تربیت بدنی مجلس که دنبال تحقیق و تفحص بودند تنها به دنبال این هستند که عکس سه در چهارشان در روزنامه‌ها چاپ شود. نتیجه و خروجی کمیته ویژه رییس جمهور برای بررسی شکست ورزش ایران در المپیک چه شد؟ از حالا به شما می‌گویم که جواب شکست در گوانگجو را چه کسی می‌دهد؟ من به شما می‌گویم همان‌هایی که جواب مردم را پس از شکست در پکن و جام جهانی داده‌اند به شکست‌های گوانگجو هم پاسخ خواهند داد. فقط با دروغگویی به مردم می‌گویند که کمیته تشکیل داده‌ایم. کدام کمیته؟
    وی تاکید کرد: آنهایی که می‌آیند شخصیت آدم‌ها را زیر سوال می‌برند خودشان از همه بدترند.
    رییس سابق فدراسیون فوتبال در پایان به ایسنا گفت: من سوالی که از ایسنا دارم و امیدوارم که شما آن را پیگیری کنید این است که آیا بازیکنی که ۷۰۰ میلیون تومان می‌گیرد مربی که حداقل ۵۰۰ میلیون تومان می‌گیرد و مدیری که ۳۰۰ میلیون تومان می‌گیرد آیا این دعواها را به خاطر اخلاق به راه می‌اندازد. این سوالی است که من از شما دارم. بروید ببینید مدیران در این فوتبال چقدر می‌گیرند. ما الگوها را می‌زنیم که این مدیران غیرورزشی به فوتبال بیایند و خروجی فوتبال همینی می‌شود که می‌بینید. امروزه شرایطی ایجاد شده که آدم‌ها می‌آیند و دم از مسائل فرهنگی می‌زنند و می‌گویند کارهایشان به خاطر حفظ شئونات و نظام است اما در واقع آنها به دنبال مقاصد خود هستند.
    برای ديدن عکس در اندازه بزرگ روی آن کليک کنيد

اين خبر را به اشتراک بگذاريد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ایول دادکان

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

5 شنبه برنامه 90 چه شود!!! علی داییvs فدراسیون!!! چه افشاگری هایی که در مورد اون روزا بشه 5 شنبه!

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پرسپوليس پاسپورت اوساله را نمي دهد!

هروه اوساله که چند روزی منتظر حضور مدیر برنامه هایش در ایران است تا تکلیف فسخ قرارداد او با پرسپولیس مشخص شود.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس ، او روز گذشته سرزده به باشگاه پرسپولیس آمد و مستقیم سراغ مسئول قراردادها رفت. هروه ادعا می کرد که از مدیر برنامه هایش بی خبر است واز مسئولین باشگاه درخواست داشت تا پاسپورتش را به او تحویل دهند اما امور حقوقی پرسپولیس هم به او اعلام کرد که یا باید همراه با مدیر برنامه هایش در باشگاه حضور پیدا کند و یا اینکه اگر پاسپورتش را می خواهد و قصد خروج از کشور را دارد می بایست با امضای تفاهم نامه قطع همکاری قراردادش را با باشگاه فسخ کند.

اما اوساله که قصد داشت با اظهار بی اطلاعی از وجود مدیر برنامه هایش و بدون اینکه مدارکی را امضا کند پاسپورتش را تحویل بگیرد و احتمالا بعد از خارج شدن از ایران هم مستقیم به فیفا می رفت تا مانند خارجی های دیگری که در سالهای گذشته با بی تدبیری هایی که شد برای باشگاه مشکلاتی به وجود آوردند

راه آنها را برود با دست خالی باشگاه را ترک کرد و بعد از خروج او از باشگاه گویا مدیر برنامه هایش به او اعلام می کند که فردا صبح برای فسخ قرارداد به باشگاه برود و بدون هیچ بحثی تفاهم نامه را امضا کند

لازم به توضیح است که باشگاه پرسپولیس که قبلا هم به این بازیکن اعلام کرده بود حاضر به فسخ مصالحت آمیز قرارداد است با وجود اینکه می تواند از هروه اوساله خسارت نیز دریافت کند اما به توصیه حبیب کاشانی از حقش گذشته و حتی هزینه اقامت این بازیکن در تهران را هم تقبل کرده است.

اوسال از باشگاه پرسپولیس دست خالی برگشت

مهاجم بوركينافاسويي پرسپوليس امروز هم پس از جلسه با مسئولان باشگاه، به نتيجه‌اي نرسيد.
    هروه اوساله به دليل بيماري هپاتيت B، بايد قرارداد خود را با اين تيم فسخ كند؛ اما صبح امروز به باشگاه رفت و بدون رسيدن به نتيجه‌اي، دست خالي برگشت.

وي با توجه به مبلغي كه از پرسپوليس دريافت كرده، مي‌خواهد قرارداد خود را با اين تيم فسخ كند؛ اما مسئولان باشگاه معتقدند اين بازيكن بايد تمام پول دريافتي خود را در چند وقت اخير پس دهد.

باتوجه به جلسه امروز، سومين باري بود كه اوساله در چند هفته گذشته به پرسپوليس مي‌رود؛ اما بدون رسيدن به نتيجه‌اي، اين باشگاه را ترك مي‌كند.

شکری: از اوسال به فیفا شکایت می کنیم

مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس گفت: ‌در صورتي كه اوسال تعهدنامه باشگاه را امضا نكند، از وي به فيفا شكايت مي‌كنيم.

مصطفي شكري اظهار داشت: به هيچ عنوان دوست نداريم با توجه به قرارداد شفافي كه با اوسال داريم، مشكلي بين طرفين به وجود آيد. به همين دليل، به مهاجم بوركينافاسيويي اعلام كرديم كه بايد تعهدنامه‌اي را كه تهيه كرده‌ايم، با توجه به قراداد امضا كند و قرارداد فسخ شود.

وي افزود: متاسفانه اوسال چند بار به باشگاه آمده و از امضا كردن اين قرارداد خودداري مي‌كند كه يكي از روزها ظهر امروز است. حاضريم از خيلي از چيزها منصرف شويم؛ اما از حق باشگاه نمي‌گذريم.

شكري عنوان كرد: اوسال بايد 30 هزار دلار به ما بدهد چون اين پول را در ازاي امضاي قرارداد از ما گرفته است؛ اما به نظر مي‌رسد پول را نمي‌خواهد پس بدهد. در صورتي كه تعهدنامه فسخ قرارداد را امضا نكند، قطعا تا چند روز ديگر به فيفا شكايت مي‌كنيم و با توجه به اينكه ITC او در دست ماست، نمي‌تواند با تيم ديگري عقد قرارداد كند.

وي افزود: اوسال از پرسپوليس 30 هزار دلار بابت امضاي قرارداد و 12 هزار دلار مدير برنامه‌هاي او دريافت كرده است. او با رفتارهاي غير متعارف به دنبال هدف ديگري است كه اگر ظرفيت قانوني اين موضوع پر شود، ما نيز حق خود مي‌دانيم كه از حقوق باشگاه دفاع كنيم. وضعيت خوبي در انتظار اين بازيكن نخواهد بود.

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

منظور من این بود که کدوم خبرگزاری برای اولین بار خبر رو درج کرد.
    گير نده داداش بازم فرق نداره اون درج نمي كرد يكي ديگه چون مسئولين استيل آذين اعلام كرده بودند .

چيزي كه انتقاد بهش هست كار خود استيل آذيني ها و آجرلو هست كه به نظرم نبايد رسانه اي مي كرد .

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گير نده داداش بازم فرق نداره اون درج نمي كرد يكي ديگه چون مسئولين استيل آذين اعلام كرده بودند .

چيزي كه انتقاد بهش هست كار خود استيل آذيني ها و آجرلو هست كه به نظرم نبايد رسانه اي مي كرد .
    شما گیر دادی. اون بحث که تموم شده بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

شكوري: به زودي با استقلال تمرين مي‌كنم

مدافع استقلال معتقد است بازي با پيكان بازي ساده‌اي نخواهد بود.

هادي شكوري، مدافع تيم فوتبال استقلال در گفتگو با سايت رسمي باشگاه استقلال گفت: وضعيت آسيب‌ديدگي‌ام بسيار بهتهر از قبل است و از امروز به اميد خدا دويدن را آغاز خواهم كرد و به زودي و احتمالا از دو روز آينده در كنار ساير بازيكنان به تمرين خواهم پرداخت.

وي ادامه داد: در مقابل استيل‌آذين شاهد بازي بسيار زيبايي بوديم كه همه چيز در آن وجود داشت و فكر مي‌كنم همه از ديدن آن مسابقه نهايت لذت را بردند ولي خيلي متاسف شدم كه علي‌رغم اينكه از حريف خود برتر بوديم نتوانستيم به امتيازات كامل آن بازي دست پيدا كنيم.

شكوري تصريح كرد: بازي با پيكان قطعا بازي ساده‌اي نخواهد بود. هر تيمي در ايران در مقابل استقلال قرار مي‌گيرد با تمام انگيزه خود به ميدان مي‌آيد. خود من زماني كه در استقلال نبودم وقتي قرار بود در مقابل اين تيم بازي كنم با انگيزه‌اي مضاعف وارد ميدان مي‌شدم.

مدافع استقلال در انتها گفت: پيكان علي‌رغم اينكه در هفته‌هاي گذشته توانست بالاخره امتياز بگيرد اما محكوم به شكست در برابر استقلال است و اطمينان دارم با روحيه بالايي كه بچه‌ها دارند اين مهم دور از دسترس نخواهد بود.

---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------

5 شنبه برنامه 90 چه شود!!! علی داییvs فدراسیون!!! چه افشاگری هایی که در مورد اون روزا بشه 5 شنبه!

موافقت صداوسيما با درخواست علي دايي

در پي درخواست علي دايي از صدا و سيما مبني بر حضور در تلويزيون و صحبت درباره‌ راي کميته‌ استيناف، برنامه «90» اين وقت را در اختيار سرمربي سابق تيم ملي قرار مي‌دهد.

عادل فردوسی پور شامگاه 25 مرداد ماه در برنامه «90» اعلام کرد: علی دایی، سرمربی تیم فوتبال پیروزی روز پنج‌شنبه (28 مرداد) مهمان ویژه این برنامه‌ی تلویزیونی خواهد بود تا درباره‌ موضوعاتی چون رای کمیته استیناف، شکایت از کمیته انضباطی و ... صحبت کند.

فردوسی‌پور هم‌چنین زمان پخش برنامه پنجشنبه شب را حدود ساعت 23 و 45 دقیقه اعلام کرد و گفت: این برنامه که پس از دیدار تیم‌های پیروزی و راه آهن به‌روی آنتن می‌رود، به بررسی بازی‌های هفته پنجم لیگ برتر اختصاص دارد.

علی دایی روز گذشته (دوشنبه) از صداوسیما درخواست کرده بود که پس از دیدار پیروزی برابر راه‌آهن، مدت نیم‌ساعت به وی وقت دهند تا برخی مدارک را در ارتباط با جریان‌های اخیر ارائه دهد.

دایی در اعتراض به رای صادره ازسوی کمیته استیناف مبنی بر اینکه وی حقی در قبال فدراسیون فوتبال ندارد، گفته بود پیش‌بینی صدور چنین حکمی را می‌کرده است و اکنون از صداوسیما می خواهد که روز پنج‌شنبه و پس از دیدار برابر راه آهن، نیم‌ساعت به وی وقت دهند تا با ارائه مدرک، همه‌چیز را توضیح دهد.

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

معصومی: به خاطر خصومت های شخصی آبروی کریمی را بردند/ مشکل کریمی باید در خانواده فوتبال حل شود نه در رسانه ها
    کاپیتان اسبق تیم ملی فوتسال پیرامون دفاع از علی کریمی و اخراج وی از تیم فوتبال استیل آذین به دلیل روزه خواری، گفت: انتظار نداشتم "آجورلو" این مسئله را رسانه ای کند و با آبروی وی بازی کند.
    "بابک معصومی" در گفتگو با خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: مشاجره و کش مکش همیشه در فوتبال که حاشیه های زیادی دارد وجود داشته است اما برای کریمی که اعتبار فوتبال ایران است کار قشنگی نبود و باید آجورلو این مسئله را در خانواده فوتبال حل می کردند، نه اینکه با رسانه ای کردن آن آبروی وی را ببرند.
    وی اضافه کرد: آقای آجورلو از دوستان من هستند اما انصاف نیست این مسئولین با ارائه موضوع روزه خواری برای کریمی پاپوش درست کنند. کریمی جزء 11 بازیکن تاریخ فوتبال این مملکت است و انگ زدن به وی هرگز کار قشنگی نیست.
    ملی پوش ارزنده تیم ملی سابق فوتسال کشور تصریح کرد: امثال علی کریمی ها، مهدوی کیا و علی دایی ها برای این فوتبال مرز و بوم هیجان را با خود به همراه آورده اند و درست نیست با مطرح کردن مسئله روزه خواری و نوشیدن یک بطری آب آبروی بزرگان فوتبال ما برود و این جای تاسف دارد.
    معصومی با اشاره به اینکه گرفتن روزه بر کسانی که شرایط گرفتن روزه را ندارند لازم نبوده، تاکید کرد: پس چرا خوبی ها و کمکهای مالی کریمی کمرنگ جلوه می شود. مردم باید بدانند که من زمانی که در بستر بیماری بودم و پزشکان از من قطع امید کرده بودند، شخص کریمی بود که با سخاوتش مثل همیشه تمام هزینه های بیمارستان مرا پرداخت کرد، ضمن اینکه به دلیل شرایط جسمانی بدی که داشتم با هزینه وی از یک اتاق 4 نفره به اتاق تک نفره رفتم و تمام هزینه های مربوط به درمان مرا از سوی وی پرداخت شد.
    وی با اشاره به اینکه کمک های خیرخواهانه کریمی به دلیل سخاوتمندیهای وی هرگز صدا نداد، ادامه داد: آیا درست که آبروی کسی که تمام عمرش را برای فوتبال این مملکت گذاشته است را به راحتی و به خاطر خصومت های شخصی ببریم.
    سرپرست تیم فوتسال پرسپولیس با اشاره به اینکه استیل آذین به خاطر داشتن ستاره های که در این تیم دارد در حد تیم رئال مادرید است، اذعان داشت: کریمی ها و دایی ها، الگوی های فراوان و مثبتی برای جوانان و فوتبال این مرز و بوم دارند. به نظر من این یک جنگ بر علیه کریمی است و باید هدایتی با درایتی که دارد این موضوع را به خوبی فیصله دهد.
    وی در خاتمه تاکید کرد: بهتر است مسئولین ورزش کشور هر چه زودتر دست به کار شوند و این مشکل را برطرف کنند.
    منبع ایپنا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •