میشه تفاوتها ( مزایا و معایب ) بین این دو برنامه رو بگید که چرا cinema 4d بهتره
البته ناگفته نماند که تو فرومهای خارجی که سرک می کشم cinema 4d رو برای کار با افتر ترجیح میدن
میشه تفاوتها ( مزایا و معایب ) بین این دو برنامه رو بگید که چرا cinema 4d بهتره
البته ناگفته نماند که تو فرومهای خارجی که سرک می کشم cinema 4d رو برای کار با افتر ترجیح میدن
به نظر من MAX بیشتر به درد مدل سازی می خوره که تو این کار خیلی هم قویه ولی برای انیمیشن سازی دست آدمو می بنده و خیلی خشکه ولی C4D بلعکسه یعنی واسه انیمیشن خوبه
به نظر من آدم باید کار کردن با همه برنامه ها رو تا جای که می تونه یاد بگیره و به عنوان مکمل ازشون استفاده کنه . نه فقط یکی رو دنبال کنه
سلام به همه
جسارت به Mahoune جان نباشه.
منم با Cinema4D کار میکنم. البته نه حرفه ای
من هم راجع به کامل کردن افتر سینما رو ترجیح میدم ولی اینکه سینما حرفه ای تر از مکس باشه رو نمیدونم. یکی از دلیلاش اینه که وقتی پروژه رو انجام دادیم، میتونیم یه پروژه افتر خروجی بگیریم و همه دوربین ها و نور ها تو پروژه به دوربین ها و نور های افتر تبدیل میشن.یکی ساده تر بودن و کاربر دوست بودن تر(User Friendly)هست. و اینکه به نظرم جمع و جور تره. منظور اینه که این چیزایی رو که من تو این 9-10 ماه از سینما یاد گرفتم اگه میخواستم با مکس تا همین حد جلو برم شاید 1 سال و نیم میشد چون اون خیلی شلوغ تر و پیچیده تره.البته به نظر من
. من زیاد با موتور رندر بقیه برنامه ها کار نکردم ولی میگن رندر سینما نسبت به بقیه برنامه ها خیی سریع تره.ماژول Moraph ئش هم که تکه...
علاوه بر اون من کاری رو نشنیدم که مثلا مکس بتونه انجام بده و سینما نتونه ، البته مکس و مایا پلاگین های خیلی زیاد تری دارن و با نصب همه این پلاگین ها 100% قدرتمند تر میشن. مایا هم نرم افزار Match Moving خودش رو داره. ولی این کار رو هم میشه با نرم افزار های دیگه مثل Boujou انجام داد
موفق باشید![]()
مکس , افتر , فوتوشاپ
هیچ موقع برنامه ها این جوری باهم مقایسه نکنید
چون فقط بهتون میخندناصل خروجی کاری
به نظر من هم 3dmax چون مثل پراید که لوازم یدکی هاش تو بقالی ها هم پیدا میشه
3dmax هم پلاگیناش آبجکتها و ... دائما همه جا هست و در دسترسه
.
سلام
برای جلوه های ویژه از maya استفاده میکنند و after effects و nuke و pf track و real flow و huddini master
3d max خوبه ولی maya یه چیز دیگه ست
cinema 4d راحت تره
اگه میخای خیلی حرفه ای کار کنی فقط (3D MAX)
البته بگم چون 3D MAX خیلی حرفه ای هر کسی نمی تونه باهش به راحتی کار کنه
برای همین ، دوستان نرم افزارای دیگه رو پیشنهاد میکنند
اما خلاصه بگم برای یه کار حرفه ای باید یه تیم حرفه ای با هم کار کنند
یعنی هر کسی مسئول یه بخش کار باشه
سعی کنید توی یه زمینه رشد و پیشرفت کنید و سعی کنید عضو یه تیم حرفه ای بشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)