بله ریست کردمش
الان مشکلم با اینی که شما گفتین تغریبا حل شد فقط یه مشکل جدید به وجود اومد اونم وقتی تنظیمات امنیتی رو روی حالت WPA2-Mixed یای WPA2-Personal میزارم وایر لس قطع میشه باید با سیم وصل بشم یه همچین چیزی رو نشون میده
![]()
بله ریست کردمش
الان مشکلم با اینی که شما گفتین تغریبا حل شد فقط یه مشکل جدید به وجود اومد اونم وقتی تنظیمات امنیتی رو روی حالت WPA2-Mixed یای WPA2-Personal میزارم وایر لس قطع میشه باید با سیم وصل بشم یه همچین چیزی رو نشون میده
![]()
آقا من مشکلم حل کردم ایراد از windows بود هنوز تنظیمات قبلی روش بود مرسی از کمک هاتون
بچه ها کسی در مورد مودم های PROLINK چیزی میدونه؟
اینم لینکش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا منم linkSys 120N دارم و حالت رمز نگاری هم WPA2-PSK هست وآپدیت هم کردم و خودش اتوماتیک ریست شد و آپ شد.
این جریان فعال شدن N Mode هم من گذاشتم روی Network Mode: N-Only حالا راحت عوض شد ولی فقط دستگاه هایی که N رو پشتیبانی کنن میتونن وصل بشن
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
در کل بهترین مد همون Mixed هست نه B/G Mixed
شما چون از پارس سرویس گرفتی اول زنگ بزن ببین خودشون چه مدم هایی رو ساپورت میکنن بعد از بین اونها تو این تاپیک نظر خواهی کن
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------
خوب چی میخوای بدونی دربارش سوالت چیه
من مودم برای جایی میخوام که 20-30 متر در ازتفاع پوشش بده یعنی 4 طیقه ولی همه در یک راستا
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
من 2دو تا مشکل داشتم به annex توجه نکردم واسه همین تو آپدیت فریم ور به مشکل خورد و تنظیمات امنیتیش رو wep بود الان کاملا مشکلم حل شده
موافقم منم رو mixed گذاشتم![]()
مدل 7904WBRA4 یه مودم-روتر وایرلس با 4 تا پورت lan . کسی میدونه چجوری میشه با این مودم کامپیوتری رو که کارت وایرلس نداره دارای قابلیت وایرلس کرد طوریکه بشه اون کامپیوتر رو با چند تا لپ تاپ شبکه(بی سیم) کرد و اینترنت adsl رو بینشون share کرد؟ الآن مودم با کابل شبکه به کامپیوتر وصله و لپ تاپ هم بصورت بی سیم بهش وصل میشه و تو اینترنت هم میره (با یه کانکشن broadcast با همان یوزر و پسوردی که کانکشن توی کامپیوتر داره)ولی مشکل اینجاست که کامپیوتر و لپ تاپ همزمان به اینترنت adsl وصل نمی شن.وقتی یکیشون وصله اون یکی error691 می ده؟ لطفا کمک کنین!!!!!!!!
برای اینه که مودمتون رو در حالت Bridge قرار دادید. در این حالت فقط یک کامپیوتر میتونه با استفاده از کانکشنی که تو ویندوز ساختید به اینترنت وصل شه.
برای حل مشکل Encapsulation مودم رو باید در حالت PPPoE قرار بدید و یوزرنیم و پسورد رو داخل خود مودم ست کنید. اینجوری اینترنت از داخل خود مودم شیر میشه و هر کی به AP کانکت کنه مستقیما به اینترنت وصل میشه، حالا میخواد با کابل به مودمتون وصل شده باشه یا بصورت وایرلس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)