تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 472 از 503 اولاول ... 372422462468469470471472473474475476482 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,711 به 4,720 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مجتبی جان شما کل چار هات توی یه اکانت بود؟ توی دو تا سرور بودی آخه ... یعنی هیچی به هیچی ؟ >.<

واقعا مسخره ست . اینا یه بند داره توی قوانینشون که می گه می تونن هر کس رو بدون ارایه دلیل Perm ban کنن.
    دلیل بن من این بود که یارو لگ داشت سرعت راه رفتنش زیاد و کم میشد منم سریع بهش رسیدم stun کردمش.1 متر هم باهاش بیشتر فاصله نداشتم ولی خودش frap کرده و فرستاده تو ویدوش من ازش کلی فاصله دارم و چون از اون ap buyer های خفن هست منم که به بازی هیچ سودی نرسوندم راحت بن شدم.
    Blade که داره با GM ها صحبت منیکنه شاید یه فرجی بشه ولی من فکر نکنم دیگه کاری بشه کرد.شما هم مواظب باشید که با این اینترنت تخمی ایران وقتی میرین pvp شما رو با range hacker ها اشتباه نگیرن چون GM ها log رو نگاه نمیکنن به کلفتی reporter و vedio فقط نگاه میکنن

اینم کلیپی که منو بن کرد.قبول دارم از دور زدمش ولی خودتون ببینی وقتی داره فرار میکنه چند بار صبر میکنه پشتشو ببینه منم همون جا که صبر کرده گرفتمش
    کاظم اگه B347 رو دیدی با نرم افزار frap ازش فیلم بگیر وقتی بهت حمله کرد تو هم فرار کن.اگه کلیپ خفنی شد بده blade خودش بقیه کارا رو میکنه.مطمئن باش اون از 50 متری میزنه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by DJmoji; 13-08-2010 at 12:49.

2. این کاربر از DJmoji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

از صبح که اینو از محمد شنیدم اعصابم خورد شد اومدم بیرون از بازی.هنوزم نرفتم تو.

کلیپ رو دیدم حاجی.کلیپ میگه تو از دور زدیش و هر کی ببینه میگه همینه.

ولی...
    من با Bosco صحبت کردم گفت Blade و GS Glyph دنبال کارت هستن.

Hero هم می گفت اگه خفن موی دماغ GM ها بشی log رو نگاه می کنن.Blade باید این کارو بکنه.
    فک نمی کنم چون AP Buyer نیستی زیاد توجه کنن.
    فعلا باید صبر کرد ببینیم چی پیش میاد.

اگه UnBan نکردنت فدای سرت حاجی.خودم نوکرتم Plvl می کنمت باز خفن میشی.غصه نخور حاجی.
    Last edited by MR.Punisher; 13-08-2010 at 15:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اینم کلیپی که منو بن کرد
    همون اولین ضربت هم اگه دقیق نگاه کنی زدی فاصله ات خیلی زیاده .ولی فکر کنم یه sin هم بود اونم با فاصله می زنه .

حداقل 7-8 بار من شنیدم می گن هکک می کنی ... بیشتر البته می گن اسپید هکک می کنی -.- واقعا هم گرفتنت سخته وقتی ما push می کنیم چون همش بریده بریده می ری ...
    Last edited by erf45; 13-08-2010 at 18:10.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از همین خصلت Gaia بدم میاد. تا کسی کم میاره فقط به فکر بن کردن طرف مقابل میفتن. تو Etain یک سال طول می کشید تا یکی که به طرز واضحی -- می کرد بن شه.اکثر بن ها بخاطر فحش و فحش کاری بود.
    کلیپ رو 10 باری نگاه کردم فقط اون ضربه ای که بعد از بالا اومدن از تپه زدی مشکل داشت. متاسفانه باید بگم طرف اصلا در حال pvp با تو نبوده . من خودم الهه فرار کردنم، اینقدر با orc فرار کردم دیگه فرق فرار کردن با این مسخره بازی که این یارو در آورد رو می دونم.
    این داشت تو رو کایت می کرد و فاصلش رو حفظ می کرد تا تو بهش ضربه بزنی. مطمئن باش کلی ویدئو دیگه هم گرفته و این دیگه شاخش بوده.
    دقیقا قبلا هم شنیده بودم خیلی از لایت ها فقط واسه بن کردن بازی می کنن. این یارو هالیوودی ازت فیلم گرفته.
    متاسفانه قضیه لگ رو فکر نکنم قبول کنن، حداقل واسه این ویدئو. به موب ها دقت کن. صدم ثانیه هم نمیشه که بعد از حرکت سرشون ضربه یا debuff اونا عمل می کنه.
    ticket های Ban apeal رو فرستادی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

از همین خصلت Gaia بدم میاد. تا کسی کم میاره فقط به فکر بن کردن طرف مقابل میفتن. تو Etain یک سال طول می کشید تا یکی که به طرز واضحی -- می کرد بن شه.اکثر بن ها بخاطر فحش و فحش کاری بود.
    کلیپ رو 10 باری نگاه کردم فقط اون ضربه ای که بعد از بالا اومدن از تپه زدی مشکل داشت. متاسفانه باید بگم طرف اصلا در حال pvp با تو نبوده . من خودم الهه فرار کردنم، اینقدر با orc فرار کردم دیگه فرق فرار کردن با این مسخره بازی که این یارو در آورد رو می دونم.
    این داشت تو رو کایت می کرد و فاصلش رو حفظ می کرد تا تو بهش ضربه بزنی. مطمئن باش کلی ویدئو دیگه هم گرفته و این دیگه شاخش بوده.
    دقیقا قبلا هم شنیده بودم خیلی از لایت ها فقط واسه بن کردن بازی می کنن. این یارو هالیوودی ازت فیلم گرفته.
    متاسفانه قضیه لگ رو فکر نکنم قبول کنن، حداقل واسه این ویدئو. به موب ها دقت کن. صدم ثانیه هم نمیشه که بعد از حرکت سرشون ضربه یا debuff اونا عمل می کنه.
    ticket های Ban apeal رو فرستادی؟
    یعنی چی.من خودم دقیقا پشتش بودم نمیدونم چرا تو این ویدو این قدر دورم.به GM گفتم.یه پیشنهاد هم دادم اگه بزارن دوباره همین صحنه رو باز سازی کنیم فقط این دفعه منم frap بگیرم اونم بگیره بعد 2-2 تا 4 تا کنن ببینن حق با کیه.منی که دستم به هیچ جا بند نیست مگه مغز خر خوردم -- کنم اونم رو همچین کسی.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

باید لااقل یه دوزار ap می خریدین . درسته ارزش نداره خرید ap ولی برا این روزا بدرد می خوره ....

تا کسی کم میاره فقط به فکر بن کردن طرف مقابل میفتن
    به هر حال ما می دونیم مجتبی پینگش پایینه ولی طرف معلومه وقتی ده بار ببینه از اون فاصله زیاد 2.5 کیلو کریت می خوره اونجاش می سوزه

پروفشنال ehsan_rx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این جور که معلومه خیلی lag داری ولی به نظر من مشکل لاگ نیست مشکل برای skill هست برای def من هم همین جوره وقتی ضربه میزنم میبینم جلو تر جواب میده و طرف جلوتره تو بازی ... همه به من میگن چرا اینطوری بازی میکنی وقتی pull میکنی چرا skill نمیزنی .... ولی یه چیزه دیگه هم که هست بقیه هم لاگ دارن و فکر میکنن مشکل ندارن چون یه سری که خیلی شاکی بودن به احتمال زیاد این طرف هم لاگ داشته چون فاصله خیلی زیاده ...

پروفشنال ehsan_rx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یادم رفت بگم مشکل skill هم به خاطر این تغییر skill بود چون range تو اسکایل def و guard خیلی تغییر کرده ....

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

به هر حال ما می دونیم مجتبی پینگش پایینه ولی طرف معلومه وقتی ده بار ببینه از اون فاصله زیاد 2.5 کیلو کریت می خوره اونجاش می سوزه
    طرف تو اون لحظه اصلا pvp نمی کرده . فقط قصدش Frapz بود و داشت مجتبی رو Kite می کرد و خیلی خفن هم زاویه رو برمی گردوند و frapz می گرفت.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

طرف تو اون لحظه اصلا pvp نمی کرده . فقط قصدش Frapz بود و داشت مجتبی رو Kite می کرد و خیلی خفن هم زاویه رو برمی گردوند و frapz می گرفت.
    پس چی ؟ برای جایزه اسکار فیلم می ساخت ؟
    خودت استادی دیگه pvp همشه هل دادن و عقب کشیدنه ... یه سیکل تکرار شونده ست . ده بار قبلش این ضربه رو با این رنج خورده بعد الان اومده که frap کنه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •