تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 478 از 1137 اولاول ... 378428468474475476477478479480481482488528578978 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,771 به 4,780 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

میشه یه مقایسه ای بین کتاب شیمی انتشارات فار و انتشارات مبتکران برام انجام بدی !!!!!!!!!!!!!
    قابل قیاس نستن ! فکر نکنم کتابی به بزرگی شیمی مبتکران باشه !

سلام رفقا.دو تا سوال داشتم.اول اینکه آیا آنالیز ترکیبی جزو گسسته هست یعنی کتابهای تست گسسته آنالیز ترکیبی هم دارن؟ بعد اینکه واسه هرکدوم(یا هر دو رو شامل بشه) چه کتابی خوبه؟
    آنالیز واسه ریاضی 2 هست ولی توی احتمال و گراف و ترکیبیات کاربرد داره ! یعنی جز گسسته نیست .کتاب تست رمزینه آنالیز داره (بقیه رو نمیدونم) .

دوستان من هنوز تحلیلی رو موندم چی بخرم ؟! (تست)

خوشخوان یا رمزینه ؟! ... یا :؟!
    تست هندسه تحلیلی مبتکران خوبه(اگه درسنامه دار میخوای) اگه نه که رمزینه!
    Last edited by reza-atom; 11-08-2010 at 19:55.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام به بروبچه گل كنكوري عزيز . اميدوارم كه تا اينجاي تابستون خوب درساي پايه رو جمع و جور كرده باشين تا طول سال وقتتون كمتر تلف شه .من خودمم كنكوري 90 هستم و روي خريد كتاباي كمك آموزشي خيلي خيلي حساس بودم و شايد حدود يه سال از اكثر رتبه هاي برتر و معلمان و دانش آموزان سمپادي پرسيدم و اين كتابارو بهتون معرفي مي كنم اميد وارم كه استفاده كنيد

ادبيات:مهمترين چيز تو تست ادبيات بحث قرابت معنايي هست . دو تا كتاب توپ هست كه ولي با هم متفاوتن. اگه واقعا به ادبيات علاقه دارين و خيلي خوب اين درسو ميفهمين(يعني يه جورايي اديب هستين ....) من كتاب هامون سبطي رو بهتون معرفي مي كنم كه اكثر ابيات معروف رو با تفكيك موضوع آورده. ولي اگه براتون كنكوري خوندن مهمه كتاب قرابت معنايي نشر الگو عاليه. در مورد آرايه به جاي اينكه وقت خيلي زيادي رو به ابيات كتاب و حفظ كردن اونا كنيد كتاب آرايه هاي ادبي كلك رو كار كنيد چون اكثر ابيات كنكور خارج از كتابن ولي از كتاب قافل نشين . براي بررسي كتاب هم كلك و هم گاج سبز رنگ خوبن

زيان فارسي: هامون سبطي خيلي خوب و كامله و سبكشم متفاوته ولي كتاب سبز نكته هاش كامل تره ولي ممكنه سردرگم شين.

عربي:عربي اگه در سطح مبتدي يا متوسط هستين اياد فيلي بخونين خوبه ولي اگه سطحتون خوبه حتما كتاب فوت و فن عربي رو بگيرين چون واقعا عجيب كامله.تست هم نوبل آبي رنگ رو بگيرين خيلي خوبه

ديني:ايه هاي ديني خيلي مهمن. من خودم كتاب آيات و نكات گاج رو دارم و گزينه 2 هميشه خيلي راحت به آيه هاش جواب ميدم. تست هم سبز رو بگيرين البته بعضي تستاش بيخوده ولي در كل تست هاي مفهوميش عاليه.

زبان انگليسي: اگه متوسط و مبتدي هستين مبتكران شهاب اناري و گر نه سبز عالييه

ديفرانسيل: تست فقط گاج خوبه (البته ديف 1 رو داره) و براي آموزش رمزينه خيلي عاليييه (محمد مهربان)

گسسته: خيلي سبز واقعا براي تست خيلي عاليه و براي آموزش هم نشر الگو

فيزيك: اينو شرمنده چون هركي يه چيزي ميگه ولي كلا اگه فيزيك سفيد گاج (هم پايه هم پيش) رو كامل تستاشو بزنين (چون تستاش زياده) كنكور رو 70 ميتونين حساب كنين(به گفته معلممون كه طراح سوالاي گزينه 2 هست)

شيمي : مممممممممممههههههههنننننن دددسسسسسسس ببببببببببباااااااااااااا اززززززززززززززرررررررررر ررررگگگگگگگانيييييييييي

3. 2 کاربر از جواد داودي بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان من هنوز تحلیلی رو موندم چی بخرم ؟! (تست)

خوشخوان یا رمزینه ؟! ... یا :؟!
    اکه رو تست حساب میخوای کنی نونهال اذر خوبه
    اما 85 به بعد رو نداره اما تستاش زیاده
    اگر جدید میخوای گاج سفید
    گسسته: خيلي سبز واقعا براي تست خيلي عاليه و براي آموزش هم نشر الگو
    من اموزش رمزینه دارم تستم همگامان یعنی برم خیلی سبز هم بگیرم؟
    زيان فارسي: هامون سبطي خيلي خوب و كامله و سبكشم متفاوته ولي كتاب سبز نكته هاش كامل تره ولي ممكنه سردرگم شين.
    موافق نیستم سبطی یه کتاب راهبردی تو مبتکران داره اون خیلی کامله
    اگه حساب کنی همگامان بازم ا سبز بهتره
    بجه ها من خودم زبانم داغونه یه توصیه میکنم فقط درک مطلب کار کنید من 4 تا کتاب گرفتم فقط اواو کار میکنم منو از 20 درصد رسونده فعلا 70

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من اموزش رمزینه دارم تستم همگامان یعنی برم خیلی سبز هم بگیرم؟
    ببین نظر من اینه همه کتابای گسستو بزار کنار بجاش تستای سبز بشین چند بار بزن.واقعا عالی!
    نمیدونم گسسته خوندی یا نه ولی درس گسترده ای ولی این کتاب همه جوره امکان طرح سوالو برات آورده تا متوجه بشی و پاسخنامه عالی هم داره.
    در ضمن تست هم زیاد داره ها مثلا فصل 2 ش 900 تا تست داره!!!

ادبيات:مهمترين چيز تو تست ادبيات بحث قرابت معنايي هست . دو تا كتاب توپ هست كه ولي با هم متفاوتن. اگه واقعا به ادبيات علاقه دارين و خيلي خوب اين درسو ميفهمين(يعني يه جورايي اديب هستين ....) من كتاب هامون سبطي رو بهتون معرفي مي كنم كه اكثر ابيات معروف رو با تفكيك موضوع آورده. ولي اگه براتون كنكوري خوندن مهمه كتاب قرابت معنايي نشر الگو عاليه. در مورد آرايه به جاي اينكه وقت خيلي زيادي رو به ابيات كتاب و حفظ كردن اونا كنيد كتاب آرايه هاي ادبي كلك رو كار كنيد چون اكثر ابيات كنكور خارج از كتابن ولي از كتاب قافل نشين . براي بررسي كتاب هم كلك و هم گاج سبز رنگ خوبن
    برای قرابت علاوه بر کتاب سبطی کتاب سبز هم بخرید! پیشش خیلی زیاده مثلا 3 درس اول 247 تا تست داره که کلی قرابت داره!
    Last edited by The master; 11-08-2010 at 22:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه سوال دیگه:این 3 جلد کتاب دیفرانسیل رمزینه 3 جلدش تست خالیه یا دو جلد اولش کتاب کلاسه؟؟؟آخه من جلد اول رو گرفتم درس زیاد داره ولی تستش کمه؟؟؟

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یه سوال دیگه:این 3 جلد کتاب دیفرانسیل رمزینه 3 جلدش تست خالیه یا دو جلد اولش کتاب کلاسه؟؟؟آخه من جلد اول رو گرفتم درس زیاد داره ولی تستش کمه؟؟؟
    شما حتما کتاب کلاس رو گرفتی...

کتاب کلاس توضیح درسه که واسه دیفرانسیل 2 جلده..یکی پیش1 یکی پیش 2

به غیر از این 2 تا کتاب 3 تا کتاب تست هم داره که کل ریاضیات پایه و دیفرانسیل رو شامل میشه

8. 2 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آره خيلي سبز رو حتما بگير

داره خودمونی میشه kahkeshan6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حالا ریاضیات گسسته خیلی سبز سبکش چطوره؟؟؟
    چند تا تست داره؟؟؟؟
    بیشتر تستای کنکور داره یا تالیفی؟؟؟
    تستای ستاره دار هم داره مثل گاج که اول باید ستاره دارا رو بزنی؟؟؟
    در کل از گاج بهتره؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهرون دیگه!!!

پيش فرض

سلام رفقا.من از یکی از دوستام که ریاضیش رو 90 زده بود پرسیدم گفت گسسته رو خوشخوان بگیرم. منم گرفتم و یکم کار کردم شیفتش شدم.واقا کتاب توپیه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض سلام به همگی

از بین این سه کتاب که درباره ی زبان فارسی هست کدوم بهتره: زبان فاری هامون سبطی یا رمزینه یا پیشگامان اگه کتاب از اینها بهتر سراغ دارین خوب معرفی کنین دیگه منتظر چی هستین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •