تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 123 اولاول ... 125258596061626364656672112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1228

نام تاپيک: ✔ رفع اشکال سوالات درسی مباحث مقاطع دبیرستان و پیش دانشگاهی و کنکوری ها

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

اینقد به موازنه گیر نده چیز زیاد مهمی نیست همون چند تا تست از مبتکران بزن و چند تا چیز مهم هست تو کتاب حفظ کن مثل سوختن اوکتان و تجزیه پتاسیم نیترات تو دمای بالای 500 درجه (شیمی پیش) که وقت گیرن !
    تو کتابا هم الکی موازنه بار میدن که تو کنکور نمیاد فقط یه قسمت الکتروشیمی هست که زیاد به این هم ربط نداره !
    راست می گی. یه دفعه چوبش رو خوردیم. برا امتحان نهایی اینقدر رو نقطه بحرانی بحث کردیم، آخرش نیومد. ( و خیلی مباحث مهم دیگه هم نیومد. )
    البته کتاب شیمی 3 من ویراست سوم هست، برای همین روش موازنه رو تو آموزش آورده بود، رفتم کتاب تست دوستم رو گرفتم کامل تو اون شرح داده بود ( ویراست چهارم ). حالا فول شدم. ممنون از همه.

---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------

یه سوال عربی : اٍنَ یوم الفصل میقاتهم اجمعین

تو سوال بالا ( منهج درس سوم ) ، یوم نقش اسم ان رو داره یا مفعول فیه؟

2. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 1731's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

یک سوال جبر خیلی آسون:
    در کیسه ای ۷ توپ متمایز وجود دارد.یک توپ به تصادف از آن خارج کرده و بدون مشاهده آن را کنار می گزاریم.سپس توپ دیگری خارج کرده آن را مشاهده می کنیم.فضای نمونه این آزمایش چند عضو دارد؟

حل گزینه ۲:چون اطلاعی از خروج مهره دوم در دست نیست٬ پس توقع ما در خروج مهره دوم تغییر نکرده است.یعنی ما همچنان توقع خروج هر ۷ مهره را داریم.پس فضای نمونه ای ۷ عضوی است.

اشکال من:مگه دفعه اول یک مهره رو کنار نزاشتیم؟ خب ۶ مهره تو کیسه می مونه دیگه!نه؟
    ببین اگه 7 تا مهره داشته باشیم به رنگ های رنگین کمان، بعد 6 تا مهره رو بدون این که ببینیم کنار بگذاریم
    مهره هفتم چه رنگ هایی میتونه باشه؟
    -ممکنه آبی باشه
    -ممکنه قرمز باشه
    -
    -
    -
    -
    -

می بینی که 7 تا امکان وجود داره پس فضای نمونه ای 7 تا است و عوض نشده

---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------

نقش اسم ان رو داره

چون جمبه ای که با ان شروع میشه 2 جزء اصلی داره
    به درستی که روز، وعده گاه است.
    پس روز نقش اصلی رو داره
    به درستی که روز فصل وعده گاه دیدار همه شان است.
    در ضمن کلمه "در" رو به هیج وجه در ترجمه نمیشه گنجاند.

4. 2 کاربر از 1731 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ninjai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ● ! NiHon ☼

پيش فرض

یه نکته : کلماتی مثل صباح - یوم - لیل و ... فقط وقتی مفعول فیه هستن که نقش دیگه ای نداشته باشن .
    Last edited by Ninjai; 16-08-2010 at 20:17.

6. 2 کاربر از Ninjai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

یه سئوال از بخش 4 فیزیک 2 داشتم . از کجا باید تشخیص داد که تو مسئله باید cos نوشت یا sin . مثلا کار نیروی وزن ، من تو چند تا مسئله دیدم که یه بار نوشته بود mglsin30 ، یه بار هم نوشته بود cos0 درجه . این زاویه هارو چجوری باید تشخیص داد . چطوری باید فهمید که باید از sin استفاده کرد یا cos .??????؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

از مجهولات مسئله استفاده کن . باید امتحان کنی که وقتی sin یا cos حساب میکنی حداقل باید 1 مجهول داشته باشی. در بعضی موارد ممکنه هر دو موردش رو بتونی استفاده کنی .
    Last edited by nits; 19-08-2010 at 22:33.

پروفشنال Ninjai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ● ! NiHon ☼

پيش فرض

یه سئوال از بخش 4 فیزیک 2 داشتم . از کجا باید تشخیص داد که تو مسئله باید cos نوشت یا sin . مثلا کار نیروی وزن ، من تو چند تا مسئله دیدم که یه بار نوشته بود mglsin30 ، یه بار هم نوشته بود cos0 درجه . این زاویه هارو چجوری باید تشخیص داد . چطوری باید فهمید که باید از sin استفاده کرد یا cos .??????؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من فکر کنم مشکل شما تو تجزیه بردار ها باشه .

مثلا تو این عکس ااگه R رو در راستای x تجزیه کنیم میشه Rcosa و در راستای y میشه Rsina . یعنی راستای نزدیک زاویه ،همیشه کسینوسه . برای کار هم باید نیروی وزن رو روی بردار جابجایی (در اینجا L) تجزیه کنین که میشه مثلا
    mg sin * L

اگه مشکل برطرف نشد خود مساله ای رو که مشکل دارین اینجا بنویسین.
    موفق باشین

10. این کاربر از Ninjai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

برای این که بشه هر برداری رو راحت با بردار های دیگه جمع یا کم کرد، کافیه همونطور که دوستمون گفتن، به دو عامل تشکیل دهنده تجزیه بشن. تو شکلی که دوستمون کشیدن، نیروی وزن با محور y و مثلا نیروی اصطکاک قسمتیش با محور x مقابله می کنه. خب اگه با توضیحات دوستمون که خیلی راحت براتون شرح دادن، متوجه شدین، که خیلی خوبه، اگر نه طوماری که من نوشتم رو هم بخون، فقط امیدوارم بیشتر سردرگمت نکنه. فقط به عکس توجه کن:

تو شکل زیر همه چیز معلومه. تفاوتش تو اینه کدوم زاویه رو بهت داده باشه. اگر زاویه سطح شیبدار بهت داده باشه، برای تجزیه بردار ( مثلا نیروی عمودی تکیه گاه ) از عبارت سمت راست تساوی ها استفاده می کنی، اگر هم زاویه 60 درجه ای که تو شکل هست رو بهت داده( یعنی زاویه سطح شیبدار با محور قائم)، خب از عبارت سمت چپ تساوی استفاده می کنی. البته نمی خواد از حفظ کنی، باید بفهمی که الان تو اون بردار که تجزیه کردیم، کدوم خط رو x فرض کردیم کدوم y. مثلا الان من برای عبارت سمت چپ محور افقی رو محور x فرض کردم پس اونی که زاویه بهش چسبیده، می شه محور cos و حالا اگر 30 درجه رو که زاویه سطح شیبدار با افق هست رو انتخاب کنیم، محور قانم می شه محور x یا همون محور cos. پس برای همین تو مسائلی که از زاویه سطح صحبت به میون اومده، برای مقابله با نیروی وزن از R.cosx استفاده می شه(همون عبارت سمت راست تساوی). برای بدست آوردن زاویه ها هم همونطور که رو شکل نشون دادم، اول از اون نمودار خط رو ببر و ببین کجا و چند درجه قطع می کنه و طبق خطوط موازی و مورب می فهمی کدوم 60 درجه و کدوم 30 درجه است.

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

برای این که بشه هر برداری رو راحت با بردار های دیگه جمع یا کم کرد، کافیه همونطور که دوستمون گفتن، به دو عامل تشکیل دهنده تجزیه بشن. تو شکلی که دوستمون کشیدن، نیروی وزن با محور y و مثلا نیروی اصطکاک قسمتیش با محور x مقابله می کنه. خب اگه با توضیحات دوستمون که خیلی راحت براتون شرح دادن، متوجه شدین، که خیلی خوبه، اگر نه طوماری که من نوشتم رو هم بخون، فقط امیدوارم بیشتر سردرگمت نکنه. فقط به عکس توجه کن:

تو شکل زیر همه چیز معلومه. تفاوتش تو اینه کدوم زاویه رو بهت داده باشه. اگر زاویه سطح شیبدار بهت داده باشه، برای تجزیه بردار ( مثلا نیروی عمودی تکیه گاه ) از عبارت سمت راست تساوی ها استفاده می کنی، اگر هم زاویه 60 درجه ای که تو شکل هست رو بهت داده( یعنی زاویه سطح شیبدار با محور قائم)، خب از عبارت سمت چپ تساوی استفاده می کنی. البته نمی خواد از حفظ کنی، باید بفهمی که الان تو اون بردار که تجزیه کردیم، کدوم خط رو x فرض کردیم کدوم y. مثلا الان من برای عبارت سمت چپ محور افقی رو محور x فرض کردم پس اونی که زاویه بهش چسبیده، می شه محور cos و حالا اگر 30 درجه رو که زاویه سطح شیبدار با افق هست رو انتخاب کنیم، محور قانم می شه محور x یا همون محور cos. پس برای همین تو مسائلی که از زاویه سطح صحبت به میون اومده، برای مقابله با نیروی وزن از R.cosx استفاده می شه(همون عبارت سمت راست تساوی). برای بدست آوردن زاویه ها هم همونطور که رو شکل نشون دادم، اول از اون نمودار خط رو ببر و ببین کجا و چند درجه قطع می کنه و طبق خطوط موازی و مورب می فهمی کدوم 60 درجه و کدوم 30 درجه است.

موفق باشید
    ممنون از توضیحاتی که دادین ولی من بازم گیج شدم . الان مثالی که شما زدین پیچیده نیست ، اینارو میشه فهمید ولی تو بعضی از سئوال ها که باید از قضیه ی کار و انرزی استفاده کرد و کل کارهایی که روی جسم رو سطح شیب دار حساب کرد ، زاویه قرو قاطی میشن اصلا معلوم نیست چه خبره . یا تو مسئله هایی شبیه شکل شما .

نمیدونم باید چطوری این شکل رو مثل شما رسم کنم، با موبایل هم که عکس میگیری تار میفته . شما چطوری این شکل هارو میکشی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

من کتاب تست شیمی 2 و 3 مبتکران رو دارم، احتمالا پیش رو هم همین بگیرم، ولی آموزشش فکر نکنم وقت کنم بخونم.
    حالا از اینها بگذریم. کسی نیست برامون توضیح بده، چطور سریع موازنه کنیم؟
    می گم کتابش رو اصلا خوندی؟
    شوخی کردم. اگه اونقسمت رو دیده باشی، نوشته آموزشش رو تو کتاب اموزش شیمی بخونید و اون مربع ها که راه حل نیست.
    من دو راه بلدم. یکی معادله نویسی . یکی هم همین روش وارسی ولی یکم سرعتی ترش.
    ولی بازم اینا وقتگیرن. می خوام ببینم روش دیگه ای سراغ ندارین؟ اصلا خود بهمن خان چی گفته تو کتاب آموزشش؟ همونو بگین. ممنون

من ميترسم كه اين وحيد مثل بحث نقطه بحراني دوباره فتنه ايي به پا كنه كه همموم گردش به چشممون بره

حالا بدون شوخي بنظر ميرسه كه برا موازنه واكنش ها ما در پيش هم يه راه حل يا مبحث ديگه داريم كه ميگن راحتتره نسبت به روش وارسي و سريعتر .

من هنوز نرفتم ببينم چه خبره فقط شنيدم . تحقيق كنم برا همتون توضيح ميدم .

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

من بیشتر این قسمت که باید بفهمم که کدوم خط رو x فرض کنم واون یکی رو y موندم . این رو چجوری باید فهمید . من الان تو زیاد تست هایی که میبینم اون خطی که چسبیده به زاویه ی الفا رو cos گرفته . تو همه ی مسئله ها باید این کار رو کرد یعنی خطی که چسبیده به زاویه ی الفا رو cos گرفت و اون یکی رو sin ؟
    (حتما الان میگین گیر چه ادم خنگی افتادیما) خودتون ببخشید دیگه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •