سلام
كسپر من موقع اسكن 7-8 ساعت سر يه فايل dll گير كرده
بازم امتحان كردم و 2باره همون جا گير ميكنه
دليلش چيه؟
سلام
كسپر من موقع اسكن 7-8 ساعت سر يه فايل dll گير كرده
بازم امتحان كردم و 2باره همون جا گير ميكنه
دليلش چيه؟
Last edited by salmanam; 16-08-2010 at 14:25.
سلام دوست عزیز
میشه واضح تر بگید ؟
اگه امکان داره عکس بگذارید ؟
منظورتونو کامل متوجه نشدم ! پیام اخطار نرم افزار چیه ؟
سلام به همگی دوستان . یک ماه قبل کاسپر اینترنت سکیوریتی نصب کردم و با لایسنس هایی که تو نت پیدا کردم فعلا فعال شده و اپیت هم میشه . اما چندروز قبل موقع ویروس یابی یه پیغام بهم داد که برای پاک کردن ویروس نیاز به نصب یه نرم افزار دیگه دارم از لینکش استفاده کردم و نرم افزاری با اسم antivirus GT رو دان کردم و بعدش هم نصب . اسکن که کردم 22 تا ویروس پیدا کرد حالا وقتی میخوام پاکشون کنم میگه باید پول بدی و لایسنس بخر ی. چیکار کنم ؟؟؟هر چقدر سرچ کردمک موفق نشدم کرک یا سریالی براش پیدا کنم . داخل add\remove هم نیست که remove کنم . دوستان کمک کنن لطفا بدجوری داره اذیتم میکنه
شما يه آنتي ويروس جعلي رو دانلود كرديد كه خود اون ويروس هست براي كسب اطلاعات بيشتر به اينجا مراجعه كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ebrahimjan; 21-08-2010 at 12:40.
یک سوال دارم راجع به انتی ویروس کسپراسکای : وقتی یک بار آپدیت میکنی اگر بخوای برای دفعات آتی ازش استفاده کنی و دوباره نیاز به آپدیت نداشته باشد یا اینکه آپدیت شده را به سیستم اشنایی بدهی از چه روشی باید وارد شد؟ با احترام
سلام دوست عزیز
اول از آدرس زیر فولدر temporaryFolder را بر می دارید (که مربوط به آپدیت های جدید میشه) :
X:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Data\Updater\Temporary Files
یک نکته ای : بجای x در آدرس بالا نام درایوی که در آن کسپر نصب هست را قرار دهید.
بعد توسط آموزش تصویری زیر آپدیت را در سیستم دیگر انجام دهید :
موفق باشید.
Last edited by nimanz; 21-08-2010 at 21:06.
با سلام
وقتی میخوام key رو وارد کنم این ارور رو میده دلیلش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من ت مدتي پيش كاسپر2007 آپديت شده توسيستمم داشتم و هر وقت ميخواستم آپديت كنم ميرفتم به سايت كسپر و سه تا فايل رو دانلود مي كردم بعد تا مدتها ميتونستم ازش استفاده كنم ولي حالا از كسپر2011 استفاده ميكنم كه توسايت كسپر چيزي راجع به آپديت آفلاين نيست, چيكار كنم
كسپر 2011 خودش اين امكانو داره كه ابتدا آنلاين دانلود كنه بعد بشه از آپديتها استفاده كرد ولي من اينطوري نميخوا.
![]()
سلام من یه مشکل دارم با آپدیت کسپر 2010بصورت آفلاین. همیشه ارور میدهdata base is obsolete.یه بار تا 100درصد پیش رفت وپیغام داد که ریستار کن ولی بعد ریستار ارور داد .که مشکل چیه چطور میشه حلش کرد؟
سلام
اقا من وقتی از تریال ریست استفاده میکنم هیچ تغییری در کارم نمی کنه!یعنی همون 18 روز که بود،میمونه!
چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)