تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 166 از 1049 اولاول ... 66116156162163164165166167168169170176216266666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,651 به 1,660 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

از دوستانی که پایونیر RS70 دارن میخواستم خواهش کنم اگر امکان داره چندتا عکس از این ستشون که کنار تی وی چیده شده اینجا بزارن.
    یکم دیزاین این هوم تیوتر زمخت و نخراشیده به نظر میرسه.
    برای چیدمانش شدیدا گیر کردم.

این طور که استاد عزیزمون فرمودن فرق زیادی با مدل جدید نداره؟
    فکر نمیکنم این مقدار تفاوت کم ارزش صبر 4-5 ماهه یا تهیه از دبی رو داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟

در کل تا 1 میلیون تومان هوم تیوتر دیگه ای توصیه میکنید؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید؟
    در مورد تفاوت مدل 2009 و 2010 من فقط از نظر آمپشون گفتم شاید صدای اسپیکرها تفاوت داشته باشه و یا آمپ 820 در عمل تفکیک بهتری نسبت به 819 داشته باشه.بهرحال تا نیاد مشخص نمی کنه.فکر هم نکنم بخواد 5 ماه طول بکشه تا مدل جدید بیاد.این نمایندگی بخاطر فروش خودشون که آمار درست و حسابی به آدم نمی دند ولی من فکر کنم نهایت 2 ماه دیگه سری های 2010 حتما تو ایران باشه.بهرحال هیچی قابل پیش بینی نیست.
    در مورد عکس هم دو تن از عزیزان محبت کردند و از سیستماشون عکس گرفتند.
    یه نگاه به پست شماره 1173 و 1227 توی همین تاپیک بنداز.
    پست 1173 مربوط به rs30 و پست 1227 مربوط به rs70 هستش.

2. 5 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

بلوری پلیر HTZ-BD500FS محصولی از شرکت پایونیر که در حال حاضر هم توی نمایندگی موجود هستش.برای دوستانی که دنبال سیستم های جمع و جور و به روز می گردند می تونه گزینه مناسبی باشه.

2.1 Channels Blu-ray System with Touch Buttons
    Power output : 75W x 2 + 150W (Down-Firing Subwoofer)
    Dolby TrueHD and DT S-HD Master Audio Essential decoder
    HDMI Terminal 2 IN / 1 OUT
    BD Live MP3 / DivX HD / JPEG / WMA Playback
    USB Terminal
    FM Tuner
    iPod cradle included

لینک زیر هم برای عزیزانی که دنبال مشخصات کامل این محصول هستند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

rayan عزیز
    از راهنمایی های شما استاد بزرگوار سپاسگذارم.
    من یک خواهش غیر عرف دارم.
    خواهشم اینه که شما بدون در نظر گرفتن اینکه سلیقه ای هست و صدا اینجوریه و اونجوریه...
    برای من کیفیت مد نظر هست نه قدرت صدا.

یک کلام قاطع بفرمایید اگر شما الان یک میلیون تومان میخواستید هزینه برای هوم تیوتر بفرمایید چه مارک و مدلی انتخاب میکردید؟
    فقط مدل و مارک و بفرمایید
    اصلا به من فکر نکنید
    فکر کنید خودتون میخواید خرید کنید.
    ممنون
    Last edited by farzad4; 12-08-2010 at 04:14.

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

RS70 از نظر اندازه و دیزاین فرق خاصی نداره با RS30 .

RS30

کیفیت عکسها پایینه . با دوربین گوشی گرفتم . دوربین رو برده بودن

مخلصیم .

7. 7 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام ببخشید بچه ها

من نبودم دیدم بحث در مورد این اسپیکرهای جامو 606 بالا گرفته خوب من یه ریویو خلاصه و یه مقدار مقایسه با RS70 که اون رو هم تست کردم براتون می ذارم حالا دیگه نتیجه گیری با شما
    ست اسپیکر جامو 606 شامل دو تا بلندگو ایستاده جلو، بلندگوی سنتر و دو بلندگوی عقب می شه و باید ساب رو جدا تهیه کرد.
    من تقریباً 5 ماه پیش بعد از کلی تحقیقات جامو 606 گرفتم اول می خواستم JBL E80 بگیرم چون قبلاً تست کرده بودم واقعاً بی نظیره با ساب 12 اینچ 400 وات JBL وقتی تست می گرفتم واقعاً به نظرم رسید هیچی بهتر از اون نیست.
    وقتی رفتم بازار دیدم که تولید E80 متوقف شده و قیمتش هم فقط یه جا که داشت خیلی بالا می گفت بودجم هم به ES90 نمی رسید. مجبور شدم برم دنبال مدل های دیگه چند مدل دیدم از Focal , Polk Audio , B&W که قیمت هاشون نجومی بود چند مدل هم از Tannoy , Jamo , Monitor Audio که به بودجم می خورد راستش خودم از جامو بیشتر از همش خوشم اومد بعد یه مشورتی هم با آقای برزین کردم ایشون هم جامو 606 رو گفت حتی از E80 بالاتره یه سرچ هم تو اینترنت کردم دیدم ریوییو های خیلی مثبتی گرفته و جامو S606 رو با بلندگوهای با 2 تا 3 برابر قیمت قابل مقایسه نوشته بودند البته بگم چون فروشگاهی که تو پاساژ شرکا داشت در حال تغییر دکوراسیون بود امکان تست هم نبود به هر حال رفتم و دلم رو زدم به دریا و گرفتم باید بگم از اون چیزی هم که فکر می کردم خیلی بهتره.
    طراحیش رو خیلی دوست دارم بدنه چوبیش خیلی با کیفیت ساخته شده با رنگ مشکی براق که مثل یه پیانو ظریف و زیباست البته این سلیقه ایه و ممکنه بعضی ها خوششون نیاد.
    در مورد ساب به علت اینکه اسپیکرهای جلوییش هر کدوم یه ووفر بزرگ دارند شما می تونید ساب نگیرین ولی چون من خیلی به باس اهمیت میدم یه ساب 250 Watt جامو گرفتم 250 هزار تومن البته این ساب صدای خیلی فرکانس پایین رو هم تولید میکنه حتی فرکانس 20 هرتز رو که اکثر ساب ها این توانایی رو ندارند.
    خود اسپیکر هم در اومد 780 هزار تومن که شما باید هزینه یه A/V receiver هم بهش اضافه کنید که خوب خودتون تو این زمینه اطلاعات کافی دارین ولی من Onkyo گرفتم.
    آمپ هم اونکیو 607 گرفتم 550 تومن ولی فکر کنم الان ارزون تر باشه.
    شما میتونید برید پاساژ شرکا از در اصلی پاساژ که وارد میشید سمت راست یه مغازه هست که کلاً سیستم های صوتی و آمپ و از این جور چیزا داره من اسمش رو یادم رفته ولی من خودم هم از اونجا گرفتم. من که رفتم داشتن خونه تکونی می کردن برام تست نکرد ولی الان فکر کنم این کارو بکنه.
    در ضمن الان جامو زیر مجموعه Klipsch شده و طراحی محصولاتش رو با کمک این کمپانی انجام میده.
    یه چیز دیگه توی مقایسه با RS7 پایونیر صداش خیلی زنده تر و با تفکیک خیلی بالاتره و تقریبا ندیدم که صداش دچار به هم ریختگی و شکست بشه. سابش هم با اینکه از ساب RS70 کوچیکتره ولی صداش خیلی صاف تر و بلندتره و صدای بم با نوسان بالا مثل صدای هلیکوپتر رو خیلی خوب پخش می کنه. کلاً یه سر و گردن بالاتر از RS70 پایونیره حتی بلندی صداش هم بیشتره هم برای موزیک و هم برای فیلم نهایت لذت رو بهتون میده از نظر کیفیت ساخت هم به مراتب بالاتر از پایونیره سابش تنظیمات خوب و کارآمدی داره مثل تنظیمات Level و Cut off و Phase
    به صورت کلی اگه بخوام بگم شما با هزینه کردن برای یه سیستم مثل این نسبت به RS70 صدای فوق العاده شفاف تر و بلندتر و باس عمیق تر و کیفیت ساخت به مراتب بالاتری دارین.
    در ضمن آمپ Onkyo 607 از آمپ 819 RS70 بالاتره و تو رده آمپ 1019 پایونیره.

اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 800x1192 و حجم آن 238 کیلوبایت میباشد.

من این رنگیش رو گرفتم

قیمت ست اسپیکر 780 تومن ساب 250 تومان آمپ اونکیو 607 هم 550 تومن و یه پلیر که هر چی خواستید.

اقای پژمان عزیز
    شما اطلاع دارید هنوز این مدل باند شما و دقیقا همین رنگ که شما گرفتید هنوز موجود هست یا نه؟
    و اگر قیمت دقیق فعلیش رو میدونید ممنون میشم بفرمایید.
    در مورد امپ اگر بخوام یک مدل ارزونتر بگیرم خیلی تفاوت کارایی و کیفیت پیدا میکنه؟
    دنبال امپی با رنگ مشکی مثل پایونیرها هستم.
    قدرت صدا اصلا برای من مهم نیست.
    کیفیت صدا برای من مهمه.
    حدودا تا 1 میلیون میتونم هزینه کنم.البته 100 بالا و پایین هم که بالاخره جور میشه.
    تصمیم داشتم پایونیر 70 رو بگیرم.و امپ رو مدل بالاتر بردارم و پلیر رو هم با بلوری عوض کنم.
    اما ظاهر باندهای شما خیلی زیباتر از پایونیر هست.
    کیفیت هم که خودتون تایید فرمودید.
    فقط خیلی بالاتر از بودجه من میشه.
    اگر ساب رو نگیرم در حد ساب پایونیر 70 میشه رو ووفرهای این باند حساب کرد؟
    کلا میشه راهنمایی بفرمایید که برای کم کردن هزینه چه توصیه ای میفرمایید که صدا خراب نشه؟
    باند که مشخصه. پلیر هم که اصلا جدا حساب میشه. فقط میمونه ساب و امپ.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام به همه دوستان يكي ميشه بگه اين htpc چيه ؟؟؟؟؟؟
    در ضمن اين مدل سوني چيه ؟؟؟؟؟؟؟ Sony Vaio XL2 Digital Living System

10. این کاربر از bakhtiyari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان.من تو این روزا باید سینما بخرم rs30 شایدم 787...
    از اونجایی که شانس خریدن آر اس خیلی زیاده خواستم یه سوال درموردش بپرسم که این سیستم کلا چه چیزهای مهمی نداره که باید داشته باشه؟ مخصوصا از نظر خروجی ها و ورودی ها ؟؟(البته می خوام پلیر 70 رو بردارم)
    نمایندگی تو تهران فقط جمهوری هست؟ حوصله ترافیک اونجا رو اصلا ندارم ، طرف ونک یا همون طرفا نداره؟
    راستی قیمت فعلیش چنده؟با پلیر 70 چقدر میشه؟ اگه قیمت دقیق رو داشته باشم بهتر می تونم حساب کتاب کنم.
    لازم شد پست رو ویرایش کنم... من این مدل میز رو می خوام بخرم می خواستم بدونم با این ابعاد آمپ و مرکزی و پلیر اون وسط جا میشه؟!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنونم
    Last edited by ehsan-inventor; 12-08-2010 at 18:59.

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اقای پژمان عزیز
    شما اطلاع دارید هنوز این مدل باند شما و دقیقا همین رنگ که شما گرفتید هنوز موجود هست یا نه؟
    و اگر قیمت دقیق فعلیش رو میدونید ممنون میشم بفرمایید.
    در مورد امپ اگر بخوام یک مدل ارزونتر بگیرم خیلی تفاوت کارایی و کیفیت پیدا میکنه؟
    دنبال امپی با رنگ مشکی مثل پایونیرها هستم.
    قدرت صدا اصلا برای من مهم نیست.
    کیفیت صدا برای من مهمه.
    حدودا تا 1 میلیون میتونم هزینه کنم.البته 100 بالا و پایین هم که بالاخره جور میشه.
    تصمیم داشتم پایونیر 70 رو بگیرم.و امپ رو مدل بالاتر بردارم و پلیر رو هم با بلوری عوض کنم.
    اما ظاهر باندهای شما خیلی زیباتر از پایونیر هست.
    کیفیت هم که خودتون تایید فرمودید.
    فقط خیلی بالاتر از بودجه من میشه.
    اگر ساب رو نگیرم در حد ساب پایونیر 70 میشه رو ووفرهای این باند حساب کرد؟
    کلا میشه راهنمایی بفرمایید که برای کم کردن هزینه چه توصیه ای میفرمایید که صدا خراب نشه؟
    باند که مشخصه. پلیر هم که اصلا جدا حساب میشه. فقط میمونه ساب و امپ.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    به احتمال غریب به یقین باید موجود باشه با توجه به ثبات نسبی قیمت دلار قیمت هم باید تو همون حدودا باشه.
    راستش اگه بخواید آمپ ارزونتر بگیرید یه مقدار از امکاناتش کم میشه و در صورت انتخاب مناسب نباید کیفیت خیلی پایین بیاد در ضمن آمپ من هم مشکی هست.
    در مورد ساب هم اگه خیلی به موسیقی دیسکو و ترنس و از این جور چیزها علاقه ندارید ووفر خود اسپیکرها جواب میده همچنین می تونید بعداً ساب به سیستمتون اضافه کنید یا ساب ارزونتر بگیرید مثل همین ساب روی مدل های پایونیر که یه زمان فروشگاه آکوستیک داشت قیمتش حدود 110 تا 120 بود.

13. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام به همه دوستان يكي ميشه بگه اين htpc چيه ؟؟؟؟؟؟
    در ضمن اين مدل سوني چيه ؟؟؟؟؟؟؟ Sony Vaio XL2 Digital Living System
    HTPC به کامپیوتری اطلاق میشه که جهت استفاده مولتی مدیا و پخش فایل های صوتی و تصویری بهینه سازی شده

این مدل سونی هم که اینجا قرار دادید در واقع یه HTPC است که تو سال 2006 معرفی شد و مدل بسیار خوبی بود با توجه به اینکه مثل بقیه محصولات سونی طراحی زیبا داشت همچنین امکانات خوبی مثل شبکه وایرلس ریموت کامل کیبورد وایرلس با تاچ پد امکانات ورودی و خروجی کامل و در نهایت یه دیسک چنجر با قابلیت تعویض و خواندن 200 دیسک داشت که واقعاً فوق العاده بود.

15. 3 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

rayan عزیز
    از راهنمایی های شما استاد بزرگوار سپاسگذارم.
    من یک خواهش غیر عرف دارم.
    خواهشم اینه که شما بدون در نظر گرفتن اینکه سلیقه ای هست و صدا اینجوریه و اونجوریه...
    برای من کیفیت مد نظر هست نه قدرت صدا.

یک کلام قاطع بفرمایید اگر شما الان یک میلیون تومان میخواستید هزینه برای هوم تیوتر بفرمایید چه مارک و مدلی انتخاب میکردید؟
    فقط مدل و مارک و بفرمایید
    اصلا به من فکر نکنید
    فکر کنید خودتون میخواید خرید کنید.
    ممنون
    شما با یه تومن پول و به قول خودتون 100 تومن بالا پایین تر می تونید همون بلندگوهایی که پژمان عزیز استفاده می کنند خریداری کنید بعلاوه یک آمپ مناسب.من هم اگه جای شما بودم همین کار را می کردم.آخرین قیمتی که من از بلندگوهای 606 جامو دارم همچنان همون 780 تومن هستش که البته میشه تخفیف هم گرفت.
    و یا اگه به فکر قیمت پایین تر هستید بلندگوهای 430 جامو هستش که حدودا 450 تومن بدون ساب ووفر در میاد که برای یه ساب ،مناسب خودش هم باید 250 تومنی هزینه کنید که کلا میشه 600 تومن و اینطوری تقریبا 150 تا 200 تومنی هزینتون میاد پایین تر و زیر یه میلیون براتون در میاد.

17. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •