دوستان یکی به من بگه وایرلس روتر همون wifi هستش؟
دوستان یکی به من بگه وایرلس روتر همون wifi هستش؟
Wireless Router وسیله ای هست که کارایی یک مسیریاب (روتر) و همچین یک اکسس پوینت وایرلس رو انجام میده و معمولا برای استاندارد وای فای ازش استفاده میشه
Wi-Fi هم علامت تجاری متعلق به پیمان وای فای (Wi-Fi Alliance) هست که برای گواهینامه دادن به محصولاتی استفاده میشه که مربوط به شبکه های بیسیم طبق استاندارد IEEE 802.11 هست.
بخاطر رابطه نزدیک این نام با استانداردی که به اون مربوطه، اصطلاح Wi-Fi اغلب به عنوان هم معنی تکنولوزی IEEE 802.11 استفاده میشه و وقتی میگیم دارم از شبکه وای فای استفاده میکنم یعنی دارم از شبکه ای بر پایه استاندارد IEEE 802.11 استفاده میکنیم.
نمیتونیم بگیم وایرلس روتر همون وای فای هست، چون وایرلس روتر یه Device هست و وای فای یک نام.
ولی میتونیم بگیم وایرلس روتر بر اساس تکنولوژی وای فای عمل میکنه و تمام کامپیوتر ها و دیوایس های دیگه که بر اساس تکنولوژی وای فای طراحی شدن قادر به برقراری ارتباط با اون هستن.
WiFi مخفف Wireless Fidelity هست که یک پلتفرم برای وایرلسه. خوندن این مطلب جالبه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه
امیدوارم بتونید مشکلم رو حل کنید
پیشاپیش ممنون که خوندید
من مشکلم همون پیغام limited or no connectivityهست و اینکه آی پی لن با آی پی که مخابرات میده ست نمیشه و چون مخابرات به صورت بریج هست میتونم به اینترنت وصل بشم اما اون پیغام هست و برای بازی آنلاین باید این دو آی پی با هم یکی بشن تا برنامه ارور نده !یعنی آی پی برنامه تنها باشه برای بازی!!
چطور باید حلش کنم؟!
راهنمای فارسی مودم smcرو مخواستم ممنون میشم کمک کنین.
چه مدلی؟
اینو ببین اکثرا مثل همنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
فکر نمیکنم اینجوری باشه یاید سر فرصت یه اسپیلتر رو بشکافم مدار داخلیش رو چک کنم
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
منم همینو گفتم که قربونه شلکت
پس در اینصورت اگه مودمی Wireless Router داشته باشه پس wifi هم ساپورت میشه، ردسته؟
سلام .
مهندس علی جان لطفا منو رووشنا کنید .
تفاوت بین روتر و مودم وایرلس چیه ؟؟؟
سلام.ببخشید من تا حالا مودم adsl نداشتم.
الان میخوام بگیرم چون میخوام از مخابرات اشتراک بگیرم.
لطفا یه مودم خوب با بودجه ی 35 تا نهایتا 40 بهم معرفی کنید.فوری.
و چند تا سوال:::::
ایا مودم در سرعت اینترنت تاثیری دارد؟؟؟؟؟
چه مزیت هایی برای بهتر بودن اینترنت دارد؟؟؟؟؟؟
----------------------------------------------------------------------
راستی یه اسپلیتر هم لازم دارم.
----------------------------------------------------------------------
ممنون.
Last edited by SA3EDLORD; 13-08-2010 at 14:39.
باز م سلام
بابا یکی هم بیاد من رو راهنمایی کنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)