بله میپره
توی این آدرس برید :
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage
یک فولدر با همچین اسمی یا شبیه این دارید :
bWFnZ3lfcA==
توی این فولدر سیوهاتون هست. جای دیگه ذخیرش کنید ، وقتی دوباره بازی رو نصب کردین ، اینو بریزید به همین آدرس
بله میپره
توی این آدرس برید :
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage
یک فولدر با همچین اسمی یا شبیه این دارید :
bWFnZ3lfcA==
توی این فولدر سیوهاتون هست. جای دیگه ذخیرش کنید ، وقتی دوباره بازی رو نصب کردین ، اینو بریزید به همین آدرس
نبود؟؟حالا اقا، ما همین وستمون یه جاش گیر کرده، نمی دونه چی کار کنه. از این جا به بعد تا سه نقطه از زبون اون حرف می زنم:
من این بازی رو ریختم و اجرا شد. به جز این که یه مشکل کوچولو داشت،( وسط یه درایوی ریخته بود، بعد من رفتم جمعش کردم تو یه فولدر دیدم کار نکرد، دوباره پهنش کردم وسز همون پارتیشنه. باز هم کار نکرد، ریپر رو تو اینستالر بازی زدم کار کرد.) مشکلی نداشتم. تا این که رسید به سکانس چهار از مموری هاش.
الان گیر کردم بد.
تو قسمت novella's secret گیر کردم. بعد از این که از اون یارو ها استراق سمع می کنی، مارکر رو نقشه برداشته نمی شه. و بعد که می ری تو اتاقه که تابوت یکی از اساسینز قدیمی ها هست، نمی شه کاری کرد. یعنی نمی تونی شیفت رو بزنی که در تابوت رو باز کنه.
چی کارش کنم؟ هر کاری می شد انجام دادم. امکان دار این مشکل باگ باشه؟ حالا یا باگ برنامه، یا باگ کرک بازی؟
لطفا بگیر چی کار کنم دارم دیوانه می شم...
...
حالا بازی چه جوریا هست؟ خوبه؟ بگیرم بازی کنم؟ این دوستم که خیلی تعریف می کنه.
پ.ن. titanium_zarin خان خوبی؟ حالت خوبه؟ ماشالله چه قدر عوض شدی! اون موقع که من یادمه 500 تا پست داشتی، اواتارت هم یه بچه بود. چه قدر اواتارت بزرگ شده! چه دپ شده...:ی
( این پی سی هم قاطی داره ها!)
سلام خدمت همه ی دوستان
آقایون خانوما لطفا کمک ... بیچاره شدیم ... تو یه جایه این assassin's creed 2 گیر کردم نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟!!!!
موضوع از این قراره که میام تو یه میدون قراره که یکی رو بکشن بعد خلاصه طرفو میکشن و میاین سراغ داداشش که من
باید از اون دفاع کنم ... بعد که همه ی سربازا رو کشتم و اون سرکردشون که خونش تموم شد فرار میکنه که نمیتونم دنبالش کنم و باید از داداشه مواضبت کنم از اینجا به بعد دیگه همه رو که کشتم نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟؟!!!
همه کارا رو کردم ولی mission رد نمیشه ... باید چیکار کرد ؟؟؟ واقعا خیلی بیخود گیر کردم ؟؟؟!!!!!!
خواهشا زودتر کمک کنید تا قبل از شروع کلاسا تمومش کنم بازی رو
ممنون
اگه درست فهمیده باشم اون آقا داداشه نیست. شما توی فلورانس هستی و ایشون لورزنو دمیدیچی هستند. شما اگه از value استفاده می کنی باید آخرین value رو دانلود کنی و اگر از کرک استفاده می کنی کرکت ایراد داره.
وقتی که همه رو می کشی اتزیو شروع می کنه با دمیدیچی حرف می زنه و بعد از اون باید تا رسیدن به خونش از اون آقا محافظت کنه.
مشکل از value بود(از بس تو این تاپیک چرخیدم فهمیدم قضیه از چه قراره!!!!)
ممنون ... راستی من نصب بازیم هیچ کرکی نمی خواست و به خوبی داره کار میکنه ! مشکلی که پیش نمیاره ؟
نه هیچ مشکلی نداره با خیال راحت از بازی لذت ببر.
سلام
میدونم جاش اینجا نیست ولی کرک سالم این بازی رو میخوام که بشه اون مراحل مخفی رو هم به درستی اجرا کرد.
دوستان این بازی کجا سیو میشه؟می خوام ویندوز عوض کنم
پوشه ی سیو شما قبل از کرک SKIDROW:
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\ZXNsYW15X2l1dA==\4
هست و ZXNsYW15X2l1dA== میتواند در هر کامپیوتر اسم متفاوتی داشته باشد
پوشه ی سیو شما بعد از کرک SKIDROW:
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\SKIDROW\4
سلام.
کسی الان توی بازی به قسمت ونیز رسیده؟قسمتی که دزد های رو از زندان آزاد میکنه
اگر هست یه اقایی کنه سیوشو آپ کنه
================================
اگر یه لینک معتبر برای سیو اخر بازی هم بدین قبوله
ممنون
Last edited by H A M A S; 21-08-2010 at 14:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)