مجتبی جان شما کل چار هات توی یه اکانت بود؟ توی دو تا سرور بودی آخه ... یعنی هیچی به هیچی ؟ >.<
واقعا مسخره ست . اینا یه بند داره توی قوانینشون که می گه می تونن هر کس رو بدون ارایه دلیل Perm ban کنن.
دلیل بن من این بود که یارو لگ داشت سرعت راه رفتنش زیاد و کم میشد منم سریع بهش رسیدم stun کردمش.1 متر هم باهاش بیشتر فاصله نداشتم ولی خودش frap کرده و فرستاده تو ویدوش من ازش کلی فاصله دارم و چون از اون ap buyer های خفن هست منم که به بازی هیچ سودی نرسوندم راحت بن شدم.
Blade که داره با GM ها صحبت منیکنه شاید یه فرجی بشه ولی من فکر نکنم دیگه کاری بشه کرد.شما هم مواظب باشید که با این اینترنت تخمی ایران وقتی میرین pvp شما رو با range hacker ها اشتباه نگیرن چون GM ها log رو نگاه نمیکنن به کلفتی reporter و vedio فقط نگاه میکنن
اینم کلیپی که منو بن کرد.قبول دارم از دور زدمش ولی خودتون ببینی وقتی داره فرار میکنه چند بار صبر میکنه پشتشو ببینه منم همون جا که صبر کرده گرفتمش
کاظم اگه B347 رو دیدی با نرم افزار frap ازش فیلم بگیر وقتی بهت حمله کرد تو هم فرار کن.اگه کلیپ خفنی شد بده blade خودش بقیه کارا رو میکنه.مطمئن باش اون از 50 متری میزنه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید