دست شما درد نکنه بالاخره ما یک چیزی یاد گرفتیم. این هم مثال تصویری من مودم Wag160 رو به عنوان مودم سرویسدهند که میشه مودم وایمکس دوستمون با کابل لن به مودم 8811 وصل کردم و 8811 رو با USB به PC متصل کردم و کارت شبکه هم به اتوماتیک ip گرفت:
![]()
دست شما درد نکنه بالاخره ما یک چیزی یاد گرفتیم. این هم مثال تصویری من مودم Wag160 رو به عنوان مودم سرویسدهند که میشه مودم وایمکس دوستمون با کابل لن به مودم 8811 وصل کردم و 8811 رو با USB به PC متصل کردم و کارت شبکه هم به اتوماتیک ip گرفت:
![]()
نقل قول:
من برای مصرف خونگی می خوام و وایرلسو برای لپتاپ (البته در آینده) و موبایل.نقل قول:
نوشته شده توسط poiqwe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، من "ای دی اس ال" شاتل حریدم ولی گفتم مودم نمی خوام. الان چه مودمی بخرم که هم بتونم ار شاتل استفاده کنم هم تنظماتش پیچیده نباشه. ترجیحاً وایرلس و روتر هم داشته باشه.
لطفاًکسانی که با این شرایط از شاتل استفتده می کنن در جواب دادن فعال تر باشن...
دوست من شما مودم رو برای چه فضایی میخواین؟ متاسفانه شاتل از بعضی از مودم ها پشتیبانی نمیکنه البته این دلیل بر ای نیست که شما نتونین از اون مودم استفاده کنین فقط پشتیبان های آن اطلاعی در مورد این مودم ندارند که به شما راهنمایی جهت کانفیگ کردن بدن
من خودم از Linksys wag120n استفاده میکنم برای یکی از دوستامم که از شاتل سرویس گرفته همین رو خریدم که شاتل گفت پشتیبانی نداره ولی من تنظیمش کردم و الان داره استفاده میکنه
باید ببینی حدود قیمتی که میخوای بدی چقدر تا بتونیم راهنماییت کنیم برای بهترین انتخاب
شاتل فقط زولتریکس پشتیبانی می کنه که بدون وایرلسو می ده 60000 تومن که واضحه به صرفه نیست. فکر نمی کنم تنظیمات مودم خیلی پیچیده باشه. درسته؟
حدود قیمت 50 تا 80 تومنو در نظر بگیرین. مثلاً am 604 asus فکر کنم تو این رنج باشه...
نقل قول:
من برای مصرف خونگی می خوام و وایرلسو برای لپتاپ (البته در آینده) و موبایل.نقل قول:
نوشته شده توسط poiqwe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، من "ای دی اس ال" شاتل حریدم ولی گفتم مودم نمی خوام. الان چه مودمی بخرم که هم بتونم ار شاتل استفاده کنم هم تنظماتش پیچیده نباشه. ترجیحاً وایرلس و روتر هم داشته باشه.
لطفاًکسانی که با این شرایط از شاتل استفتده می کنن در جواب دادن فعال تر باشن...
دوست من شما مودم رو برای چه فضایی میخواین؟ متاسفانه شاتل از بعضی از مودم ها پشتیبانی نمیکنه البته این دلیل بر ای نیست که شما نتونین از اون مودم استفاده کنین فقط پشتیبان های آن اطلاعی در مورد این مودم ندارند که به شما راهنمایی جهت کانفیگ کردن بدن
من خودم از Linksys wag120n استفاده میکنم برای یکی از دوستامم که از شاتل سرویس گرفته همین رو خریدم که شاتل گفت پشتیبانی نداره ولی من تنظیمش کردم و الان داره استفاده میکنه
باید ببینی حدود قیمتی که میخوای بدی چقدر تا بتونیم راهنماییت کنیم برای بهترین انتخاب
شاتل فقط زولتریکس پشتیبانی می کنه که بدون وایرلسو می ده 60000 تومن که واضحه به صرفه نیست. فکر نمی کنم تنظیمات مودم خیلی پیچیده باشه. درسته؟
حدود قیمت 50 تا 80 تومنو در نظر بگیرین. مثلاً am 604 asus فکر کنم تو این رنج باشه...
سلام
اگر امکان داره در مورد تنظیمات مودم alfex-wifi 2000 با پرت lan یک سری توضیحات مفصل همراه با عکس به ما بدید
Last edited by HOSEIN20066; 17-08-2010 at 15:49.
دوستان سلام میخوام مودم بیگرم ولی من چند وقت پیش دربار مودم هایی که حافظه دارن شنیده بودم که بدون دخالت کامپیوتر در حالت خاموش سیستم میتون خدشون دانلود کنن ارزون ترن ای مودم ها چی اگر امکانش هست معرفی کنید؟
دوستم من مودم linksys wag120N خیلی مودم خوبیه قیمتشم اگه از پایتخت بخری 72-75 که من خودم 72 خریدم
کانفیگ کردنش هم کار بسیار راحتیه فقط چند تا گزینه رو خودت باید تغییر بدی بقیه رو خودش به صورت پیشفرض در حالت اتوماتیک قرار داده با شاتل هم کاری نداشته باش یوزر و پس رو بگیر ازشون من خودم راهنماییت میکنم![]()
دوست من تنظیم مودم کار سختی نیست ولی شما یه عکس از منوی setuo مودم بزارین تا من بهتون بگم چجوری اون رو تنظیم کنین
دو هفته پیش پاساژ ایران میدادن 68 . شاید ارزونتر هم شده باشه. مودم داره بدجور ارزون میشه . مودم وایمکس بیاد تو بازار از این هم ممکنه ارزونتر بشه.
ئوست من ممنون از راهنماییت.لینکسیس که وضهش معلومه و ختما مدلی رو که گفتی در نظر می گیرم، ئر مورد بقیه مارکها و مدلها چی مثل همون ایسوس 604آم که گفتم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)