ban شدن یا نشدن علاوه بر بازی رابطه مستقیم به firmware دراه
و الان اصلا مشخص نیست کسانی که حتی lt دارن بن شدن یا نه چون الان flag میشن و تو ban wave بعدی مشخص میشه
خلاصش میکنم برات که وقتت رو هدر ندی
xbox 360
ban شدن یا نشدن علاوه بر بازی رابطه مستقیم به firmware دراه
و الان اصلا مشخص نیست کسانی که حتی lt دارن بن شدن یا نه چون الان flag میشن و تو ban wave بعدی مشخص میشه
خلاصش میکنم برات که وقتت رو هدر ندی
xbox 360
میشه یکم واضح تر بگیاینا که گفتی یعنی چه در ضمن ایا کنسول ps3 هم بن و این چیزا داره یا خیر
![]()
نه ps3 چون کپی خور نیست این مسایل رو ندراه ولی PSN کجا XBL کجا
Firmware که درایو رو کپی خور میکنه عامل مستقیم بن شدنه که الان با اومدن lt 1.1 تا حد زیادی مطمن کرده اوضاع رو
ولی در کا الان معلوم نمیشه کی بن میشه شما ممکنه از 2 ماه قبل تا الان رفته باشی xbl و بازی هم کرده باشی اما بن نشدی دلیلی نمیشه تو ban wave که یکی دو ماه دیگه شروع میشه بن نشی
xbox360 الایت ۳۴۰ تومان
xbox360 ارکید ۲۳۰تومان
سلام. بجه ها من هیچی از این کنسول ها نمیدونم.
بین ps3 با xbox360 موندم ؟؟؟؟
معایب و محاسنشونو میگین ؟؟؟
بعد این جا اسم چند مدل Xbox360 رو گفتن. این مدل ها چه فرقی با هم دارن ؟؟ مثلا الیت . ارکید . پريميوم ...
اگه میشه قیمتم بدید . ممنون
اینها محاسنش هست که میانگین نظر سنجی از فروم های خارجی هست :
طراحی زیبا تر
میحط زیبا تر داخلی
شبکه قوی تر live
گرافیک بهتر در بازی های multi
کنترلر راحت تر
در اوردن خیلی از بازی های انحصاری PS
به اضافه کپی خور بودنش تو ایران که باعث میشه بازی هاش ارزون باشه
در کنارش عناوین انحصاری میمونه که خیلی ها همین عناوین 360 رو ترجیح میدن چون داخلش بازی های خیلی بزرگی پیدا میشه
منتقدینش هم ضعفش رو نداشتن بازی های انحصاری که اکثرا Graphic showcase هستن میدونن مثل Killzone و Uncharted 2
سلام
کنسول فقط PS3 , توی Game industry تا حالا رو دستش کنسول نیومده .
این رو من نمی گم , بازی های انحصاری فوق العاده این کنسول می گه .
وقتی developer های Powerful مانند Naughty dog این کنسول رو پشنیباتی کنند دیگه این کنسول مشکلی نداره .
Online Playing این کنسول Free می باشد .
از نظر خرید بازی هم هیچ مشکلی نداره , شما 1 یا 2 بازی می خری سپس با بازی های دیگه با قیمت بسیار کم تعویض می کنی .
بهترین مدل Slim هستش که با دو هارد 120 و 250 عرضه شده .
قیمت 370 تا 400
از نظر گرافیکی این کنسول X360 رو تا Hell همراهی کرده . دلیلشم پردازنده و باز هم IP های فوق العاده این کنسول هستند .
هنوز بازی نیومده که از نظر گرافیکی رو دست Uncharted 2 و GOW III بلند بشه .
از نظر بازی مولتی هم هیچ مشکلی نداره .
انحصاری های X360 هم داره از دستش در می ره و به عناوین مولتی می پیونده .
این در حالی که 20 عنوان انحصاری درست و حسابی برای این کنسول وجود داره .
Game controller های این کنسول طراحی فوق العاده ای دارند و از نظر راحتی حرف اول را می زنند .
منتقدین هم به کنسول X360 دیگر توجهی نمی کنند و از عناوین این کنسول گرفته تا DVD Player های آن ایراد می گیرند .
در ضمن این جا X360 Fan boy زیاد داره اگه دیدی زیاد از X360 تعریف می کنند توجه نکن .
به نظر من 360 بگیرید بهتره ، چون از بابت تهیه بازی زیاد مشکلی براتون پیش نمیاد .
پست های شما که دیگه تعصب مثل باران بهاری از کلمه به کلمش و تمام 0 و 1 هاش میباره دیگه جایی برای بحث و تبادل نظر و پاسخ نگذاشته و همه چیز و هم بر عکس اعلام میکنی
امیدوارم فقط کار دسته خودت ندی
خداوند همه ما را به راه راست هدایت کند![]()
البته درست گفتند ، طراحی کنترلر 360 خیلی اصولی هست و در این زمینه Playstation خراب کرده ، منتها چون خیلی از ماها از جمله خود من نسل جدید کنسول ها رو (از 32 بیتی به این ور) با محصولات سونی تجربه کردیم ، کار کردن با کنترل های استاندارد برامون در روز های اول سخته .
برای مثال اگر ما در کشوری بودیم که اقتصاد و بازاری آزاد داشت به جای اینکه بازی های 64 بیتی رو با Ps1 تجربه کنیم با Sega و یا کنسول های 64 بیتی دیگه تجربه میکردیم در نتیجه دیگه فکر نمیکردیم که کنترلر های سونی که غیر اصولی طراحی شدند از همه بهترند !
تا حالا فکر کردید چرا کنترل های PS هستند که اینطوریند و بقیه همه از یک استاندارد خاص پیروی میکنند ؟
امیدوارم سونی دست از لجاجت بر داره و کنترل های کلاسیک خودش رو استاندارد کنه ، نسل مدرن و جدید هم که هنوز خیلی نو پا هست و استاندارد های مشخصی براش هنوز انتخاب نشده . (منظور وی موت و پی اس موو هست)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)