تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 475 از 503 اولاول ... 375425465471472473474475476477478479485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,741 به 4,750 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

امروز یه GM رو شانسی تو فروم پیدا کردم که داشت تو chat box شر میگفت بهش مث کنه چسبیدم که این ticket منو چک کنه بهش شماره دادم.خدا کنه یه کاری واسم کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عرفان
    امروز یکی رو تو DD1 کشتم اسمش -Pedram- بود.ببین طرف کیه؟
    امیدوارم رو conti بوده باشه ...

این همونه ایرانیه که گفتم یه بار UM55 ش رو بن کردن . دوباره از اول شروع کرد الان دوباره 52-3 باید باشه um فایتر.
    خواهرش هم بازی می کنه pooneh_hm پریسته لول 55 .

بچه های خیلی خوبین ...

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

امروز یه GM رو شانسی تو فروم پیدا کردم که داشت تو chat box شر میگفت بهش مث کنه چسبیدم که این ticket منو چک کنه بهش شماره دادم.خدا کنه یه کاری واسم کنه.
    یه چند تا نکته ای که می دونم می گم !
    معمولا هر سرور GM مخصوص خودش رو داره و GM ها هر کدوم وظیفه خاصی دارن ! نمیشه رندم خر یکی رو بگیری.
    این GS ها هم با هم فرق دارن ! بعضی GS ها مفت نمیارزن و بخاطر راهنمایی Nub ها و مسائل کوچیک یه مدت GS میشن و آخر هم عنوان رو از دست میدن ! اینجور GS ها کمکی نمی تونن بهت بکنن. ولی بعضی GS خفن خرشون میره !
    مخصوصا GS ها قدیمی Lailah ! من وقتی Sonic Walker خودم رو اشتباهی NPC کردم به GS Nambi گفتم ، گفت Ticket بفرست حداقل 3 روز بعد بررسی می کنن ! شایدم 1 هفته طول بکشه ! بعد به GS Corax گفتم که از GS هایی هست که خرش میره ، گفت Ticket بفرست شماره Ticket رو بده من 3 ساعت دیگه با GM قرار دارم ، باهاش صحبت می کنم که Walker رو پس بده.
    من غروب بود walker رو NPC کردم شب corax صحبت کرد با GM فرداش که ON شدم دیدم Walker رو برگردونده ! تازه Ticket رو هم اشتباهی با اکانت دوم داده بودم و فقط از روی اسم کراکترم پیگیری کرد!
    تو گیلد ما ظاهرا غیر Glyph بقیه GS ها از این GS آیکی ها هستن خود Glyph هم زیاد خفن نیست ولی تنها راهی که کارت رو سریع تر رسیدگی کنن همینه که GS پیگیر کارت باشه ، GM ها به حرف ما گوش نمی کنن. و متاسفانه ظاهرا GM که واسه Gaia کار می کنه خیلی داغونه و مثل GM Tactic آدم باحالی نیست که به فکر مظلومین باشه lol

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

امیدوارم رو conti بوده باشه ...

این همونه ایرانیه که گفتم یه بار UM55 ش رو بن کردن . دوباره از اول شروع کرد الان دوباره 52-3 باید باشه um فایتر.
    خواهرش هم بازی می کنه pooneh_hm پریسته لول 55 .

بچه های خیلی خوبین ...
    یادم نمیاد تو کدوم گیلد بود.بگو بیاد صحبت کنیم بشناسیمشون.بنده خدا رو 1 shot کردم.بعد که کشته شد اسمشو
    خوندم دیدم ای دل غافل ایرانیه که.
    البته تا حالا با احسان برخورد نداشتم.فکر نکنم تا حالا کشته باشمش.
    ولی عرفان رو چند بار اشتباهی کشتم.اشتباهی بوده ها P:
    من اسم نگاه نمیکنم.شرمنده.
    اگه دیدیشون آدرس فروم رو بهشون بده بیان اینجا.

فقط خدا کنه کار مجتبی ردیف شه.خدا وکیلی دست و دلم به بازی نمیره.

---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------

یه چند تا نکته ای که می دونم می گم !
    معمولا هر سرور GM مخصوص خودش رو داره و GM ها هر کدوم وظیفه خاصی دارن ! نمیشه رندم خر یکی رو بگیری.
    این GS ها هم با هم فرق دارن ! بعضی GS ها مفت نمیارزن و بخاطر راهنمایی Nub ها و مسائل کوچیک یه مدت GS میشن و آخر هم عنوان رو از دست میدن ! اینجور GS ها کمکی نمی تونن بهت بکنن. ولی بعضی GS خفن خرشون میره !
    مخصوصا GS ها قدیمی Lailah ! من وقتی Sonic Walker خودم رو اشتباهی NPC کردم به GS Nambi گفتم ، گفت Ticket بفرست حداقل 3 روز بعد بررسی می کنن ! شایدم 1 هفته طول بکشه ! بعد به GS Corax گفتم که از GS هایی هست که خرش میره ، گفت Ticket بفرست شماره Ticket رو بده من 3 ساعت دیگه با GM قرار دارم ، باهاش صحبت می کنم که Walker رو پس بده.
    من غروب بود walker رو NPC کردم شب corax صحبت کرد با GM فرداش که ON شدم دیدم Walker رو برگردونده ! تازه Ticket رو هم اشتباهی با اکانت دوم داده بودم و فقط از روی اسم کراکترم پیگیری کرد!
    تو گیلد ما ظاهرا غیر Glyph بقیه GS ها از این GS آیکی ها هستن خود Glyph هم زیاد خفن نیست ولی تنها راهی که کارت رو سریع تر رسیدگی کنن همینه که GS پیگیر کارت باشه ، GM ها به حرف ما گوش نمی کنن. و متاسفانه ظاهرا GM که واسه Gaia کار می کنه خیلی داغونه و مثل GM Tactic آدم باحالی نیست که به فکر مظلومین باشه lol
    اتفاقا خر Glyph میره.جای خواهری خانم خوبیم هست.خواهری که چه عرض کنم.مادری.
    Cto هی ریست میشد.Blade گفت به Glyph بگیم. Glyph همون جا Tactic رو summon کرد تا بررسی کنه.
    Glyph بهترین و محبوب ترین و پرنفوذترین GS گایا هست.زن خوبیم هست.اگه بخواد کاری کنه می تونه.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

Cto هی ریست میشد.Blade گفت به Glyph بگیم. Glyph همون جا Tactic رو summon کرد تا بررسی کنه.
    Glyph بهترین و محبوب ترین و پرنفوذترین GS گایا هست.زن خوبیم هست.اگه بخواد کاری کنه می تونه.
    آره. منم گفتم که تو gaia فقط این هست. ولی در حد Corax نیست. Corax جز GS های اولیه بازی بود که از زمان شروع بازی تو Lailah بود و از GS هایی اصلی بود که مپ های جدید و مب های جدید و تغییر اسکیل ها رو انجام می دادن. تو Forum شایا رو هم در مورد Orc/pag اگه خوب دنبال می کردم کلا 2 تا GS بودن که در مورد اسکیل ها و Build ها حرف آخر رو میزدن یکیش Corax بود.
    حدود 4 یا 5 ماه پیش در مورد تغییر اسکیل ها گفته بود که می خوان یه جوری بشه بیشتر به سمت بهتر شدن pvp 30 بشه که نشد lol
    ادم نمیاد تو کدوم گیلد بود.بگو بیاد صحبت کنیم بشناسیمشون.بنده خدا رو 1 shot کردم.بعد که کشته شد اسمشو
    کاظم راست میگه ! بگین این ایرانی هایی که تو بازی هستن بیان فروم و صحبت کنن ! من این ارشام رو گفتم گفت میام میام ولی نمیاد !
    صحبت کردن باعث میشه بازی بیشتر بچسبه.

راستی جدیدا چرا اینقدر pvper های لایتی با رید +20 تایی میریزن سر گریندر های ما ؟!! دیروز یه سره PP بود ولی نمی تونستیم گریند کنیم هی یه لشکر میریخت سرمون ما رو می کشتن جالب اینکه با LEGION ها کاری ندارن ! منم لباس ندارم حریف هیچ کس نمیشم lol
    ولی خداییش ترکیدم ! 3 روزه لول 50 رو 56 و 40% رسوندم ! تازه پارتی های ما اکثرا داغونه. DD های خوب ما حاضر نمیشن بیان پارتی و می خوان solo کنن یا Duo با یه DD دیگه . بزور پارتی درست می کنیم. اگه EP5 هم بیاد که 100 نفر همزمان می خوان گریند کنن. معلوم نیست چی میشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آره. منم گفتم که تو gaia فقط این هست. ولی در حد Corax نیست. Corax جز GS های اولیه بازی بود که از زمان شروع بازی تو Lailah بود و از GS هایی اصلی بود که مپ های جدید و مب های جدید و تغییر اسکیل ها رو انجام می دادن. تو Forum شایا رو هم در مورد Orc/pag اگه خوب دنبال می کردم کلا 2 تا GS بودن که در مورد اسکیل ها و Build ها حرف آخر رو میزدن یکیش Corax بود.
    حدود 4 یا 5 ماه پیش در مورد تغییر اسکیل ها گفته بود که می خوان یه جوری بشه بیشتر به سمت بهتر شدن pvp 30 بشه که نشد lol
    ادم نمیاد تو کدوم گیلد بود.بگو بیاد صحبت کنیم بشناسیمشون.بنده خدا رو 1 shot کردم.بعد که کشته شد اسمشو
    کاظم راست میگه ! بگین این ایرانی هایی که تو بازی هستن بیان فروم و صحبت کنن ! من این ارشام رو گفتم گفت میام میام ولی نمیاد !
    صحبت کردن باعث میشه بازی بیشتر بچسبه.

راستی جدیدا چرا اینقدر pvper های لایتی با رید +20 تایی میریزن سر گریندر های ما ؟!! دیروز یه سره PP بود ولی نمی تونستیم گریند کنیم هی یه لشکر میریخت سرمون ما رو می کشتن جالب اینکه با LEGION ها کاری ندارن ! منم لباس ندارم حریف هیچ کس نمیشم lol
    ولی خداییش ترکیدم ! 3 روزه لول 50 رو 56 و 40% رسوندم ! تازه پارتی های ما اکثرا داغونه. DD های خوب ما حاضر نمیشن بیان پارتی و می خوان solo کنن یا Duo با یه DD دیگه . بزور پارتی درست می کنیم. اگه EP5 هم بیاد که 100 نفر همزمان می خوان گریند کنن. معلوم نیست چی میشه.

پروفشنال ehsan_rx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با Res نرمال که نمیشه pvp کرد ... البته یه چند باری اومدم ولی باهم pvp نداشتیم
    Last edited by ehsan_rx1; 18-08-2010 at 12:49.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

EP5 نیومد هه هه
    GM ها دوباره چرت گفتن.

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

EP5 نیومد هه هه
    GM ها دوباره چرت گفتن.
    دیگه دارن چوپان دروغگو میشن.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مجتبی بازی رو بیخیال شدی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •