سلام
من میخوام یک هارد اکسترنال 1 ترابایتی بگیرم. بین 100 تا 120 تومن هم میتونم هزینه کنم.
به نظر شما چه برند و چه مدلی مناسب هست ؟
سلام
من میخوام یک هارد اکسترنال 1 ترابایتی بگیرم. بین 100 تا 120 تومن هم میتونم هزینه کنم.
به نظر شما چه برند و چه مدلی مناسب هست ؟
وسترن بهتره
بلک یا بلو یا حتی گرین
البته اگه کاربرد خیلی خاصی ندارید !
تقريبا هفته پيش بود كه اينجا واسه هارد 500 اينترنال مشاوره گرفتم و در آخر به وسترن بلك رسيديم ولي متاسفانه هرچقدر گشتم نتونستم وسترن بلك پيدا كنم !هارد Samsung F3 HD502HJ تو بازار نیست.به نظر من هارد 500 سامسونگ بگیر
شاید بگی وسترن بهتره یا سیگیت
بگی سامسونگ مارک جالبی نیست اما من خودم چند وقت پیش دقیقا دنبال هارد 500 بودم و کلی سایتها رو بررسی کردم و دیدم Samsung F3 HD502HJ بهترین انتخابه
از 500 گیگ سامسونگ فقط مدل F2 HD502HI در بازار موجوده که 5400rpm است.
من هاردهای سری گرین وسترن و Seagate Barracuda 7200.12 رو پیشنهاد می کنم.
سلام
هاردهای سلیکن پاور چطور هاردهایی هستن؟
والا در مورد صداش...خب بزار شرایط خودم رو برات بگم:
من یه کیس کولرمستر دارم با این فن ها:
2 تا فن 20سانتی 700دور در درقیقه با صدای 19دسی بل
1 فن 12 سانتی 1200دور در دقیقه با صدای 17 دسی یل
فن استوک اینتل
فن کارت گرافیک Sapphire 5770 که در حالت ideal صداش خیلی کمه
با این وضعیت وقتی 5متری کیس واستادی تقریبا صدایی از کیس نمی شنوی
اما وقتی پای سیستم نشستم فقط صدای فن ها میاد و تا الان هیچ صدایی از هارد نشنیدم.
حالا خودت حساب کن صدای این هارد در چه حدی هست. به نظرم میشه گفت هاردی با صدای خیلی پایینی هستش.
در مورد حرارت:
اول که هارد رو خریدم کنار 2 تا هارد 160گیگ قدیمی بود و تهویه هم نداشت (داخل کیس نصب بودن اما درب کیس باز بود) هاردها خیلی به هم نزدیک بودن، سه تایی حسابی داغ میکردن و اون موقع حداکثر دماش 50 درجه بود
اما الان که کیسم رو عوض کردم و این 3 تا هارد یه کمی بینشون فاصله هست و همچنین 1 فن 20 سانتی مستقیما داره خنکشون میکنه، دما حداقل 34 و حداکثر 37 بوده
راستی اینم یه بنچمارک که خودم گرفتم:
MB MSI P55-GD65
CPU Intel corei5
HD Tune 2.55
Transfer Rate:
Min 75MBps
Max 145.4MBps
Av. 117MBps
Access Time 15.8ms
Burst rate 150.2 MBps
CPU Usage 4.4%
(هرچی سرچ کردم همه سایتهای آپلود عکس فیلتر شده، اگه سایتی میشناسید لطفا بهم بگید تا عکسش رو آپ کنم)
اگه این مدل HD502HJ تو بازار نباشه که خیلی حیف میشه چون خودم قصد داشتم همین چند وقته یکی دیگه هم بخرم. اگه نباشه باید بری سراغ همون سری بلک
ممنون دوست عزيز بابت معرفي هارداگه این مدل HD502HJ تو بازار نباشه که خیلی حیف میشه چون خودم قصد داشتم همین چند وقته یکی دیگه هم بخرم. اگه نباشه باید بری سراغ همون سری بلک
ديروز مجبور شدم بيام كرج !از اين فرصت واسه خريد هارد استفاده كردم رفتم بازار كامپوتر رضا(تهران!) خلاصه كل پاساژ گشتم سامسونگ خيلي كم بود بيشتر سيگيت داشتن و اونايي هم كه سانسونگ داشتن همشون مدل hd502hi بود ! هيچكوم هم وسترن بلك 500 نداشتن فقط يدونه وسترن بلك 1 ترابايت بود با 98 تومن كه پولشو نداشتم ! بعد 45 دقيقه گشتن آخرش hd502hj پيدا كردم(متاسفانه اسم فروشگاه يادم رفته و فاكتور هم نگرفتم!) قيمتش هم 47 تومن بود! الان نميدونم اين همون مدلي هست كه شما گفتيد يا نه چون روي هارد اصلا f3 ننوشته فقط نوشته hd502hj تا سال 92 هم گارانتي داره(سام سرويس!) اگه اين همون مدليه كه شما گفتيد(فكر كنم درسته چون خود سايت هم f3ننوشته!) پس چرا اينقدر ارزونه ! نميدونم چرا ولي من فكر ميكنم قطعه هرچقدر گرون باشه بهتره به خاطر همين الان پشيمونم چرا دنبال وسترن بلك نگشتم(قيمت حدود 70 تومنه!) يكي كمك كنه واقعا اين مدل سامسونگ از وسترن بلك بهتره يا نه؟!(فقط به خاطر قيمتش اين سوء تفاهم واسم پيش اومده !!!) راستي چون سيستمم اينجا نيست فعلا نميتونم تستش كنم!
تشكر![]()
بله دوست عزیز سری F3 هست و پر سرعت تر از WD Caviar Blackممنون دوست عزيز بابت معرفي هارد
ديروز مجبور شدم بيام كرج !از اين فرصت واسه خريد هارد استفاده كردم رفتم بازار كامپوتر رضا(تهران!) خلاصه كل پاساژ گشتم سامسونگ خيلي كم بود بيشتر سيگيت داشتن و اونايي هم كه سانسونگ داشتن همشون مدل hd502hi بود ! هيچكوم هم وسترن بلك 500 نداشتن فقط يدونه وسترن بلك 1 ترابايت بود با 98 تومن كه پولشو نداشتم ! بعد 45 دقيقه گشتن آخرش hd502hj پيدا كردم(متاسفانه اسم فروشگاه يادم رفته و فاكتور هم نگرفتم!) قيمتش هم 47 تومن بود! الان نميدونم اين همون مدلي هست كه شما گفتيد يا نه چون روي هارد اصلا f3 ننوشته فقط نوشته hd502hj تا سال 92 هم گارانتي داره(سام سرويس!) اگه اين همون مدليه كه شما گفتيد(فكر كنم درسته چون خود سايت هم f3ننوشته!) پس چرا اينقدر ارزونه ! نميدونم چرا ولي من فكر ميكنم قطعه هرچقدر گرون باشه بهتره به خاطر همين الان پشيمونم چرا دنبال وسترن بلك نگشتم(قيمت حدود 70 تومنه!) يكي كمك كنه واقعا اين مدل سامسونگ از وسترن بلك بهتره يا نه؟!(فقط به خاطر قيمتش اين سوء تفاهم واسم پيش اومده !!!) راستي چون سيستمم اينجا نيست فعلا نميتونم تستش كنم!
تشكر![]()
هر گرونی دلیل بر بهتر بودن نیست!
البته جدای از گرونی هاردهای وسترن کیفیت مثال زدنیشون قابل قیاس با هاردهای دیگه نیست
بله.......... درسته که سیگیت و سامسونگ هم حرفهای ناگفته برای رقابت با وسترن دارن ولی کیفیت ساخت،دقت تو ساخت،مقاومت در برابر عوامل مختلف طی سالها کار از ویژگیهای وسترنه
هر چند دو هارد ذکر شده هم میتونن مشمول این خصوصیات باشن.....
مبارکهخیالت راحت که به قول ultra_black از بلک هم سریع تره
روی هارد منم F3 ننوشته و فقط مدل رو زده.
آخ کاش اسم یا آدرس مغازه رو داشتی، یه دونه میخوام بخرم...
کاملا با حرفتون موافقم
هاردهای وسترن خیلی خوب هستن و همیشه هم یه سر و گردن از بقیه گرون تر هستن
همونطور که گفتید عوامل خیلی زیادی در دراز مدت ممکنه روی هارد و کاراییش اثر بزار اما از اونجا این عوامل در مورد هارد اینترنال کم تعداد هست، من ترجیح میدم علاوه بر وسترن، از برندهای دیگه هم استفاده کنم اما در مورد هارد اکسترنال که خوب وضعیت خیلی فرق داره و دوام و عمر هارد به عوامل خیلی بیشتری بستگی داره، من فقط وسترن رو انتخاب میکنم (اتفاقا چند وقت پیش یه هارد اکسرنال گرفتم و خیلی برام مهم بود که حتما وسترن بگیرم)
با سلام
می خواستم کسی راهنمایی حرفه ای برای انتخاب هارد اکسترنال بهم بده
بین western essential 1teta , western elite 1tera , seagate free angent 1 tara , seagate free angent 1.5 tera
کدام بهتر است که همگی زیر 130 هزار تومان هستند
مقایسه بین صدا . داغ شدن . بافر . کشور سارنده . گارانتی . سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات و قیمت که در نهایت مناسب ترین رو با دلیل بهم معرفی کنید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)