تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 473 از 503 اولاول ... 373423463469470471472473474475476477483 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,721 به 4,730 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پس چی ؟ برای جایزه اسکار فیلم می ساخت ؟
    خودت استادی دیگه pvp همشه هل دادن و عقب کشیدنه ... یه سیکل تکرار شونده ست . ده بار قبلش این ضربه رو با این رنج خورده بعد الان اومده که frap کنه .
    طرف full HP بود تقریبا و Gear بهتری داشت نسبت به مجی و 1 به 1 شده بودن ! دلیلی برای عقب کشیدن نبود . می تونست برگرده مجی رو بکشه . من خودم الهه فرار کردنم . هیچ وقت موقع فرار هی برنمی گردم پشتم رو نگاه نمی کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ها ؟
    اختلاف نظری بین فقها نیست می گم الان طرف می خواسته فیلمش رو بسازه برای بن کردن مجتبی . منتها چطور یهو به ذهنش رسیده این کارو بکنه ؟ قبلا دیده این مشکل و مجتبی داره اومده سواستفاده کنه
    گفتم که قبلا هم بحث ریپورت دادن مجتبی این ور شده بود به خاطر اسپید هکک ...

مشکل اینترنت ایرانه دیگه ...

عمرا نمی تونست مجی رو بکشه .... شما با مجی پی وی پی نکردی ... بمیر نیست . یکی از دلایلی که ممکنه اینا عقده ای شدن از دستش همینه . gear مجتبی هم گادس هست تازه فکر کنم مجتبی ele لول دو توی سلاحش داره .

خلاصه از ته دل در این شبهای رمضانی دعا می کنیم که این ban لعنتی مجتبی حل بشه . خدایی مجتبی رو می دیدم اون ور خیلی حال می کردم . QQ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ها ؟
    اختلاف نظری بین فقها نیست می گم الان طرف می خواسته فیلمش رو بسازه برای بن کردن مجتبی . منتها چطور یهو به ذهنش رسیده این کارو بکنه ؟ قبلا دیده این مشکل و مجتبی داره اومده سواستفاده کنه
    گفتم که قبلا هم بحث ریپورت دادن مجتبی این ور شده بود به خاطر اسپید هکک ...

مشکل اینترنت ایرانه دیگه ...

عمرا نمی تونست مجی رو بکشه .... شما با مجی پی وی پی نکردی ... بمیر نیست . یکی از دلایلی که ممکنه اینا عقده ای شدن از دستش همینه . gear مجتبی هم گادس هست تازه فکر کنم مجتبی ele لول دو توی سلاحش داره .

خلاصه از ته دل در این شبهای رمضانی دعا می کنیم که این ban لعنتی مجتبی حل بشه . خدایی مجتبی رو می دیدم اون ور خیلی حال می کردم . QQ
    دمتون گرم.من چاکر شما هستم.البته تو این صحنه اخرشو نگرفته.وقتی من جا دایناسو ها گرفتمش منو Regina کرد و کشت
    من اگه از ban در بیام دیگه فقط leech میکنم.یا موارد خیلی خاص حمله میکنم مپ ها رو دیگه clean نمیکنم.چون میدونم از این جور ادما زیاده.ملت نوب هستن نمیفهمن اصلا -- چه معنی میده میان ملت رو دزد میکنن.حتی اگه من یه لول 1 رو ببینم پشتش به من باشه در حال فرار باشه نمیرم دنبالش.واسه همین جاهاس که میگم هانتر واسه pvp خوبه.خیالت راحته هیچکی نمیتونه بهت بگه range هککر.
    Last edited by DJmoji; 13-08-2010 at 23:21.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

منو Regina کرد و کشت
    lol
    دمیج خیلیا رو روت دیدم کارت درسته .هانتر خوبه ولی خدایی با گاردت عالی بازی می کردی .

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دمتون گرم.من چاکر شما هستم.البته تو این صحنه اخرشو نگرفته.وقتی من جا دایناسو ها گرفتمش منو Regina کرد و کشت
    من اگه از ban در بیام دیگه فقط leech میکنم.یا موارد خیلی خاص حمله میکنم مپ ها رو دیگه clean نمیکنم.چون میدونم از این جور ادما زیاده.ملت نوب هستن نمیفهمن اصلا -- چه معنی میده میان ملت رو دزد میکنن.حتی اگه من یه لول 1 رو ببینم پشتش به من باشه در حال فرار باشه نمیرم دنبالش.واسه همین جاهاس که میگم هانتر واسه pvp خوبه.خیالت راحته هیچکی نمیتونه بهت بگه range هککر.
    اتفاقا هانتر اوضاشون خراب تره . چون یه نیمچه باگی دارن . مثلا اگه یه هانتر یجا وایستاده باشه و طرف در حال فرار، وقتی که از رنج خارج میشه تا چند لحظه باز تیر ها بهش می خوره. و مثل رنج -- میشه.
    هانتر اگه رنج -- کنه می تونه خارج از زاویه دید بدونه اینکه ببینیش و رادار فعال شه بزنه تو رو ! ما تو Etain چند تا از این آرچرها داشتیم.
    Last edited by mhv_kntu; 13-08-2010 at 23:58.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

هانتر اگه رنج -- کنه می تونه خارج از زاویه دید بدونه اینکه ببینیش و رادار فعال شه بزنه تو رو !
    حالا واقعا یه همچی هککی وجود داره یا توهمه ما پینگ ضعیفاست ؟ lol چون حداقل 50 بار شده که هانتر منو زده و مردم . بدون اینکه رادار فلش قرمز بزنه . آدم حال داشته باشه frap کنه یه کم گایا رو از این هانتر های خفن پاک سازی کنیم

این ep5 دقیقا معلومه چه روزی میاد ؟ ملت دارن می گن این هفته قرار بیاد ... قراره بیاد این هفته حالا؟

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

حالا واقعا یه همچی هککی وجود داره یا توهمه ما پینگ ضعیفاست ؟ lol چون حداقل 50 بار شده که هانتر منو زده و مردم . بدون اینکه رادار فلش قرمز بزنه . آدم حال داشته باشه frap کنه یه کم گایا رو از این هانتر های خفن پاک سازی کنیم

این ep5 دقیقا معلومه چه روزی میاد ؟ ملت دارن می گن این هفته قرار بیاد ... قراره بیاد این هفته حالا؟
    فعلا که GM ها گفتن میاد.باید دید بازم بد قولی می کنن یا نه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

چرا اینا log رو چک نمیکنن.
    تو این بازی سر گناه کار تا پا دار میره ولی بالا دار نمیره.بیگناها رو سلاخی میکنن

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من دیشب یه تستی کردم و صحنه مجی رو دوباره بازسازی کردم Lol
    دیشب داشتیم گریند می کردیم یکی از Sin های ما که sonic داشت روی من Auto follow بود، من حتی Grape هم نداشتم. وقتی پشتم رو نگاه می کردم موقع دویدن می دیدم طرف 15 متری با من فاصله می گیره !! بعد از وایستادن من بعد چند ثانیه به من می رسه ! از اون و بقیه پرسیدم دید خودشون رو به من بگن . اونا گفتن دقیقا چسبیده به تو !!! و هیچ فاصله ای نداره. بعد یه Duel کردم و فرار می کردم و دقیقا موقع DH زدن همون صحنه مجتبی پیش میومد !! البته دیشب یذره ping اوضاش خراب بود ولی قابل بازی کردن بود.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فعلا که GM ها گفتن میاد.باید دید بازم بد قولی می کنن یا نه.
    خدا کنه زود تر بیاد دیگه ... حالا اوضاع لایت بدتر هم بشه مهم نیست ... بازی رو اعصابه الان

dread ring clean نمی خواید ؟ 6 بیل ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •