تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: منبع اگزوز

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض منبع اگزوز

سلام میخواستم بدونم منبع اگزوزاسپرتی هست که دارای تنظیم صدا باشه یعنی اینکه هر وقت خواستیم صدا بده هر وقت نخواستیم بره رو حالت معمولی یا کلا یه چیز تو این مایه ها !

tnx
    Last edited by isbn; 16-08-2010 at 17:24.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم منبع اگزوزاسپرتی هست که دارای تنظیم صدا باشه یعنی اینکه هر وقت خواستیم صدا بده هر وقت نخواستیم بره رو حالت معمولی یا کلا یه چیز تو این مایه ها !

tnx
    کسی نیست کمکی بده؟

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

منبع های اسپرت معمولی که اینجوری نیستند..
    اما منبع های اسم و رسم دار اصل مثل Remus و Super Sprint بیشترشون دارای silencer یا همون صدا خفه کن هستن ...
    پیشنهاد میکنم اگر واقعا علاقه داری و میخوایی منبع اگزوز اسپرت بخری، یه چیز کیفیتی بخر.
    ست های حرفه ای سوپر اسپرینت که شامل هدرز و منبع و انباری میشن واقعا گرون، اما صدای کم خیلی کیفیتی و دلنشینی دارند. معمولاً تو دورهای پایین اصلا صدا نمیدن فقط با تخته کردن گاز صداشون درمیاد که یه مزیته.

4. این کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

منبع های اسپرت معمولی که اینجوری نیستند..
    اما منبع های اسم و رسم دار اصل مثل Remus و Super Sprint بیشترشون دارای silencer یا همون صدا خفه کن هستن ...
    پیشنهاد میکنم اگر واقعا علاقه داری و میخوایی منبع اگزوز اسپرت بخری، یه چیز کیفیتی بخر.
    ست های حرفه ای سوپر اسپرینت که شامل هدرز و منبع و انباری میشن واقعا گرون، اما صدای کم خیلی کیفیتی و دلنشینی دارند. معمولاً تو دورهای پایین اصلا صدا نمیدن فقط با تخته کردن گاز صداشون درمیاد که یه مزیته.

والا تو همین tt همین مارک remus هست برا فروش 45 تومن اما نمیدونم خفه کن داره یا نه
    حالا این خفه کن چی کار میکنه ؟
    ممنون

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

والا تو همین tt همین مارک remus هست برا فروش 45 تومن اما نمیدونم خفه کن داره یا نه
    ممنون
    اتفاقا من هم تو فکرم بود واسه 206 خودم اون منبع رو بگیرم، اما میترسیدم صداش زیاد باشه و پلیس گیر بده

7. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اینجوریش که صدا خفه کن داشته باشه ندیدم تا حالا اگه پیدا کردید به ما هم امار بدید الان که نمیشه بست سه سوته ماشین میبرن پارکینگ

9. این کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بعضی منبع ها میشه صداش را تغیر داد اما نمیشه خفش کرد بگردی گیرت میاد تو بازار

ممنون
    نه نداره

11. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آره دقیقا هم مشکل پلیس هست هم اینکه بلاخره یه جاهایی دیگه میزه زو اعصاب آدم مثل ترافیک و مسافرت . فرض کن تو جاده اصفهانی یه سره صدا بده مخت .......... میشه

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

منبـع های remus که در TT فروخته میشند صدا خفه کن ندارن... من منظورم منبع های حرفه ای و گران قیمت این مارک بو...
    من با فروشنده رفیق هستم و صدای منبع رو روی ماشین خودش شنیدم... صدای بم کیفیتی و قشنگی داره... این دیگه به نحوه ی رانندگیت بستگی داره؛ اگر همش تخته گاز میری و معکوس میدی احتمال شناسایی ماشین خیلی بالا میره..
    آره دقیقا هم مشکل پلیس هست هم اینکه بلاخره یه جاهایی دیگه میزه زو اعصاب آدم مثل ترافیک و مسافرت . فرض کن تو جاده اصفهانی یه سره صدا بده مخت .......... میشه
    شما وقتی منبع رو می خری و برای نصب میری اگزوزساز، پشتش یه لوله جوش میدن که 2 تا پیچ میخوره ... (دقیقا مثل منبع فابکریک پراید) ... از این به بعد هر وقت خواستی منبع رو باز کنی میری زیر مشین 2 تا پیچ رو باز میکنی منبع فابریک رو جا میزنی .... فقط احتیاج به چاله داری!

موفق باشید
    Last edited by p3yman_xl; 17-08-2010 at 07:41.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

منبـع های remus که در TT فروخته میشند صدا خفه کن ندارن... من منظورم منبع های حرفه ای و گران قیمت این مارک بو...
    من با فروشنده رفیق هستم و صدای منبع رو روی ماشین خودش شنیدم... صدای بم کیفیتی و قشنگی داره... این دیگه به نحوه ی رانندگیت بستگی داره؛ اگر همش تخته گاز میری و معکوس میدی احتمال شناسایی ماشین خیلی بالا میره..
    شما وقتی منبع رو می خری و برای نصب میری اگزوزساز، پشتش یه لوله جوش میدن که 2 تا پیچ میخوره ... (دقیقا مثل منبع فابکریک پراید) ... از این به بعد هر وقت خواستی منبع رو باز کنی میری زیر مشین 2 تا پیچ رو باز میکنی منبع فابریک رو جا میزنی .... فقط احتیاج به چاله داری!

موفق باشید

وضع رانندگی من همینه که گفتی
    پس فک کنم بی خیال شم بهتره

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •