تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 872 از 1759 اولاول ... 3727728228628688698708718728738748758768829229721372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,711 به 8,720 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه jobin_vm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

شما احتمالا تنظیمات Security Mode خودتون رو در حالت WEP قرار دادید. درسته؟
    حالت WEP از Wireless-N پشتیبانی نمیکنه و چون چون حالت Mixed استاندارد Wireless-N رو هم شامل میشه در نتیجه شما نمیتونید از این دو حالت با رمزنگاری WEP استفاده کنید.
    راه حلش اینه که Security Mode خودتون رو به نسخه های جدیدتر امنیتی یعنی WPA یا WPA2 تغییر بدید که پیشنهاد میکنم حتما اینکار رو بکنید. چون با جمع آوری حدود 10000 تا IV میشه پسورد شما رو -- کرد.
    حتما به حالت WPA2 تغییر حالت بدید. (برای امنیت وایرلس خودتون)

فقط یه چیز دیگه، دستگاه رو بعد از آپدیت ریست کردی دیگه؟ آخه توی دفترچه خیلی روش تاکید شده و اگر اینکارو نکنی عملیات آپدیت کاملا انجام نشده و ممکنه به مشکل برخورد کنی.
    بله ریست کردمش

الان مشکلم با اینی که شما گفتین تغریبا حل شد فقط یه مشکل جدید به وجود اومد اونم وقتی تنظیمات امنیتی رو روی حالت WPA2-Mixed یای WPA2-Personal میزارم وایر لس قطع میشه باید با سیم وصل بشم یه همچین چیزی رو نشون میده

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دقیقا این جوری شده

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آقا من مشکلم حل کردم ایراد از windows بود هنوز تنظیمات قبلی روش بود مرسی از کمک هاتون

4. این کاربر از jobin_vm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

XSS

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

---------- لطفا این پست پاک شه

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بچه ها کسی در مورد مودم های PROLINK چیزی میدونه؟

اینم لینکش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

شما احتمالا تنظیمات Security Mode خودتون رو در حالت WEP قرار دادید. درسته؟
    حالت WEP از Wireless-N پشتیبانی نمیکنه و چون چون حالت Mixed استاندارد Wireless-N رو هم شامل میشه در نتیجه شما نمیتونید از این دو حالت با رمزنگاری WEP استفاده کنید.
    راه حلش اینه که Security Mode خودتون رو به نسخه های جدیدتر امنیتی یعنی WPA یا WPA2 تغییر بدید که پیشنهاد میکنم حتما اینکار رو بکنید. چون با جمع آوری حدود 10000 تا IV میشه پسورد شما رو -- کرد.
    حتما به حالت WPA2 تغییر حالت بدید. (برای امنیت وایرلس خودتون)

فقط یه چیز دیگه، دستگاه رو بعد از آپدیت ریست کردی دیگه؟ آخه توی دفترچه خیلی روش تاکید شده و اگر اینکارو نکنی عملیات آپدیت کاملا انجام نشده و ممکنه به مشکل برخورد کنی.
    اقا منم linkSys 120N دارم و حالت رمز نگاری هم WPA2-PSK هست وآپدیت هم کردم و خودش اتوماتیک ریست شد و آپ شد.
    این جریان فعال شدن N Mode هم من گذاشتم روی Network Mode: N-Only حالا راحت عوض شد ولی فقط دستگاه هایی که N رو پشتیبانی کنن میتونن وصل بشن

---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------

در کل بهترین مد همون Mixed هست نه B/G Mixed

8. 2 کاربر از MILAD99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه avowunique's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یعنی بعد از 3 صفحه جلو اومدن تاپیک کسی نخواسن جواب سوال مارو بده؟
    باشه .... برم من پپپپپپپپس؟
    میرم ها ......
    شما چون از پارس سرویس گرفتی اول زنگ بزن ببین خودشون چه مدم هایی رو ساپورت میکنن بعد از بین اونها تو این تاپیک نظر خواهی کن

---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------

بچه ها کسی در مورد مودم های PROLINK چیزی میدونه؟

اینم لینکش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب چی میخوای بدونی دربارش سوالت چیه

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

شما چون از پارس سرویس گرفتی اول زنگ بزن ببین خودشون چه مدم هایی رو ساپورت میکنن بعد از بین اونها تو این تاپیک نظر خواهی کن

---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------

خوب چی میخوای بدونی دربارش سوالت چیه
    من مودم برای جایی میخوام که 20-30 متر در ازتفاع پوشش بده یعنی 4 طیقه ولی همه در یک راستا

---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------

اقا منم linkSys 120N دارم و حالت رمز نگاری هم WPA2-PSK هست وآپدیت هم کردم و خودش اتوماتیک ریست شد و آپ شد.
    این جریان فعال شدن N Mode هم من گذاشتم روی Network Mode: N-Only حالا راحت عوض شد ولی فقط دستگاه هایی که N رو پشتیبانی کنن میتونن وصل بشن

---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------

در کل بهترین مد همون Mixed هست نه B/G Mixed

من 2دو تا مشکل داشتم به annex توجه نکردم واسه همین تو آپدیت فریم ور به مشکل خورد و تنظیمات امنیتیش رو wep بود الان کاملا مشکلم حل شده

موافقم منم رو mixed گذاشتم

داره خودمونی میشه roma_123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مدل 7904WBRA4 یه مودم-روتر وایرلس با 4 تا پورت lan . کسی میدونه چجوری میشه با این مودم کامپیوتری رو که کارت وایرلس نداره دارای قابلیت وایرلس کرد طوریکه بشه اون کامپیوتر رو با چند تا لپ تاپ شبکه(بی سیم) کرد و اینترنت adsl رو بینشون share کرد؟ الآن مودم با کابل شبکه به کامپیوتر وصله و لپ تاپ هم بصورت بی سیم بهش وصل میشه و تو اینترنت هم میره (با یه کانکشن broadcast با همان یوزر و پسوردی که کانکشن توی کامپیوتر داره)ولی مشکل اینجاست که کامپیوتر و لپ تاپ همزمان به اینترنت adsl وصل نمی شن.وقتی یکیشون وصله اون یکی error691 می ده؟ لطفا کمک کنین!!!!!!!!

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مدل 7904WBRA4 یه مودم-روتر وایرلس با 4 تا پورت lan . کسی میدونه چجوری میشه با این مودم کامپیوتری رو که کارت وایرلس نداره دارای قابلیت وایرلس کرد طوریکه بشه اون کامپیوتر رو با چند تا لپ تاپ شبکه(بی سیم) کرد و اینترنت adsl رو بینشون share کرد؟ الآن مودم با کابل شبکه به کامپیوتر وصله و لپ تاپ هم بصورت بی سیم بهش وصل میشه و تو اینترنت هم میره (با یه کانکشن broadcast با همان یوزر و پسوردی که کانکشن توی کامپیوتر داره)ولی مشکل اینجاست که کامپیوتر و لپ تاپ همزمان به اینترنت adsl وصل نمی شن.وقتی یکیشون وصله اون یکی error691 می ده؟ لطفا کمک کنین!!!!!!!!

برای اینه که مودمتون رو در حالت Bridge قرار دادید. در این حالت فقط یک کامپیوتر میتونه با استفاده از کانکشنی که تو ویندوز ساختید به اینترنت وصل شه.
    برای حل مشکل Encapsulation مودم رو باید در حالت PPPoE قرار بدید و یوزرنیم و پسورد رو داخل خود مودم ست کنید. اینجوری اینترنت از داخل خود مودم شیر میشه و هر کی به AP کانکت کنه مستقیما به اینترنت وصل میشه، حالا میخواد با کابل به مودمتون وصل شده باشه یا بصورت وایرلس.

13. 3 کاربر از XSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •