اينجايي که ميگي کجاست ؟من در به در دنبال مدل هاي سنهايزرم ...من جايي سراغ دارم كه همه ي مدل هاي سنهايزر داشته باشه شما كدوم مدل تا سقف اين قيمت پيشنهاد مي كنيد؟ بعد يعني مدل USB دار كيفيتش بهتره تا به يك كارت صداي اينترنال قوي وصل بشه؟
HD555 ...
اينجايي که ميگي کجاست ؟من در به در دنبال مدل هاي سنهايزرم ...من جايي سراغ دارم كه همه ي مدل هاي سنهايزر داشته باشه شما كدوم مدل تا سقف اين قيمت پيشنهاد مي كنيد؟ بعد يعني مدل USB دار كيفيتش بهتره تا به يك كارت صداي اينترنال قوي وصل بشه؟
HD555 ...
سلام.
به لطف و راهنمایی دوستان و البته با تردید بین دو مدل کریتیو (ep630) و سونی (ex35) یه ep30 خریدم.البته حقیقتش دنبال سونیه نرفتم.همون اول یه کریتیو با قیمت عالی دیدم خریدم و بعد هم رفتم سراغ بقیه خریدهام.
حالا میخوام بپرسم ببینم چطوری باید این پلاستیک سلیکونی سر هدفون رو عوض کنم.یه خرده باهاش ور رفتم ولی ترسیدم که پاره بشه ولش کردم.دوستانی که تجربه دارن محبت کنن راهنمایی کنن.![]()
Last edited by r_liaghat; 14-08-2010 at 05:43.
من هم 5 سال پیش اولین باری که این هدفون رو گرفته بودم همین طوری بودم هیچطوری اون پاره نمیشه از لبه بکش رو به بالا ور میاد اصلا هیچ جوری دفرمه پاره نمیشه خیالت راحت.
البته اگر از EAR LARGE استفاده بکنید رو ایزولیشن صدا تاثیر محسوسی داره !
این هدفون های سونی تو تهران هست چه جورین خوبن ؟
![]()
سلام من هدفون توگوشی گروو سونی دارم حیف که میگن ممنوع شده ولی صداش بییییی نظیره
البته مدل های سوزنی هم بد نیستن
دوستان لطف می کنید یه هدست خوب بین 20 تا 30 تومن پیشنهاد بدید؟![]()
اگه موزیکی که گوش میدی بیشتر سمت غرب تمابل داره راک متال ex35 sony
اگه به سمت شرق و پاپ و رپ و r&b تمایل داری ep650 و در پله پایین تر ep630
ممد جان فک کنم ایشون گفتن که هدست میخوان شایدم منظورشون همون ایرفون بوده یا شایدم من خیلی به این چیزا دقت میکنم!
من 4 روز یش مدل 650 رو از دیجیتال قیمت گرفتم 40 تومن ... مدل 630 هم 20 تومن بود ... البته 3-4 تومن کم میکنه!
به هر حال مدل 650 واقعا باس خوبی رو ساپورت میکنه جدا از ایزولیشن صدا و همونطور که ممد گفت برای سبک های الکترونیک و هیپ هاپ و پاپ و راندبی واقعا مناسب هست ...
یعنی خلاصه از توپاک و امنم بگیر تا ارمین و تیستو و david guetta تا enrique -akon-rihanna-cherly cole تا مایکل و مدونا همه جور سبک ها رو به خوبی ساپورت میکنه ...
البته من خودم تست کردم که میگم ... برای سبک اسپیس راک(pink floyd-doors-camel) و folk metal هم واقعا خوب هست ...
o,f sghسلام دیروز رفتم پایتخت یه هدفونه alg 518le گرفتم در کل به نظره من اشغاله و 120 هم نمیارزه بلندی صداش که در حد قابلمه بود کیفیت خیلی خوب بود و به علت بلندیه کم صدا به درد لای جرز میخوره در کل alg نگیرید در ضمن حساسیتش 115 db هست تازه akg به این هدفونش مینازه![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)